Peugeot 308 T7- Do It Your Self- CNR Detailing

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
Katılım
27 Eki 2017
Mesajlar
5,805
Beğeniler
8,528
Yaş
37
İl
Bilecik
#21
Efsane bir süreçten geçmiş araç. Bir araç nasıl onarılmalı ve orijinal halinden daha iyi bir kondisyona nasıl getirilmeli çok iyi biliyorsun.

Sadece usta ile bu iş bitmiyor. Yani belki aramızda şunu diyenler olacaktır. Adamın kaporta, motor, mekanik ustası iyi canım. Tabi böyle güzel olur. Yalnız öyle olmuyor işte. O ustalara bu kusursuz işi yaptırmak için birilerinin bunu yaptırabilmesi gerekiyor.

Ellerine ve emeğine sağlık :alkis:
 

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
Katılım
31 Eki 2017
Mesajlar
1,029
Beğeniler
3,250
İl
Ankara
#22
Yine bir başyapıt olmuş, eline sağlık hocam.
Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim.:)

Abi ellerine sağlık, araba adeta parlamamış yanmış. :) Jantlara da el atmak çok mantıklı bir karar olmuş, agresif duran tasarımı geri kazandırmış.
Teşekkürler kardeşim böyle bir işciliğe standart bir jant malesef olmazdı :)

Kafayı yemek üzereyim kardeşim emeğine sağlık elinin değdiği siyah arabayı görenler bulundukları ortamdan kendilerini ışınlamak isterler eminim
Teşekkürler kardeşim sayılı günler kaldı tekrar beraberiz :)

Hocam elinize sağlık. Geçmiş olsun sahibine ayrıca.
Çok teşekkür ederim :)

Mami için sıradan, araç sahibi için hayatının en mutlu günü
:atess:
Öyle deme abi bir süre 308 görmek istemiyorum :D

Elinize sağlık. 7 haftalık sürecin işinizi nasıl özverili ve çok dikkatli bir şekilde orijinalinin olması gerektiği gibi yaptığınızın göstergesi bence. Tebrik ediyorum. Normal bir kaportacı ya yada servise gitmiş olsaydı araç bir iki haftada bitirip vermişlerdi araç sahibine aracını. Maşallah diyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim. Normal bir ustaya gitmiş olsa bir tarafı Zincirli kuyuya bir tarafı Silivriye bakardı :D

Öncelikle bir maşallah diyerek boncukla başlayayım :nazar: Genelde ecnebi forumlardan alışageldiğimiz bu tür çalışmalar ibret niteliğinde aslında. Memlekette pasta cila = detailing algısı değişmediği sürece bu tür konular da görülmesi pek mümkün olmayacak gibi. Elleriize emeğinize sağlık. Aslında bu tür konular için birde videolu çalışma olsa başyapıt gibi forumda sergilense :) En azından güvenlik kameralı işletmeler, o kameralardan alacakları ss ler ile timelapse filan yapabilir. Aslında güzel fikir :D
Teşekkür ederim keşke vaktim olsada güzel videolar çıksa inan bazen yemek yemeyi unutuyorum :)

eline emegine saglık mami büyük emek vede iiçilik var ortada angaranın zenci pugl arı senden sorulur

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zencileri severim bilirsin abim.

Yüreği güzel, işçiliği tartışılmaz kardeşim. Ellerine emeğine sağlık. Gözlerimizi yine bozduğun için teşekkürler:komik:
Teşekkür ederim. Göz bozmak benim işim :)

Abi ellerine sağlık, verilen emek zaten kendini belli ediyor :alkis:Maşallah :nazar:
Teşekkürler kardeşim sizin uygulamayı hala atamadım sanırım :D

Yine çok başarılı bir çalışma olmuş karadelik görse kıskanır yani o derece.
Konularınızı da ayrı başlıklarda açmanız çok daha iyi oldu bu arada bence.
Elleriniz dert görmesin.
Çok teşekkürler arada Ahmet'e kızıyorum ayrı açıyorum birleştirmeye uğraşsın diye :p @Pro

Abi yine birinci sınıf bir uygulama olmuş, fotograflara bakarken bile gözümü aldi neredeyse yansimalar Eline emeğine sağlık, benim için siyah renkte benchmark budur artik.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler kardeşim bench bu değil aslında arşivde güzel fotolar var bir ara yüz yüze gösteririm :)

Ellerine sağlık muammer seni ilgilendiren kısım çok mükemmel olmuş




DENİZLİ
Teşekkürler abi senin gibi bir üstadın beğenmesine sevindim :)

Maşallah çok güzel sonuçlar. İşin içinden gelince ve özenince böyle başarılı işler kaçınılmaz. Jantların rengi şahane tam benlik renk kanıma giriyorsunuz sürekli :)
Teşekkür ederim hala jantlara elini sürmedi isen vay haline :D

