Peugeot 207 - Koltuk temizliğinin zirvesi, İç temizlik

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık yorucu ama sonucu bir o kadarda güzel bir uygulama olmuş

DENİZLİ

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Konuyu okuyup yorum yazmamışım :( Burada çok emek var, ellerinize sağlık, sonuç tabiki verilen emeğin karşılığı olarak şahane olmuş :)

calimera

Çaylak Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık gerçekten büyük emek var. Keşke bu kadar sökmüşken ön koltuklara koltuk ısıtma montajı da yapsaydınız. O zaman çok daha keyifli bir aracınız olmuş olurdu.

emirksk

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Konuyu okuyup yorum yazmamışım :( Burada çok emek var, ellerinize sağlık, sonuç tabiki verilen emeğin karşılığı olarak şahane olmuş :)
Elinize sağlık büyük cesaret ve emek var.
çok teşekkürler :para:
Ellerinize sağlık gerçekten büyük emek var. Keşke bu kadar sökmüşken ön koltuklara koltuk ısıtma montajı da yapsaydınız. O zaman çok daha keyifli bir aracınız olmuş olurdu.
sağolun hocam. izmir'deyim ısıtma donanımları benim ihtiyacım olan en son şey. yeri geliyor kışın bile kısa süreli de olsa soğuğu açıyoruz.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Elinize sağlık, baştan sona bir solukta okudum konuyu. Valla bu kadar temizlendikten sonra bir 10 uıl daha binilir bu araba :)

sekomeko

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valla süper olmuş. Eski aracımda yan koltukta ağır bir leke olmuştu bir kaza sonrası. Kılıfı sökmeye gözüm yemeyince döşemecide söktürüp evde öyle yıkamıştım.

Bu arada aracın kontağını açmadıysanız koltukları takmadan açmayın. Bir sürü arıza kaydı vermişti bende.

emirksk

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Valla süper olmuş. Eski aracımda yan koltukta ağır bir leke olmuştu bir kaza sonrası. Kılıfı sökmeye gözüm yemeyince döşemecide söktürüp evde öyle yıkamıştım.

Bu arada aracın kontağını açmadıysanız koltukları takmadan açmayın. Bir sürü arıza kaydı vermişti bende.
ne sebeple olduğunu hatırlamıyorum unutup aracı çalıştırmıştım, 1 saniye sonra "naptık şimdi" demiştim kendime kendime :D koltuk kemer ağırlık sensörü vs. dolu arıza yakmıştı araç ama koltukları taktıktan sonra arıza ışıkları sönmüştü.