Polytop Hybridkonserviever Maximus Hızlı Cila

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benim severek kullandığım bir cila, Kc pw kullanırken, @Berkay önerdi denemem için bir miktar verdi. Ürün epey bereketli verdiği numuneyi bitirmem bile, epey zaman aldı :gulumsemex:Sonrasında 1 lt olarak tedarik ettim 1:50 1:100 oranında seyrelttiğimiz için ürün epey bereketli. 3 küsür dk'lık bir video, çekim açılarında biraz hata var, zaman kısıtımın olduğu bir günde neden çektiysem.. Atladığım noktalar olabilir affola.
Ürün hidrofobi konusunda mutlu ediyor, parlaklık konusundada epey iyi olduğunu düşünüyorum ve beni mutlu eden kısımlarından biri araç çamur pislık v.s daha az tutuyor. Ürünü bu kadar övünce şu notu düşmek isterim : Video herhangi bir sponsorluk içermemektedir, kendim için aldığım üründür.. iyi seyirler.

Son düzenleme:

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Berkay size demi polytop zehirini verdi :D Güzel bereketli bir cila.
Direk numune olarak verdi, kana karışıyor haliyle :D Şu güne dek kullandım ürünler arasında zirvede şuanda ve gereçkten bereketli :)
Eline saglik Hocam ürün ü bende aldim gecen sene bende @Berkay kardesimin tavsiye si aldim da daha kullanmadim.
Teşekkür ederim @Sefa46 Hocam, bence deneyimlemelisin, senin yorumlarınıda merak ediyorum. :)
Ürün güzel olunca reklama gerek yok, kulaktan kulağa yayılıyor. :)

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İnceleme için teşekkürler. Kasım indirimlerinde çok komik bir rakama sanıyorum 120 TL civarına almadığım ürünü dün gece 201 TL'ye aldım indirimle.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine Sağlık inceleme için teşekkürler videoyu izledim beğendim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hykr0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
Selamlar, bu işlere yeni giriyorum. Acımadan bol bol kullanabileceğim bir hızlı cila arıyordum. Bİr arkadaşım bana Kc Pw önerdi. İzlediğim bütün inceleme videolarında ürünün çok fazla toz tuttuğundan şikayet edilmiş. Bu durum hakkında araçtırma yaparken bu ürünü buldum. Bu üründe böyle problemler varmı ? Değerli destekleriniz için teşekkür ederim.

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar, bu işlere yeni giriyorum. Acımadan bol bol kullanabileceğim bir hızlı cila arıyordum. Bİr arkadaşım bana Kc Pw önerdi. İzlediğim bütün inceleme videolarında ürünün çok fazla toz tuttuğundan şikayet edilmiş. Bu durum hakkında araçtırma yaparken bu ürünü buldum. Bu üründe böyle problemler varmı ? Değerli destekleriniz için teşekkür ederim.
Kc Pw 'dan bu ürüne geçmiş biriyim, pw yi silmesi gerçekten zor ve aşırı toz tutmakta, Polytop silmesi kolay ve toz tutması yok gibi diyebilirim.
Bu tip ürünleri leke ve pus bıraktıkları için sevmiyorum ama bu fiyatı ve bereketli oluşuyla radarıma girdi.
Eline sağlık kardeşim
Teşekkür ederim Onur abi, ürünün en iyi yönlerinden biri berektli oluşu benim gibi bol keseden kullananlar için eşssiz. Fakat ben pus ve leke problemi hiç yaşamadım, durulamayı epey detaylı yaptığım için sanırım :)

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul

photih

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
turtle wax dry and shine kullanmıştım daha önceden, karşılaştırmak gerekirse;
Turtle daha iyi maximus'tan ancak aralarında çok ciddi bir fark yok. Fiyat performans konusunda ise maximus karşılaştırılma yapılamayacak kadar iyi. Bir daha alacak olsam, kesin maximus alırım ancak daha bitmesine çook var :)