Range Rover Sport Yıkama

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
zırhını hiyin savaşa gidiyoruz gibi olmuş :) eline sağlık. r1 jant temizleme işinde nasıl?
Teşekkür ediyorum hocam, R1 ürün incelemeleri konsunda da paylaşmıştık daha önceden, kesinlikle f/p olarak favori ürünlerimden. Jantta var ise korumaya zarar vermemesi temiz kondisyonda,rutin temizliklerde favori ürünlerimden :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Yerden yüksek olunca biraz daha ileriyi görebiliyorsun. Ya tabi ben biraz daha ileriyi göreyim, çukurlardan, tümseklerden rahat geçeyim diye alan çok az kişi vardır. Ha tabi bu makina daha çok asfalt kovboyluğu yapabilir. O jantlar ve lastikler ile çukurdan bile durup geçmek lazım, kim bilir 1 set lastik fiyatı ne hale gelmiştir.
Bu arada kaç sene önceydi (2011 olabilir), akşam saati otoban bomboş, nasılsa Subaru ile bu virajı dönerim diye bir hava bir civa (havam kimeyse artık) tempolu şekilde viraja daldım tam virajı bitirip iyice gaz pedalına abanayım dediğimde arkamda bir çift xenon bitiverdi. Aslında o xenonları 15sn önce epey geride görmüştüm ama bir anda ensemde bitivermişti. Ben artık pes edip yol verdiğimde hız sayacının ne olduğunu hiç söylemeyim ama Land Cruiser boy boy ayırıp gitmişti. O gün bugündür özellikle 4,7lt V8 benzinli Land Cruiser VX200 görünce saygı duyarım :D
O gün o adam deli gibi yakıt tüketmiştir ama yüzündeki mutluluk ifadesini tahmin edebiliyorum :D
Arap ülkelerinin birinde yeni model land cruiser kiralamıştık. Araç ta sağlam hissi var ama iç kısımlarda bu üst sınıf premium araba hissi hiç yok. çöldede daha iyiside yok diyorlardı. Kliması çok
Güçlü imiş.

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Ellerine sağlık Can. Bu cüsseli bir araç ile uğraşmak kondisyon ister :sırıtan1:
Teşekkürler abi,kondisyonumuzu korumaya çalışıyoruz bizde :D

Ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş. Büyük arabaları bende sevmem ama @Emre Mert l300 harika:lezzetlix:
Teşekkürler Hurşit hocam,pek bize göre değil anlaşılan :)

Emeğinize sağlık, harika gorünüyor.
Teşekkürler hocam :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Arap ülkelerinin birinde yeni model land cruiser kiralamıştık. Araç ta sağlam hissi var ama iç kısımlarda bu üst sınıf premium araba hissi hiç yok. çöldede daha iyiside yok diyorlardı. Kliması çok
Güçlü imiş.
Benim arkadaşım Arap ülkelerine LAnd Cruiser satış ve servis hizmeti veren bir yerde çalışıyor. Birkaç yıl önce Dubai'ye gitmişti. Orada kime sorduysa denilen en iyisi Land Cruiser'dı.
Crawl control ile ilgili videolar var. Kuma battığı yerden kendi kendine çıkıyor.
Ben arkadaşım sayesinde zırhlı Land Cruiser'a binmiştim. Bir lokantaya gitmiştik, iskelenin üzerindeydik, vale kapıyı açmaya kalkıştığında yapma etme diye uyardık dinlemedi az kaldı kapıyı açtığı gibi denize uçuyordu. :D :D Kapı öyle böyle ağır değildi. Birde önünde çelik tampon vardı. Tanktan hallice bir görüntüsü vardı. Güven hissiyatı da zirvedeydi.
İşin özü benim LC'lere karşı bir zaafım var. :)

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Can bence buluşup güzel bi detailing videosu yapabiliriz bizim buradaki lüks araçları kostikli 1 tl ile yıkadıkları için teklif bile etmiyorum :)

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş, ama bu boyuttaki bir aracın yıkamasının ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum :D

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Ellerinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş, ama bu boyuttaki bir aracın yıkamasının ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum :D
Çok teşekkürler hocam,gerçekten yorucu oluyor :) bi üstü vogue falan var sanırım daha büyük olarak