Efsane patlamış, daha iyisini görmedim desem yeridir.
Biz milleti normal Detailing i anlatıp alıştıramadık. Sen çıtayı nerelere çıkardın be kardeşim.
Abi biz bir yandan birşeyler gösterirken çıta gittikçe yükseldi bizde yerinden alıp bir üste daha koyduk alabilen buyursun :)

Elinize sağlık,muazzam bir çalışma olmuş. Final fotoğrafları görünce aklıma acaba ilk alındığında bile bu kadar iyi görünüyor muydu? sorusu geldi :)
Teşekkür ederim sanmıyorum ki ilk hali bundan iyi olsun. Çünki her çiziksiz araba parlamaz parlaklık çok başka bir olay ayrı bir argesi var :)

Mükemmel olmuş, bayılıyorum böyle kapsamlı uygulamalara :) Keşke İzmir'de olsaydınız..
Teşekkür ederim aslında inan hiç kapsamlı bir foto atmadım hepsini atsam 500 e yakın foto var bu seferde insanlar görüntüleyemediği gibi vakitlerini çalmış oluyoruz.

Üstad yine yapmış yapacağını :)
Est elimden geleni yaptım beğenmene sevindim :)

Güzel işcilik çıkmış

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Seko.
 

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
Katılım
31 Eki 2017
Mesajlar
1,029
Beğeniler
3,250
İl
Ankara
#23
Efsane bir süreçten geçmiş araç. Bir araç nasıl onarılmalı ve orijinal halinden daha iyi bir kondisyona nasıl getirilmeli çok iyi biliyorsun.

Sadece usta ile bu iş bitmiyor. Yani belki aramızda şunu diyenler olacaktır. Adamın kaporta, motor, mekanik ustası iyi canım. Tabi böyle güzel olur. Yalnız öyle olmuyor işte. O ustalara bu kusursuz işi yaptırmak için birilerinin bunu yaptırabilmesi gerekiyor.

Ellerine ve emeğine sağlık :alkis:
Can hocam çok güzel noktalara değinmişsin kısaca açıklamalar getireyim. Birincisi kötü ustalarla çalışmıyorum çok iyi ustalarla da astronomik rakamlardan dolayı ''çalışamıyorum'' ben çalışsamda müşteriler fazla bulduğu için otomatik sıkıntı çıkıyor. Orta halli ustalara da bir işi yaptırmak için başında durman veyahut yanlış yaptığı işi düzeltmesi için teşvik etmen(maddi veya manevi) gerekiyor. Kimisine iyilik olsun ödemelerini yapsın diye işinden önce ücretini verirken seni kıskaca alıp işini sallıyor. Kimisine para vermeyip iş bitimi deyince işini kötü yapıyor. Asıl konu şu ben birşeyleri elde ediyorum ama kaç kişi biliyor Ankarada beni kaç boyacı ustası s*kt*r etti dükkanında hiç biri :) Kaç kaportacı ben bu işi 30 yıldır yapıyorum derken kötü bir işinde hadi be ordan ben elime alsam senden iyi yaparım diyerek birbirimize girdiğimizi hiç :) Fakat yeni nesil artık cafelerde giyim mağazalarından çalışmayı tercih edip boya atölyelerinde kaportacı yanlarında çalışmayı reddettiiği için bazı geri kafalı ustalarımız belkide yarım asırlık ustalarından aldığı tarihi bilgileri hala icra etmeleri yeniliklere kapalı olmaları yüzünden güncel şeyleri sağlayamıyoruz buda benim zoruma gidiyor. Örnekler verince bakma ya o elin gavuru yapar imkanı var deniliyoruz. Çok konuyu dağıtmayım biryerlere geldik ise sevilerek değil s..k...lerek geldik. :)
 

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
Katılım
12 May 2018
Mesajlar
3,047
Beğeniler
7,735
Yaş
33
İl
Kayseri
#24
Yine bir zenci araba içi bej olmasa dışında her yer kapkara :D
Ellerine sağlık:partix:
 

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
Katılım
1 Ara 2019
Mesajlar
188
Beğeniler
659
Yaş
31
İl
Antalya
#26
ellerinize sağlık. mükemmel olmuş. makyajlı kasa olsa teklif verirdim, o kadarını söyleyeyim :)
araç sahibi forumdaysa ikna edelim de farları açıp mercekle beraber iç karartma işlemi yapalım, tam batmobile olsun araç.
 

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
Katılım
31 Eki 2017
Mesajlar
1,029
Beğeniler
3,250
İl
Ankara
#27
ellerinize sağlık. mükemmel olmuş. makyajlı kasa olsa teklif verirdim, o kadarını söyleyeyim :)
araç sahibi forumdaysa ikna edelim de farları açıp mercekle beraber iç karartma işlemi yapalım, tam batmobile olsun araç.
Çok teşekkür ederiz Biz ailecek T7 hastasıyız T8 bize göre değil :p Far konusuna gelecek olur isek malesef orjci arkadaşımız bende siyah bir araçta far karartma malesef düşünmüyoruz :)