Arkadaslar Merhabalar Hayirli Bayramlar 
Evde Durmaktan sıkılan biri olarak tanidik bir Arkadasimin aracina uygulama yapalim dedim 2 gün öncesinden haberlestik ve basladik Arac biraz yorgundu öncesinde polisaj yapilmis ancak asiri cok cizik vardi hologramlari zaten saymiyorum
Aracin Uygulamasina 1 gün öncesinden Basladim Ön Hazirligini yaptim
Arac Yikanmasi/Jant,Lastik ve Davlumbaz temizligi/Demirtozu Temizligi ve Kil İslemini yaptim Kapali garaja cektim
Bugun de Polisaj islemine basladim ve bitirdim Uygulamalar ve Finaller sizlerle 
Bu Arada Bu Uygulamamda Hicbir Meguiars Ürünü kullanilmamistir
Kullanilan Malzemeler
Ön Hazirlik
Valet Pro Foamula (Ön Yikama Sampuani)
Valet Pro Concentrated ( Kova Sampuani)
Angelwax Revelation (Demirtozu Temizleyici)
Flowey R1 ( Jant Temizleme)
Matcc Kil Bar
Shiny Garage Smooth Clay (Kil Kaydirici)
Adam s Super VRT ( Plastik ve Vinil Aksam Koruyucu)
Carwin 1 (Lastik Parlatici)
İç Detay
Valet Pro İnterior Cleaner (İc Detay Temizleyici)
303 Protectant ( UV Korumali Vinil ve Plastik Aksam Koruma)
Polisaj
Turtle T 10 ( Kalin Pasta)
Scholl E 2000 ( İnce Pasta)
Turtle T30 ( Final Pastasi-Hare Giderici Cila)
Koruma
Prima Amigo Glaze
Alchemy Ceramic Wax
Uygulama Asamasi
Dis Yikama ve Jant Temizleme
Her bir Jant hemen hemen 20 dk mi aldi cok fazla Zift lekesi vardi bazilari artik minik delikler olusturmus zimpara gerektiren yerler vardi ve Hafif Sararma vardi orayi malesef atlamak zorunda kaldim yanimda Su Zimparasi yoktu.
Kil ve Maskeleme İslemi her birseyi yanimda getiren ben Maskeleme bandini evde unutmusum Allah tan Arkadasta varmis onunla idare ettik oda malesef hic yapismasi iyi degildi.
Kaporta icin Orta Yumusaklikta Kil kullandim Camlar icin sert kil kullandim,Kil Kaydirici olarak ta Shiny Garage Smooth Clay Ürününü kullandim.
Demirtozu olarak yine Angelwax Revelation kullandim cok basarili Kaporta üzerine kullandim Resim cekmeyi unutmusuz pek fazla birsey cikmadi zaten
Polisaj İslemine gecmeden biraz öncesi sonrasi fotograf birakiyorum.
Polisaj Uygulamasi
Turtle T10 ve Stanley P.Mak./Yün Keçe
2 Panelde bir Kece yi Temizledim Resimler de mevcut.
Bazi Yerlerde Bayagi yogun derin çizikler mevcuttu oralar bayagi zamanimi aldi.
Scholl E 2000 İnce Pasta/Stanley Rotary/Hutu Yumusak Pad
Pastayi ilk defa kullandim Begendimi söyleyebilirim.
Ön Kaput Piano Black Panjur,Kapi İcleri ve Kapi Kollarini,Uzatma Çubuk ve Spta Mini Polisaj Aletiyle devam ediyorum.
Polisaj Pasta İslemin Bitmistir Araci Tekrar Yikama ya aldim Detay Fircamizla Tüm Aksamlarin temizligini yaptim.
Araci Yikayip kuruladiktan sonra hemen Arkasindan;
Turtle Wax T40/Autocare Orbital/3D Hava Kanalli Cila Ped i
Sira geldi koruma islemlerine
Koruma Uygulamasina gecmeden önce M700 ile komple arac etrafini gectim.
Prima Amigo Glaze/Autocare Orbital/Hutu Yumusak Cila Pedi
Glaze Uygulamamin hemen ardindan Alchemy Ceramic Wax ile Ekstra Koruma Sagladim Parlakligini cok begeniyorum bu ürünün.
Kürlesmesine mütakip sildim ve Polisaj islemi tamamlanmistir.Simdi Sira İc ve Dış Detaylandirma islemlerinde
Dış Vinil Aksam ve Fitiller Adam s Super VRT ile Temizlendi fena bir ürün degil begendim isini yapiyor fazlaliklari bir bezle üzerinden geçtim.
Cam Temizleme icin Autobrite Crystal Glass Cleaner Kullandim Kokusu güzel ancak biraz leke birakiyor gibi oluyor cok fazla sıkmamak gerekiyor.
İc Detay Torpido ve Klima Menfezlerinin Temizligi Valet Pro Advanced İnterior Cleaner ve Koruma icinde 303 Protectant
Lastik ve Davlumbaz icin Carwin1 Lastik parlatici kullandim.Cok güzel ıslak bir görünümu vardir 2/3 gün Kalicigi vardir.Suya dayanimi yoktur. 25 Litresi 450 Tl dir 1/2 Sulandirilarak kullaniliyor daha ne olsun
Yerli Üretim.
Uygulama Sona Ermistir Finallerle sizi basbasa birakiyorum İyi Seyirler

