Purestar İndirimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güle Güle kullanin. Genel olarak tüm siparisleri kargoladilar.
Tesekkurler.
Hocam kargoya hızlı şekilde teslim ettiğiniz için teşekkür ederim. Sizlik bir durum yok ama Sürat Kargo ile göndereceğinizi bilseydim ya alternatif ister ya da siparişi iptal ederdim. Siparişi dediğiniz gibi Pazartesi kargoya vermişsiniz, Cuma bitti kargo hala Maltepe Aktarma Merkezi’nde görünüyor. Bu merkez de evime 5 dk mesafede. Onu da geçtim, ofisinize evden (Sancaktepe) yürüyerek gidip gelsem havluyla üçüncü kurulamayı yapmıştım şimdiye.

Velhasıl olan oldu artık mecbur bekleyeceğiz, çok da hayati bir durum değil ama çalıştığınız kargo firmasını değiştirmenizi öneririm. Diğer alıcıları bilmiyorum ama ben bu firmadan çok çektim, bundan sonra herhangi bir yerdeki alışverişimde önce kargo firmasını soracağım. Biraz konu dışına çıkmış olduk, kusurumuz olduysa affola.

Atibay

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Hocam kargoya hızlı şekilde teslim ettiğiniz için teşekkür ederim. Sizlik bir durum yok ama Sürat Kargo ile göndereceğinizi bilseydim ya alternatif ister ya da siparişi iptal ederdim. Siparişi dediğiniz gibi Pazartesi kargoya vermişsiniz, Cuma bitti kargo hala Maltepe Aktarma Merkezi’nde görünüyor. Bu merkez de evime 5 dk mesafede. Onu da geçtim, ofisinize evden (Sancaktepe) yürüyerek gidip gelsem havluyla üçüncü kurulamayı yapmıştım şimdiye.

Velhasıl olan oldu artık mecbur bekleyeceğiz, çok da hayati bir durum değil ama çalıştığınız kargo firmasını değiştirmenizi öneririm. Diğer alıcıları bilmiyorum ama ben bu firmadan çok çektim, bundan sonra herhangi bir yerdeki alışverişimde önce kargo firmasını soracağım. Biraz konu dışına çıkmış olduk, kusurumuz olduysa affola.

Merhaba ,
Al birini vur ötekine misali iyi kargo yok maalesef .

Aras kargoylada calisiyoruz , gecen musterimizin kargosunu kaybettiler . Buyuk ihtimalle forumdan bir arkadaşın. Gunlerce uğraştık.
Kime teslim ettiklerini bile bilmiyorlar.
Kayboldu gitti.

Mng ile müşterimize koli yolladık , ürün 3 gündür kendi şubemize duruyor . Ne zaman cikacak yola kimse bilmiyor.

Bazen 2 gunde gidiyor , bazen 10 gunde sebebini kimse bilmiyor .

Insallah dahada gecikmeden ulasır...

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Arabanın yan kısımları için çok büyük ebatta olmayacak şekilde kurulama havlusu cam bezi ve wax bezi önerir mısınız fiyat performans ürünleri
Merhaba ,

50x70cm luks kadife dokulu kurulama havlusu 430 gsm

40x60 cm cila havlusu 400 gsm

40x40 cm veya 50x70 cm petek doku cam bezi 260 gsm önerebiliriz.

F/p ürünlerdir.

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba ,
Al birini vur ötekine misali iyi kargo yok maalesef .

Aras kargoylada calisiyoruz , gecen musterimizin kargosunu kaybettiler . Buyuk ihtimalle forumdan bir arkadaşın. Gunlerce uğraştık.
Kime teslim ettiklerini bile bilmiyorlar.
Kayboldu gitti.

Mng ile müşterimize koli yolladık , ürün 3 gündür kendi şubemize duruyor . Ne zaman cikacak yola kimse bilmiyor.

Bazen 2 gunde gidiyor , bazen 10 gunde sebebini kimse bilmiyor .

Insallah dahada gecikmeden ulasır...
Aynen öyle hocam, Aras ve Mng’nin de Sürat’tan bir farkı yok. Neredeyse hepsinde aynı huy var ama sanki Yurtiçi kötünün iyisi gibi. Zaten kampanya var diye Hepsiburada’dan sipariş vermiştim, sonraki alışverişlerimde bizzat ofisinizden teslim alırım artık.

