Purestar İndirimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Forum yönetiminin tavsiyesi ile konu açtık. Yönetime teşekkur ederiz.

Herkese Merhaba ;

Purestar Ürünleri stoklarımıza girmiştir. Ürünleri beğeneceğinizi umut ederiz.

Detailforum üyelerine özel %10 indirim tanımladık. ( 30 Nisan 2020 Tarihine Kadar )
Ödeme sayfasında indirim kuponu kısmına '' detailforum '' yazmanız yeterlidir.

Siparişlerde aracınızda devamlı kullanacağınız tarzda ufak tefek hediye gönderilecektir.

95 TL üzeri ücretsiz kargo olduğu için 1-2 ürün dışında hepsi ücretsiz kargo ile sevk edilecektir.

Ürünler hakkında sormak istediğiniz vs konularda elimden geldiğince hızlı cevap vermeye çalışacağım.

Selamlarımla,

İyi forumlar..

MikroFiber Market | SuperClean Mikrofiber

Son düzenleme:

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu

Herkese Merhaba ;

Detailforum üyelerine özel %10 indirim tanımladık..

Siparişlerde aracınızda devamlı kullanacağınız tarzda ufak tefek hediye gönderilecektir.

95 TL üzeri ücretsiz kargo olduğu için 1-2 ürün dışında hepsi ücretsiz kargo ile sevk edilecektir.

Ürünler hakkında sormak istediğiniz vs konularda elimden geldiğince hızlı cevap vermeye çalışacağım.

Selamlarımla,

İyi forumlar..

Fiyat ideal görünüyor. İhtiyaci olanın kacirmamasi gereken bir urun. Ama çılgın bir kampanya olursa stok yapariz :alkis:

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Fiyat ideal görünüyor. İhtiyaci olanın kacirmamasi gereken bir urun. Ama çılgın bir kampanya olursa stok yapariz :alkis:
Merhaba ,
İnanın elimizden geleni yapmaya calistik. Bu piyasa şartlarında marka bir ürünün distrubutorlugunu almak zaten çılgınlık . Sadece bez ithal etmek ise apayri bir akıl tutulmasi .
(Kimyasal ithal etmek çok daha kolay )

Hepiniz detailing markalarina aşinasınız , getiren firmalarla , sahipleriyle arkadaş ortaminiz var. Yıllardır kimyasal distrubutörlüğu yapan arkadaslar bile inanilmaz zorlaniyor.

Avrupa markalari olsun , Uzak dogu markalari olsun bizim ülkenin ekonomik durumuyla açikcası ilgilenmiyor. Benim şartlarim bunlar kabul ediyorsan anlaşalım diyorlar.

Avrupada olsun , Usa 'da olsun detailing bir sektörken bizim ülke için maalesef hobi olarak görülüyor.

Ekonomik yavaşlamalardada biliyorsunuz insanlar aninda hobilerine veda eder.

Bizdede durum bu şu anda. İnşallah ekonomi hızlıca toparlanirsa yeni markalar yeni ürünler kazanır ülkemiz ..

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ben yeni detailing işlerine sarmış bir arkadaşıma birkaç parça sipariş geçtiriyorum. Kampanya için teşekkürler.

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
İndiriin süresi sınırlı değil ise bende kılıbık erkek olarak çaktırmadan havlu alacağım :)
Şu an için bir süre belirlemedik , stoklarin durumuna göre aksiyon alırız.

Sizi takip ediyorum , wax konusunda ciddi birikiminiz var :)

Size luxury buffing towel ( mavi havlu ) ürününü şiddetle tavsiye ederim.

1400 gsm inanilmaz yumuşak bir cila silme havlusu , kesinlikle portföyde olması gereken bir ürün .

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
1. Twist (tek yüz) 70x90
2. Dublex twist (çift yüz) 45 x 75
3. Dublex twist (çift yüz) 70 x 90

C sınıfi hatcback bir araç için hangi seçenek f/p açısından daha uygun olur? Kararsızlığımdan birtürlü sipariş geçemedim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
1. Twist (tek yüz) 70x90
2. Dublex twist (çift yüz) 45 x 75
3. Dublex twist (çift yüz) 70 x 90

C sınıfi hatcback bir araç için hangi seçenek f/p açısından daha uygun olur? Kararsızlığımdan birtürlü sipariş geçemedim.
Dublex 45x75 kullanım olarak rahat olacaktır

DENİZLİ

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

1400 gsm inanilmaz yumuşak bir cila silme havlusu , kesinlikle portföyde olması gereken bir ürün .
Ateşi izninizle körüklüyorum @SubaruOutback ..:hava:

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Wax silmek için ve cam bezi olarak çeşitler fazla. Wax için en yumuşak tüylü olan hangisi? Kırmızı biraz sert ve kısa havlı gibi duruyor.

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Purestar supreme nasil 1400 gsm
Uzun tüylü ilk defa gelicek olan urun yok sanirim
Supreme 40x80 ebatli ve 1400 gsm bir ürün . Su emme kapasitesi cok fazla , kenarsiz ve aşırı yumuşak .
Biz yaptiğimiz denemelerde cok begendik. Alan arkadaslarda ileriki günlerde yorum yapacaktır.

