Merhabalar tutrle wax t10’u şöyle anlatayım audi a5 scuba blue renginde hiç yormadan iş görmüştü sefa da geçen gördü bi markette alayım mı tavsiye eder misin ? Dedi hiç yormaz dedim ki eminim yormamıştır biraz tozutur ancak tozutmayıp vıcık vıcık pede yapışmasından iyidir çok ürün damlatmaya gerek yok ayrıca uzun uzun çalışmakta hiç bir sorun yaşamazsınız birde t40 var seramik öncesi tavsiye ederim yağsız ve temizlemesi çok rahat ancak üretimi bitti diye biliyorum piyasada kalanları toplayabilirsiniz

bu ürünü sanırım 6 yıl önce denemiştim ilk deneme ürünüydü o süre zarfından beri raflarımda bulundururum burda çok kişiye denemesini yazmıştım aslında

neyse yaz geldi bol bol ürün karşılaştırma ve test videosu pylaşımı yapacağım umarım bu testlerde kimsenin marka hayranlığı tutmaz bu sözü söylememde ki neden menzerna400 çılgınlığı zamanında bu ürünü test edip ondan kat kat iyi performans sergilediğini zamanında yazmıştım belki bu forum yoktu bile ozamanlar ancak herkes turtle için market ürünü demişti ki ozaman bile 400ün yarı fiyatıydı şuan bile detay market fiyatları olmasa da şuan hb sitesinde 307,20 tl hala yarı fiyatına bulunabilecek bir ürün