Pasta cila Ürünleri halkında yardım.

Semihaydemirr

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İsparta
Öncelikle selamun aleyküm hayırlı günler aranıza yeni katıldım ve bilgilerinize ihtiyacım var . araçla ilgilenmeyi sevdiğim için hemde vakit geçirmek için ürünler alıp Aracıma polisaj yapmayı düşünüyorum. Bazı ürünler seçtim pasta ve hare Giderici için 2 marka arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?
polisaj makinası olarak magic fiyat performans açısından cazip geldi ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz başlangıç için alınabilir ürünler midir? Veya sizlerin önerebileceği ürünlerinde değerlendirebilirim ,şimdiden cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Magic Pasta & Cila Makinası Seti - 1300 W - 6 Devir ( Polisaj makinesi )
Menzerna 400, 2500, 3800 - Pasta + Hare Giderici Seti - 3*250ml
Koch Chemie H8.01 Heavy Cut - Ağır Çizik Giderici Pasta 250 ml
Koch Chemie F6.01 - Fine Cute Hafif Çizik Giderici Pasta 250 ml
Magic Iron Out - PH Nötr Demir Tozu Sökücü ve Jant Temizleme Parlatma - 400 ml

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öncelikle sizi burda tanıyalım, linki bırakıyım. Tanışma

Sonrasın da forumu düzgünce araştırırsanız eminim aradığınızı bulacaksınız, eğer bulamazsanız en son sorun üstadlar yardımcı olucaktır.

Semihaydemirr

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İsparta
Öncelikle sizi burda tanıyalım, linki bırakıyım. Tanışma

Sonrasın da forumu düzgünce araştırırsanız eminim aradığınızı bulacaksınız, eğer bulamazsanız en son sorun üstadlar yardımcı olucaktır.
Teşekkür ederim forumdaki konulara göz atacağım.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Ne güzel kafasındaki soruları yazmış anlamıyorum tanışma olur illaki cvp verilse ne olacakki
Bu forumun dayanışma ruhunda olmasını istiyoruz. A şahsı üye oldu, sorusunu sordu ve bir daha görünmedi... Böyle bir ortam istemiyoruz burada.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Ne güzel kafasındaki soruları yazmış anlamıyorum tanışma olur illaki cvp verilse ne olacakki
Forumumuz bu konuda zengin içeriğe sahip, forum kuralları gereği tanışma olmadan üye kabulünde bulunamıyoruz. Her aklımıza gelen soruya konu açılırsa ne forum düzeni ne siz üyelerin bulabileceği cevaplar bulunamaz karmaşık hale gelir. Sizde hak verirsiniz heralde biraz düşününce :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Forum üzerinde arayıp da bulamadığınız husus ne oldu paylaşırsanız biz de eksiğimizi görmüş oluruz belki. Zira gerek ürünlerin testleri, kullanım metodları ve püf noktaları gerekse uzun dönem kullanım deneyimlerine yer verme açısından ülkemizin dezavantajli durumuna rağmen uluslararası platformlar ile yarışır düzeydeyiz. Bu sebeple forumda birkaç saat dahi vakit geçirdiğinizde derya deniz bilgi olduğunu görebilirsiniz. Neredeyse yaşayan bir ansiklopedi gibi, olabildiğince günceli yakalayan birçok konu sizin keşfetmenizi bekliyor.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Can abinin dediği gibi her önüne gelen üye olup soru sorsaydı forumun anlamı kalmazdı, forumun amacı farklı ürünleri farklı kişiler aracığıyla test edip bilgi vermek/edinmek. Ayrıca bir dayanışma içerisindeyiz, her önüne gelen soru sorsaydı sayfalarca farklı farklı konular olup uzar giderdi. Zaten hali hazırda soruların cevabı varken niye bir daha cevaplansın ki ? Konuları inceledikden sonra eğer tam konuyu kavrayamadıysa 1 2 sorusu var ise sorabilir tabi ki de.