PPF Kaplı araçların yıkanması mevzuatı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Piano black ve farlar için çok iyi. En kolay kılcal çizik olacak yerlerden biri.

Bu arada geçmişler olsun. Karşı taraf göçüğü mü karşılayacak yoksa hem göçük hem ppf karşılayacak mı?
Şimdi orda aslında kazaya karışan diğer sürücüde iş bitiyor.adamın trafik sigortası var kaskosu var adam yüzde yüz kusurlu ancak adam şunu diyebilir ,kardeşim tut tutanağını git nerde yaptırarsan yaptır ben para mara vermem boşunamı ödüyorum bunları diyebilir(arkadaşımın başına tamda bu geldi)
Evet hasarı göçük yada boya fark etmez karşı tarafın sigortasından yaptırdı ama ppf i tekrar yaptırmak ona kaldı

Son düzenleme:

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
Beyler tekrar merhaba,
Dun aracin ppf kaplamasi yapildi. İsrarla kuyu suyu olmayacak benzinlige girme kirec lekesi mahveder dedi uygulamayo yapan arkadasim.

boyle bir durumla karsilasan oldu mu? Benim sebeke suyundan araba yikama ihtimalim yoktan bile az

3d eraser gibi urunler yapisini bozar mi acaba

Rcp.y

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Beyler tekrar merhaba,
Dun aracin ppf kaplamasi yapildi. İsrarla kuyu suyu olmayacak benzinlige girme kirec lekesi mahveder dedi uygulamayo yapan arkadasim.

boyle bir durumla karsilasan oldu mu? Benim sebeke suyundan araba yikama ihtimalim yoktan bile az

PPF karsiti olarak iste bunu diyorum. Araci korumak icin PPF yapiyorsun sonra birde PPF koruma mevzusu var buyur burdan yak. PPF yapan adam bide sumu ariyacak. Cokda mantikli gelmedi ama neyse.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Beyler tekrar merhaba,

Bende mecburen benzinlik suyu kullanıyorum. Kapı kulbu kenarı ufak kireç lekesi harici bir sorun yaşamadım. Orayı da hemen çıkarttım zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...