BSI

Usta Detaycı
Üye
Kargo firmaları ile ilgili söylenenler doğru... Şu dönem için anlayış da gösterebilirim ama Sürat'in Maltepe aktarma merkezinde başka olağan dışı bir sıkıntı var... Kara delik gibi. Oraya giren bir daha çıkmıyor... Şuanda Maltepe aktarma merkezinde bekleyen 3 tane kargom var 1 tanesi 16. diğerleri 7. günlerinde orada bekliyorlar.. Ne müşteri hizmetlerine ne de şubelerine ulaşılabiliyor... Haber alabilsem gidip elden teslim alırım ama gidince de bulabileceklerine inanmıyorum. Bir sıraya koyduklarına da... Bir şekilde denk gelirse bana ulaşacak inşallah. Gecikmeleri aksamaları anlayabilirim ama bu başka bir durum. Sanki orada faaliyet yok gibi. İşler yavaş da olsa ilerlemiyor... Diğerlerinde gecikmelide olsa hareket var. Bilgi alınabiliyor...

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Dublex cift kat twist havludur.
Supreme plush olarak adlandirilan pofuduk yapida kurulama havlusudur.

2 side cok güzel havlular.
Koleksiyon yapmiyorsaniz dublex alin uzun süre keyifle kullanirsiniz.

ravenous

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
N11 den kuponla alırım diye bakınıyordum, kendi sitenizde daha ucuz sanırım ürünler.
Yıkama eldiveni hangisini tavsiye ediyorsunuz?
Foruma özel tekrar kampanya olacak mı :)

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
E-Ticaret platformlarinda komisyon oldugu için fiyatlar daha yuksek.
Kendi sitemizde daha uygun fiyatlar.

Bazen hepsiburada indirimi bize yansitmadan kendi karsilayarak fiyat kırıyor . Öyle bisey yakalayabilirsenizde uyguna alabilirsiniz.

Eldiven olarak yün düsünurseniz superclean eldiven güzel ,
Mikrofiber istiyorsaniz purestar eldiven cok basarili.
Makarna tip eldivende geldi, onuda begenerek kullaniyorlar .

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
İndirim konusundada maalesef uzun bir sure indirimi surdurduk ama kur'un yukselmesi hareket alanimizi daraltti.

Yeni parti getiriyoruz , üretici ürün fiyatlarinida hammadde artislarindan dolayi yukseltince indirim imkansiza dönüştü maalesef.

Purestar siparislerinde Kendi ürünlerimizden Hediye yollayarak musterilerimizin bir nebze moralini yüksek tutuyoruz :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
N11 den kuponla alırım diye bakınıyordum, kendi sitenizde daha ucuz sanırım ürünler.
Yıkama eldiveni hangisini tavsiye ediyorsunuz?
Foruma özel tekrar kampanya olacak mı :)
Herhalde TR'de alınabilecek en iyi kurulama havlusu, 45x75 Duplex alın arkanıza bakmayın. İlk yıkamadan sonra kurularken iyi ki almışım diyeceksiniz. :)

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
16072020193845-YFN nolu siparişimi geçtim biraz önce.
Sadece Micro fiber yıkama eldiveni ve cila pedi ihtiyacı için bakınırken, PURESTAR havluları görünce hiç ihtiyacım olmadığı halde ve ansızın tükenir, alamadığım için sonradan üzülmemek adına duplex ve supreme olanlardan da ekledim sepete.

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
E-Ticaret platformlarinda komisyon oldugu için fiyatlar daha yuksek.
Kendi sitemizde daha uygun fiyatlar.

Bazen hepsiburada indirimi bize yansitmadan kendi karsilayarak fiyat kırıyor . Öyle bisey yakalayabilirsenizde uyguna alabilirsiniz.

Eldiven olarak yün düsünurseniz superclean eldiven güzel ,
Mikrofiber istiyorsaniz purestar eldiven cok basarili.
Makarna tip eldivende geldi, onuda begenerek kullaniyorlar .
Makarna tip eldiven çizik konusunda mikrofibere göre nasıl peki

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
16072020193845-YFN nolu siparişimi geçtim biraz önce.
Sadece Micro fiber yıkama eldiveni ve cila pedi ihtiyacı için bakınırken, PURESTAR havluları görünce hiç ihtiyacım olmadığı halde ve ansızın tükenir, alamadığım için sonradan üzülmemek adına duplex ve supreme olanlardan da ekledim sepete.
Merhaba ,
Güle güle kullanin. Dublex stokta var ama muhtemelen son Supreme havluyu siz aldiniz.
Yeni parti 1 ay sonra gelecek.

Makarna tip eldiven çizik konusunda mikrofibere göre nasıl peki
En iyisi Purestar eldiven
Kullanilan iplik kalitesi çok iyi

Makarna tip eldivenlerde aracı çizmez. Gayet güzel ve ebati buyuk bir ürün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...