Popüler alışveriş siteniz hangisi?

Favori alışveriş siteniz?

• Hepsiburada

• GittiGidiyor

• N11

• Amazon

• Ebay

• AliExpress

• Ereyon

• Epttavm

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Tonyukuk07 adamlar işin ehli bana göre, hp n11 trendyolda yaşanan çözümü zor sorunlar Amazonda yaşanmaz diye düşünüyorum.
Dağıtım merkezi kurmaları sevindirici...

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Amazon biraz daha tüketiciye yani sayın @Tonyukuk07 dediği gibi sahte , imitasyon tarzı ürünlerde ciddi yaptırımı var. Aynı zamanda iade olarak 90 gün , belli başlı ürünlerde şartlar dahilinde esnetilebiliyor da.
Bizim pazar yerlerimiz ise , başta trendyolda çoğu sıvı ,kozmetik ürün ,hatta marka kıyafetler hep sahte. Hatta sahteden başka satıcıların çoğu da kalpazan. Mesela 50 mt patpat satılırken 45 mt gönderilmesi , elinde kalmayan ürünü kendi kendine göndermiş gibi yapıp iadeler gibi şeyler hak getire aynı zamanda genelde gördüğüm kadarıyla trendyolda faturasız satış da çok fazla var. Trendyolda hem alıcı - satıcı kesimdeki sıkıntı hemde genel kullanıcı kesimi olarak çok zayıf malesef. Tek yaptıkları reklam. Bizim 3 lüden en sevdiğim HB . Hem fatura olarak hem çözüm konusunda kesinlikle trendyoldan daha başarılılar

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
Amazon gerçekten iyi prime aboneliğiniz varsa çok düşük fiyatlı ürünler bile hemen kapınıza geliyor. 7 tl'e fırça aldım ertesi gün hemen kapıma geldi. Geri iade süreli vs çok avantajlı.

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Amazon çok iyi ama bir kere başka satıcı olan bir ürün aldım. Teslim süresi 10 gün gözükürken ertesi gün kargoya verildi ama yanlış ürün tabiki. Tahmini teslim süresi 10 gün sonrası olduğu için iade sürecini başlatamadılar. 10 gün olan süre dolmadan yapamıyoruz dediler.