Evde Durmaktan sıkılan biri olarak tanidik bir Arkadasimin aracina uygulama yapalim dedim 2 gün öncesinden haberlestik ve basladik Arac biraz yorgundu öncesinde polisaj yapilmis ancak asiri cok cizik vardi hologramlari zaten saymiyorum

Aracin Uygulamasina 1 gün öncesinden Basladim Ön Hazirligini yaptim
Arac Yikanmasi/Jant,Lastik ve Davlumbaz temizligi/Demirtozu Temizligi ve Kil İslemini yaptim Kapali garaja cektim

Bu Arada Bu Uygulamamda Hicbir Meguiars Ürünü kullanilmamistir

Kullanilan Malzemeler
Ön Hazirlik
Valet Pro Foamula (Ön Yikama Sampuani)
Valet Pro Concentrated ( Kova Sampuani)
Angelwax Revelation (Demirtozu Temizleyici)
Flowey R1 ( Jant Temizleme)
Matcc Kil Bar
Shiny Garage Smooth Clay (Kil Kaydirici)
Adam s Super VRT ( Plastik ve Vinil Aksam Koruyucu)
Carwin 1 (Lastik Parlatici)
İç Detay
Valet Pro İnterior Cleaner (İc Detay Temizleyici)
303 Protectant ( UV Korumali Vinil ve Plastik Aksam Koruma)
Polisaj
Turtle T 10 ( Kalin Pasta)
Scholl E 2000 ( İnce Pasta)
Turtle T30 ( Final Pastasi-Hare Giderici Cila)
Koruma
Prima Amigo Glaze
Alchemy Ceramic Wax
Uygulama Asamasi
Dis Yikama ve Jant Temizleme

Her bir Jant hemen hemen 20 dk mi aldi cok fazla Zift lekesi vardi bazilari artik minik delikler olusturmus zimpara gerektiren yerler vardi ve Hafif Sararma vardi orayi malesef atlamak zorunda kaldim yanimda Su Zimparasi yoktu.
Kil ve Maskeleme İslemi her birseyi yanimda getiren ben Maskeleme bandini evde unutmusum Allah tan Arkadasta varmis onunla idare ettik oda malesef hic yapismasi iyi degildi.

Kaporta icin Orta Yumusaklikta Kil kullandim Camlar icin sert kil kullandim,Kil Kaydirici olarak ta Shiny Garage Smooth Clay Ürününü kullandim.

Demirtozu olarak yine Angelwax Revelation kullandim cok basarili Kaporta üzerine kullandim Resim cekmeyi unutmusuz pek fazla birsey cikmadi zaten

Polisaj İslemine gecmeden biraz öncesi sonrasi fotograf birakiyorum.

Polisaj Uygulamasi
Turtle T10 ve Stanley P.Mak./Yün Keçe
2 Panelde bir Kece yi Temizledim Resimler de mevcut.
Bazi Yerlerde Bayagi yogun derin çizikler mevcuttu oralar bayagi zamanimi aldi.

Scholl E 2000 İnce Pasta/Stanley Rotary/Hutu Yumusak Pad
Pastayi ilk defa kullandim Begendimi söyleyebilirim.

Ön Kaput Piano Black Panjur,Kapi İcleri ve Kapi Kollarini,Uzatma Çubuk ve Spta Mini Polisaj Aletiyle devam ediyorum.

Polisaj Pasta İslemin Bitmistir Araci Tekrar Yikama ya aldim Detay Fircamizla Tüm Aksamlarin temizligini yaptim.

Araci Yikayip kuruladiktan sonra hemen Arkasindan;
Turtle Wax T40/Autocare Orbital/3D Hava Kanalli Cila Ped i

Sira geldi koruma islemlerine
Koruma Uygulamasina gecmeden önce M700 ile komple arac etrafini gectim.

Prima Amigo Glaze/Autocare Orbital/Hutu Yumusak Cila Pedi

Glaze Uygulamamin hemen ardindan Alchemy Ceramic Wax ile Ekstra Koruma Sagladim Parlakligini cok begeniyorum bu ürünün.

Kürlesmesine mütakip sildim ve Polisaj islemi tamamlanmistir.Simdi Sira İc ve Dış Detaylandirma islemlerinde
Dış Vinil Aksam ve Fitiller Adam s Super VRT ile Temizlendi fena bir ürün degil begendim isini yapiyor fazlaliklari bir bezle üzerinden geçtim.

Cam Temizleme icin Autobrite Crystal Glass Cleaner Kullandim Kokusu güzel ancak biraz leke birakiyor gibi oluyor cok fazla sıkmamak gerekiyor.

İc Detay Torpido ve Klima Menfezlerinin Temizligi Valet Pro Advanced İnterior Cleaner ve Koruma icinde 303 Protectant

Lastik ve Davlumbaz icin Carwin1 Lastik parlatici kullandim.Cok güzel ıslak bir görünümu vardir 2/3 gün Kalicigi vardir.Suya dayanimi yoktur. 25 Litresi 450 Tl dir 1/2 Sulandirilarak kullaniliyor daha ne olsun

Uygulama Sona Ermistir Finallerle sizi basbasa birakiyorum İyi Seyirler