Selamlar,her nekadar uygulama yaparken foto cekemesemde bir konu altına toplamak istedim.Simdiki aracımız Astra H 1.3 cdti,araba 180.000 km de ancak kondisyonu çok iyi bir durumda ve beni şaşırtan bir araba oldu gerçekten.Arabanim alım kağıtlarına kadar durmasida çok hoşuma giden olaylardan biri oldu
Araba mekanik olarak,iç kondisyonu olarak çok iyi bakılmış ama boya bakımı konusunda çok bakımsız kalmış.Boya son derece matve çizik doluydu.Araba gelir gelmez boyasina baktım 100-140 arası bir boya vardı.Sonra prill Ile yıkadım
Eski sahibi de benim gibi Detail Ile uğraşan birisi ama arabayı sadece yikamis ve hızlı cila yapmış maalesef.
Kil işleminden sonra ilk iş sol fara el atmak oldu.Sağ far değişmiş olduğu için sol far çok siritiyordu,aşırı bir sarılık yoktu ufak başlangıç vardı bende 1000-1500 zımpara yapıp farı düzelttim.
Sonra boya düzeltme kısmına geçtim.Kaputa %50 yaptım.
Bagaj öncesi/Sonrası
Şimdi göreceğiniz görüntüden ben sorumlu değilim.Bu gördüğünüz kumaş görünümlü olan şey benim kapım
sonunda düzelttim ama 
Düzelttikten sonra gözleriniz bayram etsin
Artık final fotolarina geçeyim, Finishing be glaze Uygulaması sonrası fotolar;
Fotolar yine az ama olsun
Araba biteli 1,5 ay oldu yeni paylasabildim kusura bakmayın.Tesekkurler...
Kil işleminden sonra ilk iş sol fara el atmak oldu.Sağ far değişmiş olduğu için sol far çok siritiyordu,aşırı bir sarılık yoktu ufak başlangıç vardı bende 1000-1500 zımpara yapıp farı düzelttim.
Sonra boya düzeltme kısmına geçtim.Kaputa %50 yaptım.
Bagaj öncesi/Sonrası
Şimdi göreceğiniz görüntüden ben sorumlu değilim.Bu gördüğünüz kumaş görünümlü olan şey benim kapım
Düzelttikten sonra gözleriniz bayram etsin
Artık final fotolarina geçeyim, Finishing be glaze Uygulaması sonrası fotolar;
Fotolar yine az ama olsun