Polisaj hastasi diger insanlar tanimak

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evet bes dakikalikmisiz incirlide oturdum suan esertepeye geldik son bir senedir asagi eglencede cok bulundum zeugma kunefenin yaninda arkadasim vardi corsaya gelince daha dikkatli bakarim artık saga sola
Hatırladım ben aracınızı, yanlış hatırlamıyorsam kaliperleriniz sarıydı :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz. Polisaj hastalık hepimizde. Meg ürünlerinin kalitesi belli zaten. Başka güzel markalar da deneyebilirsiniz. Keyifli forumlar dilerim.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hosgeldiniz bilinen en en hareketli ve bol paylaşımlı forumdasiniz ben de burdayim
Abi arkadaş, tanışmak henüz nasip olmasa da birbirimize 5 dk mesafede yaşıyormuşuz. Burada da arkadaşları olduğu için sık gidip geliyormuş benim komşu sayılır, arabasını görmüştüm bir kere maşallah boyası parlaklığı güzeldi o dikkatimi çektiği için plaka tanıdık geldi demiştim :)

Selim demirci

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi arkadaş, tanışmak henüz nasip olmasa da birbirimize 5 dk mesafede yaşıyormuşuz. Burada da arkadaşları olduğu için sık gidip geliyormuş benim komşu sayılır, arabasını görmüştüm bir kere maşallah boyası parlaklığı güzeldi o dikkatimi çektiği için plaka tanıdık geldi demiştim :)
Allah allah sen nerede oturuyorsun gardasim tanisalim görüşelim