Arkadaslar Merhaba Herkeze iyi Calismalar
Bugun ku konugumuz Renault Clio Sporttourer Joy Paket Siyah Renkli aracimizdir.Aracimizda Yogun Cizikler ve Hologramlar mevcuttu ve ustesinden gelerek son fabrika cikisi ayarlarina geri getirdik
Detayli uygulama anlatimi ve Resimler i sizlerle basbasa birakiyorum 
Kullanilan Malzemeler
Ön Yikama Flowey B33
Temasli Yikama Flowey EV17
Meguiars 34 ( Yuzey Temizlieyici Kil Uygulamasi icin)
Meguiars Agresif Pembe Kil
Turtle Wax T 10 (Kalin Pasta)
Meguiars 83 (İnce Pasta)
3D Aca 520 (Finish Pasta-Hare Giderici Cila)
Meguiars 20 (Polimer Boya Koruyucu Wax)
All Season Dressing (Meguiars Prof Lastik Parlatici)
Glass Cleaner (Yogun İzoropil Oranli Cam Temizleyici)
Hyper Dressing (Cok Amacli Parlatici Davlumbazlar icin)
Yikama/Kil Uygulamasi/Maskeleme
Maskeleme Bant Dayson Markadir Yapismasi ve tutunmasi guzeldir.
[/url]
%50 Resimler Öncesi Sonrasi ( T10 Sonrasi Direk cektim sonucu net gormek icin hafif hologram mevcut)
Polisaj Asamasi
İlk olarak Motor Kaputundan basladim T10 Pastayi denemek icin ve yorumlari sizlere aktarmak icin
Ben Meguiars 101 den sonra begendigim en guzel pasta hic zorlanmadan tek seferde cizikleri alabildi hafif hologram kaliyor uzun sure kucuk devirde calisildiginda oda kalmaz ben zaman a karsi oynadigim icim hizlica yapip geciyorum diger asamalara birakiyorum netligi sonuc itibari ile guzel tozumasi normal KRİTER OLARAK TOZUYAN PASTA BANA HER ZAMAN GUVEN VERMİSTİR.
Tek İslemle sonuc budur.En kisa zaman da @onurçiko abi sana da yollamaya calisacagiz
M83 İnce Pasta İslemi Meguiars Soft Buff Polish Ped Makita ile Devam
Polisaj İsleminden sonra detayli yikama ve detaylandirma trim aksam temizleme islemi
Araci yikamisken motor a da el attim
Meguiars Super Degreaser 1/6 Oranin da sulandirip motor a uyguladim ayni zaman da Davlumbazlara da bu urunu uyguluyorum kir ve leke cikarma durumu iyidir.
3D Orbital ile 3D 520 Aca Uygulamasi Ped Olarak Meguiars Finish Disc tercih ettim
3D Orbital ile Meguiars 20 ile devam urun guzeldir kalicilik ve parlaklik iyi seviyede dir Su iticilik boncuklanma zayiftir Ancak Diger Kriterler bizi fazlasiyla mutlu ediyor
Solmus ve Renk atmis Dis Trim ve Plastik aksamlari Ultimate Black ile Fabrika ayarlarina cevirdim
Uygulamam Sona Ermistir bu Yapilan İslemler Hic durmaksizin 8 Saat sürmüstür.
Bugun ku konugumuz Renault Clio Sporttourer Joy Paket Siyah Renkli aracimizdir.Aracimizda Yogun Cizikler ve Hologramlar mevcuttu ve ustesinden gelerek son fabrika cikisi ayarlarina geri getirdik
Detayli uygulama anlatimi ve Resimler i sizlerle basbasa birakiyorum 
Kullanilan Malzemeler
Ön Yikama Flowey B33
Temasli Yikama Flowey EV17
Meguiars 34 ( Yuzey Temizlieyici Kil Uygulamasi icin)
Meguiars Agresif Pembe Kil
Turtle Wax T 10 (Kalin Pasta)
Meguiars 83 (İnce Pasta)
3D Aca 520 (Finish Pasta-Hare Giderici Cila)
Meguiars 20 (Polimer Boya Koruyucu Wax)
All Season Dressing (Meguiars Prof Lastik Parlatici)
Glass Cleaner (Yogun İzoropil Oranli Cam Temizleyici)
Hyper Dressing (Cok Amacli Parlatici Davlumbazlar icin)
Yikama/Kil Uygulamasi/Maskeleme
Maskeleme Bant Dayson Markadir Yapismasi ve tutunmasi guzeldir.
%50 Resimler Öncesi Sonrasi ( T10 Sonrasi Direk cektim sonucu net gormek icin hafif hologram mevcut)
Polisaj Asamasi
İlk olarak Motor Kaputundan basladim T10 Pastayi denemek icin ve yorumlari sizlere aktarmak icin
Ben Meguiars 101 den sonra begendigim en guzel pasta hic zorlanmadan tek seferde cizikleri alabildi hafif hologram kaliyor uzun sure kucuk devirde calisildiginda oda kalmaz ben zaman a karsi oynadigim icim hizlica yapip geciyorum diger asamalara birakiyorum netligi sonuc itibari ile guzel tozumasi normal KRİTER OLARAK TOZUYAN PASTA BANA HER ZAMAN GUVEN VERMİSTİR.
Tek İslemle sonuc budur.En kisa zaman da @onurçiko abi sana da yollamaya calisacagiz
M83 İnce Pasta İslemi Meguiars Soft Buff Polish Ped Makita ile Devam
Polisaj İsleminden sonra detayli yikama ve detaylandirma trim aksam temizleme islemi
Araci yikamisken motor a da el attim
Meguiars Super Degreaser 1/6 Oranin da sulandirip motor a uyguladim ayni zaman da Davlumbazlara da bu urunu uyguluyorum kir ve leke cikarma durumu iyidir.
3D Orbital ile 3D 520 Aca Uygulamasi Ped Olarak Meguiars Finish Disc tercih ettim
3D Orbital ile Meguiars 20 ile devam urun guzeldir kalicilik ve parlaklik iyi seviyede dir Su iticilik boncuklanma zayiftir Ancak Diger Kriterler bizi fazlasiyla mutlu ediyor
Solmus ve Renk atmis Dis Trim ve Plastik aksamlari Ultimate Black ile Fabrika ayarlarina cevirdim
Uygulamam Sona Ermistir bu Yapilan İslemler Hic durmaksizin 8 Saat sürmüstür.
Son düzenleme: