Purestar İndirimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Sepete attım bu ay değil de diğer ay alabilirim ancak. Ama merak ettiğim klin korea'dan çok farklı mıdır ? Ya da wizard of gloss'dan
Dün çift kat kurulama havlusunu denemr fırsatım oldu.ben ancak wizard ile kıyaslaya bilirim çünkü wizard kullanıyorum..ben wizardtan farklı bir şey görmedim..ama eksi yönünüde görmedim.gayet güzel hiç su iz bırakmadan tek seferde temizledi..birde petek doku cam bezi almıştım.oda çok iyi çıktı..şahsen ben memnun kaldım ürünlerden

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Twist havlular genelde iplik ve kalite olarak birbirlerine benziyorlar. Gsm degerleri farkli oluyor veya ebatlarda degisiklik oluyor.

Purestar'ın medium olan dublex modelinde ebat 45x75 cm , Klinde ki duo 'da 45x70 ebatinda üretmisler. Ebattan dolayı Kline'e göre fiyatta bir miktar makuliyet oluyor.

Kisaca twistler ufak farkliliklar dışında birbirine benziyor ama Purestar'ın özellikle Blue Varios ve Supreme isimli ürünleri çok farkli kalitedeki ürünler.
1400 gsm gramajda ve üretici gözüyle baktığımızda bu işte kullanilan en iyi iplikle üretilmiş olduğunü gördük.

Petek doku cam bezide kumaşindan kesimine, dikimine kadar tamamen ülkemizde bizim ürettigimiz bir ürün.
Beğenmenize gercekten sevindim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Twist havlular genelde iplik ve kalite olarak birbirlerine benziyorlar. Gsm degerleri farkli oluyor veya ebatlarda degisiklik oluyor.

Purestar'ın medium olan dublex modelinde ebat 45x75 cm , Klinde ki duo 'da 45x70 ebatinda üretmisler. Ebattan dolayı Kline'e göre fiyatta bir miktar makuliyet oluyor.

Kisaca twistler ufak farkliliklar dışında birbirine benziyor ama Purestar'ın özellikle Blue Varios ve Supreme isimli ürünleri çok farkli kalitedeki ürünler.
1400 gsm gramajda ve üretici gözüyle baktığımızda bu işte kullanilan en iyi iplikle üretilmiş olduğunü gördük.

Petek doku cam bezide kumaşindan kesimine, dikimine kadar tamamen ülkemizde bizim ürettigimiz bir ürün.
Karta kaç taksit yapabiliyorsunuz? Bu ay herkes birleşti ürün getirdi :) Mart ayında da Soft99 gelecekmiş. Artık sizin dükkanda konaklarım :D :D

wolki

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
purestar dublex twıst towel 70x90cm sipariş verdim açıklama kısmına sipariş numaramı yazmayı unuttum problem olurmu @SuperClean Sipariş no:10022020234609-FHE Hediyenizi Beklerim.

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Ürünler geldi teşekkürler. Yalnız bu süngerler Magic süngerden farklı bunlar normal temizlik süngeri. Hediye aplikatör içinde teşekkürler. @SuperClean

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba ;
Siparişiniz için öncelikle teşekkür ederiz. Sanırım dikkatinizden kaçmış ürün başlığındada , Açıklamasında da temizlik süngeri yazıyor. Sert bir süngerdir ama magic sünger değildir. Aplikatörü'de güle güle kullanın.

Bu hafta, en kötü ihtimalle haftaya dükkanınıza uğrayacağım :) @SuperClean
Herzaman bekleriz, Ben olmasamda arkadaşlar yardımcı olacaktır.

purestar dublex twıst towel 70x90cm sipariş verdim açıklama kısmına sipariş numaramı yazmayı unuttum problem olurmu @SuperClean Sipariş no:10022020234609-FHE Hediyenizi Beklerim.
Merhaba ; Problem olmaz . İsminizden siparişinizi bulurlar. Bugun kargoya teslim edeceklerdir.
Tşkler..

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Ürünler geldi. Purestar dublex hariç (baharı bekliyorum kıyamadım) hepsi ön yıkamadan geçti sorun yok. Hediye için teşekkürler.

Son düzenleme:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Merhaba, kurulama havlusunda en iyi ürün daha doğrusu firmanın en tepede konumlandırdığı ürün duplex değil miydi..? Ben mi yanlış hatırlıyorum.? Blue varios ve Supreme daha mı iyi.?

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Merhaba, kurulama havlusunda en iyi ürün daha doğrusu firmanın en tepede konumlandırdığı ürün duplex değil miydi..? Ben mi yanlış hatırlıyorum.? Blue varios ve Supreme daha mı iyi.?
Merhaba ;
Twist havlu olarak Dublex 45x75 ve 70x90 ebatli urunler dediğiniz gibi en üst seviyedeki ürünler.

Supreme modeli yine kurulama havlusu ama Plush havlu dediğimiz yapida üretilmiş bir ürün. Gsm değeri 1400 olduğu için su emme kapasitesi ciddi seviyede.

Blue varios modeli supremle ayni sayilir ebatı 40x40 cm ama kurulamada değil parlatma aşamasinda kullaniliyor.

Açıkcası hepsi birbirinden güzel, mağazaya 1 kurulama bezi ihtiyacim var diye gelenler ürünleri görünce 5/6 ürün birden alıyor.

O yüzden bütçesini düşünen mağazaya gelmesin :)

@SuperClean hangi saatlerde açık dükkanınız ? Gelmeyi düşünüyorum da...
:nazar:

Sabah 8:30 Aksam 18.00 arası açığız . Her zaman bekleriz.

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Kadıkyöyde tam olarak nerede yeriniz yazıcıoğlu iş hanına yakınmı acaba? Elden alımlardada hediye varmı :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hayırlı olsun Hakan, mıncıklama sonrası netice ne oldu.
Purestar'dan 2 ürün, superclean'den 1 adet uygulama pedi aldım :) Birde cam bezi hedie ettiler :)
Ben bütçeyi bir doğrultursam sonra denemek için diğer ürünlerden de almaya niyetlendim ama plan yapmadım, plan yapınca ve kesin konuşunca başıma türlü türlü işler açılıyor. Plan yapmaktan vazgeçtim. Kısmet artık :)
Hane halkı hastalıktan belini doğrulttuğunda videolara kaldığım yerden devam edeceğim, haliyle purestar'ı da dilim dönmediğince anlatmaya çabalarım artık(ın) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...