Eger varsa @KaiZeN de denemistir muhtemelen .

Uzun twist havludan son anda vazgeçtik , gelen numuneyi denedik guzel siliyor ama cok uzun bukumlu ipliklere sahip. Hizli deforme olacagini düsünduk.

Yerine 2 yuzu bukumlu iplikten yapilan 70x90 cm ebat ve 650 gsm lik Both Side Towel getirdik.
Dublex ile Twist ( Tek kat ) arasinda tercih edebileceginiz güzel bir ürün.

Wax silmek için ve cam bezi olarak çeşitler fazla. Wax için en yumuşak tüylü olan hangisi? Kırmızı biraz sert ve kısa havlı gibi duruyor.
Wax silmek icin en yumuşak ürün Luxury buffing towel. Cok profesyonel bir urun. 1400 gsm gramaja sahip.

Grey plush both side 2 tarafı uzun tuylu ve 470 gsm bir urun. Gayet ideal bir ürün.

Ultimate buff towel tek tarafi uzun tek tarafi kisa tuylu.
Kısa tarafla ürünü yüzeye yayiyor , uzun tarafla parlatiyorsunuz.

Ultimate towel 'ın 400 gsm olmasi gerekirken bize gelen urunler 440 gsm çikti.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Supreme 40x80 ebatli ve 1400 gsm bir ürün . Su emme kapasitesi cok fazla , kenarsiz ve aşırı yumuşak .
Biz yaptiğimiz denemelerde cok begendik. Alan arkadaslarda ileriki günlerde yorum yapacaktır.

Eger varsa @KaiZeN de denemistir muhtemelen .

Uzun twist havludan son anda vazgeçtik , gelen numuneyi denedik guzel siliyor ama cok uzun bukumlu ipliklere sahip. Hizli deforme olacagini düsünduk.

Yerine 2 yuzu bukumlu iplikten yapilan 70x90 cm ebat ve 650 gsm lik Both Side Towel getirdik.
Dublex ile Twist ( Tek kat ) arasinda tercih edebileceginiz güzel bir ürün.

Wax silmek icin en yumuşak ürün Luxury buffing towel. Cok profesyonel bir urun. 1400 gsm gramaja sahip.

Grey plush both side 2 tarafı uzun tuylu ve 470 gsm bir urun. Gayet ideal bir ürün.

Ultimate buff towel tek tarafi uzun tek tarafi kisa tuylu.
Kısa tarafla ürünü yüzeye yayiyor , uzun tarafla parlatiyorsunuz.

Ultimate towel 'ın 400 gsm olmasi gerekirken bize gelen urunler 440 gsm çikti.
Teşekkür ederim. Bende auto finesse sarı wax silme havlusu var çok rahat ve yumuşacık. Biriyle silip ikinciyle üzerinden kalıntıları almak istiyorum. Bu yüzden Grey plush both side yeterli olur gibi. Bu arada cam bezlerinden en iyisi diyebilecrğiniz ürün hangisi? Çünkü camları silmekte zorlanıyorum çok :)

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Teşekkür ederim. Bende auto finesse sarı wax silme havlusu var çok rahat ve yumuşacık. Biriyle silip ikinciyle üzerinden kalıntıları almak istiyorum. Bu yüzden Grey plush both side yeterli olur gibi. Bu arada cam bezlerinden en iyisi diyebilecrğiniz ürün hangisi? Çünkü camları silmekte zorlanıyorum çok :)
Grey plush işinizi fazlasiyla görecektir.
Cam bezi olarak yeni ürettiğimiz petek doku cam bezi var. İşinizi görecektir, fazla ucret odemenize gerek yok.

MİKROFİBER PETEK DOKU CAM BEZİ (40X40 CM) | SuperClean Mikrofiber

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Herkese Merhaba ;

Detailforum üyelerine özel %10 indirim tanımladık..

Selamlarımla,

İyi forumlar..

hayırlı olsun. beklenen ürünler nihayet tr topraklarına uluşmış ve satışa çıkmış. ülkemizde erişebilirligi ve devamllılık olması sevindrici .
ayrıca fiyatlandırmalarda gördügüm kadarıyla eu piyasasına yakın. ( tek kat 2 TWIST TOWEL hariç bir tık fazla gibi bu iki ürün ) birde üstüne forum için azda olsa bizi kırmayıp yaptıgınız indirimle ( ayrı bir teşekkürü hak ediyor ) çok cazip konuma gelmiş.

umarım beklenen geridönüş saglanır ve bu güzel ''sektör'' canlanır.
ürün testleri yakında gelir inşallah.

iyi detaylar.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Desteğiniz için teşekkür ederim :) Açıkçası tek bir tane ürün almak niyetinde değilim ama almak istediklerimi de tek seferde alamam (kılıbıklıktan değil, zira bir dolu aylık masraf var :( ), indirimi uzun süreli tutarsanız bende rahatlıkla ürünlerden temin edebilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...