Peugeot 2008 - Dr beasley's Nano Resin

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Onur abi. Renk ve uygulama şahane. :alkis: 2008 in yeni kasası yakışıklı gerçekten. :nazar:

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Master ellerine sağlık yine döktürmüşsün maşallah:nazar:
Araçta güzelmiş gerçekten. Özellikle rengi tam detaycı rengi. Senin hondaya yol verirsen mutlaka renkli bir araç almaya çalış be üstat.

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Emeğine sağlık abi nedense bu yıl çıkan bütün araçların renkleri inanılmaz dikkat çekici özellikle mercan turuncu clio ateş ediyor :) gel gelelim sıfır araçlara resmen eziyet ediyor servis uygulamacıları işini severek yapan insanlar olunca araçlar tekrar can buluyor eline sağlık tekrar.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2008 harika araba, harika renk, harikulade detay:cicek:elinize sağlık Masterım nano resini bir ara gözüme kestirmiştim uygulaması da kolay kaplar arabanın üzerini çarşafla örterim diye ama sonradan üstadlar waxcı olunca vazgeçtim:D

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık Onur abi. Renk ve uygulama şahane. :alkis: 2008 in yeni kasası yakışıklı gerçekten. :nazar:
Teşekkür ederim kardeşim, bende bayıldım, hatları beni parlat diye bağırıyor.
Master ellerine sağlık yine döktürmüşsün maşallah:nazar:
Araçta güzelmiş gerçekten. Özellikle rengi tam detaycı rengi. Senin hondaya yol verirsen mutlaka renkli bir araç almaya çalış be üstat.
Teşekkür ederim, inşallah bende öyle düşünüyorum kesinlikle. Mavi yada kırmazı olsun istiyorum Allah izin verirse.
En sevdiğim renge detailing yapmışsın, ellerine sağlık :) @onurçiko
Teşekkür ederim Hakan'cığım, tam bizlere uygun bir renk.
Emeğine sağlık abi nedense bu yıl çıkan bütün araçların renkleri inanılmaz dikkat çekici özellikle mercan turuncu clio ateş ediyor :) gel gelelim sıfır araçlara resmen eziyet ediyor servis uygulamacıları işini severek yapan insanlar olunca araçlar tekrar can buluyor eline sağlık tekrar.
Teşekkür ederim kardeşim, servise teetemiz pırıl pırıl arabayla gidince çekiniyorlar ellemeye aslında. Bu bakımda öyle oldu, kesinlikle yıkamayın dedim, biz bunun neresini yıkayalım dediler:)
2008 harika araba, harika renk, harikulade detay:cicek:elinize sağlık Masterım nano resini bir ara gözüme kestirmiştim uygulaması da kolay kaplar arabanın üzerini çarşafla örterim diye ama sonradan üstadlar waxcı olunca vazgeçtim:D
Teşekkür ederim doktorum. Bu kış kısmet olursa bende yapayım olmazsa:)
Ellerine sağlık hacı
Yine bekleneni vermişsin
Maaşallah araç alev alev
:nazar:
Teşekkür ederim hacı, sabah ilk yıkamasını yapacam inşallah.
Teşekkür ederim kardeşim.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
üstad @onurçiko, ellerine saglık. yeninin yenisi bu olsa gerek. yine bir onurçiko ritüel uygulama kalitesi eşliginde.
sahibi güzel günlerde kullansın. maşallah.

iyi detaylar.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
üstad @onurçiko, ellerine saglık. yeninin yenisi bu olsa gerek. yine bir onurçiko ritüel uygulama kalitesi eşliginde.
sahibi güzel günlerde kullansın. maşallah.

iyi detaylar.
Teşekkür ederim üstadım, sabah ill yıkamasını yapacam, bakalım nasıl olacak, tosbanın seramikli yeni şampuanını deneyeyim bakalım bunda:)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Teşekkür ederim üstadım, sabah ill yıkamasını yapacam, bakalım nasıl olacak, tosbanın seramikli yeni şampuanını deneyeyim bakalım bunda:)
hadi hayırlısı olsun. şu an kampanyada yeşille beraber begenirsen alayım bende bi set. 175 di 220 olmuş gerçi.onunda linkini atayım fırsatlara.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
2 gün sonra anca yazabiliyorum abii ama sen beni anlayışla karşılarsın nelerle uğraştığımı biliyorsun :of:.
Ellerine sağlık renk çok tatlı, senin dokunuşlarla bambaşka olmuş.<3 Bundan sonra senin konularına özel olarak tüm üyelere bildirim mi yollasak :arkadass:

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Ellerine sağlık abi senin dokunuşlarınla renk iyice güzelleşmiş . Nano resin benimde elimde ne zamandır duruyor bakalım hangi arabaya kısmet olacak :D

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bundan alalım sana yakışır. :)
Kısmet Sensei ama renkleri ve dizaynı çok hoşuma gitmeye başladı pejoların, şu anda araba alacak olsam listemin en başında bakacağım firma.
2 gün sonra anca yazabiliyorum abii ama sen beni anlayışla karşılarsın nelerle uğraştığımı biliyorsun :of:.
Ellerine sağlık renk çok tatlı, senin dokunuşlarla bambaşka olmuş.<3 Bundan sonra senin konularına özel olarak tüm üyelere bildirim mi yollasak :arkadass:
Biliyorum kardeşim, yoğun geçiyor, estağfurullah.
Eline saglik abi arac zaten guzelmis bide senin usta ellerin degince muhtesem olmus :)
Teşekkür ederim kardeşim nazik yorumun için.
Ellerine sağlık abi senin dokunuşlarınla renk iyice güzelleşmiş . Nano resin benimde elimde ne zamandır duruyor bakalım hangi arabaya kısmet olacak :D
Valla bende de uzun zamandır duruyor buna kısmet oldu.
maşallah ellerinize sağlık. Rengide çok güzelmiş aracın. Acil kendi aracıma girmem lazım :(
Teşekkür ederim kardeşim, renk harika gerçekten.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Onur abi akşam Youtube'den yıkama videosunu izledim, süper olmuş ellerine sağlık. :)