Ppf Üzerindeki Kuş Lekesi Izleri Nasıl Çıkarılır?

aemre

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,

Aracımın kaputuna geçen yaz PPF şeffaf film taktırmıştım. Aracım kışın dışarda kaldı açıkçası PPF kaplama odluğu için çokta aralıklı yıkatmadım. Bugün aracımı yıkattığımda PPF üzerindeki kuş pisliği ve kireç gibi lekeler çıkmadı. PPF olmayan yerlede sıcak su ve bez uygulamasıyla sonuç aldım ama PPF üzerindekiler çıkmıyor o şekilde, hangi ürünü kullanabilirim ya da çözümü ppf folyoyu değiştirmek midir?

Çok teşekkürler

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Temizlik ürünleri ile alınamadıysa değişimden önce hafif bir polish denenebilir.

Fetih1453

Çaylak Detaycı
Üye
Hocam gyeon ppf renew pastası ppf için üretilmiştir. Ben denedim çok güzel temizlik yapıyor ppf tekrar eski haline getiriyor. Orbital makineniz varsa mükemmel sonuç alirsiniz

aemre

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam gyeon ppf renew pastası ppf için üretilmiştir. Ben denedim çok güzel temizlik yapıyor ppf tekrar eski haline getiriyor. Orbital makineniz varsa mükemmel sonuç alirsiniz
çok güzel ürüne benziyor, bugün sıcak bez uygulamasıyla %90 çıkardım, Yarın IPA denyeceğim olmadu bu ürünü alabilirim.

autoglym srp denediniz mi hiç? ppf üzerinde etkili midir?

Fetih1453

Çaylak Detaycı
Üye
Yok hocam srp denemedim direk bu ürünü kullandım küçük olanı alabilirsiniz rahatlıkla yeter size

kancaalperen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam aynı sorundan bende muzdaribim çözümü bulabildin mi bulduysan eğer ne kullandın 3d eriser çok iyi leke çıkarıyor fakat plastikte kullanmayın diyolar

emryav

Çaylak Detaycı
Üye
Bende de aynı sorun vardı. Kaplattığım yer hafif bir polisaj ile eski haline getirmişti.