Renault Megane 4 İcon Beyaz Renk Boya Koruma Uygulamasi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Sefa abi eline koluna sağlık şu zor günlerde ilaç gibi geldi gerçekten. Fotoğraflara bakarken kendim yapmış gibi yoruldum inanki. Fotoğraflar, işçilik ve verilen emek baştan aşağı kalite kokuyor :)
Nobran'a katılıyorum bende yapmış gibi yoruldum. Beyaz'da kalite bu mudur ? Budur sanki:gulumsemex: Ellerine sağlık abi..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline koluna sağlık kardeşim, bol fotolu, ayrıntılı, mükemmel sıralamalı, tam olması gerektiği gibi bilgilendirici bir uygulama olmuş. Bayram günü keyifli anlar yaşattın bize.

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
Elinize sağlık gerçekten en ince detaya kadar yapmışsınız ve iyi emek harcamışsınız. Bu arada bu kadar hemen nasıl çizilmiş şaşırdım, plakaya göre o araba 2020 sonu veya 2021 başı olması lazım :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Nobran'a katılıyorum bende yapmış gibi yoruldum. Beyaz'da kalite bu mudur ? Budur sanki:gulumsemex: Ellerine sağlık abi..
Tesekkurler kardesim adamsin :)

Eline koluna sağlık kardeşim, bol fotolu, ayrıntılı, mükemmel sıralamalı, tam olması gerektiği gibi bilgilendirici bir uygulama olmuş. Bayram günü keyifli anlar yaşattın bize.
Bayram tadinda bir uygulama olsun istedim Abi :)

@Sefa46 Emeğine sağlık, çok güzel olmuş :)
Tesekkurler Hakan Abi

Elinize sağlık gerçekten en ince detaya kadar yapmışsınız ve iyi emek harcamışsınız. Bu arada bu kadar hemen nasıl çizilmiş şaşırdım, plakaya göre o araba 2020 sonu veya 2021 başı olması lazım :)
Tesekkurler Ercan Hocam Araci ikinci el aldik İstanbul Plakaliydi Ankara Plakasina cevirdik 2017 Model bu arac:)

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Masallah Amirim Eline koluna saglik ya Finaller super olmus bir iki tanesinide indirdim tel e cok net detay cikmis iscilik kalite on numara Hayirli bayramlar tekrardan

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Masallah Amirim Eline koluna saglik ya Finaller super olmus bir iki tanesinide indirdim tel e cok net detay cikmis iscilik kalite on numara Hayirli bayramlar tekrardan
Sn Memur kardesim Tesekkurler guzel yorumun icin :)

Sefa Hocam eline koluna sağlık harika olmuş :)
Tesekkurler hocam :)

@Sefa46 Tertip bu ne yahu. Biraz daha parlatsan gözler iyice bozulacak, vallahi tebrik ederim. Böylesine parlayan bir beyaz görmedim.
Ayrıca kompozisyon şeklinde ki anlatım, okudukça okutturan şekilde konu, valla tebrikler Mr. Uzman:alkıssx::komik:
Kardesim cansin adamsin guzel yorumun icin de tesekkur ederim :sevilenx: :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Sefa Hocam elinize kolunuza sağlık, detaylara verdiğiniz önem ve bunları fotoğraflar ile anlatımınız ders niteliğinde olmuş, çok beğendim.
Yok ki İzmir'de bizimde sizin gibi bir arkadaşımız, şöyle yüzümüzü güldürsün :)
Büyük emek var araç da teşekkürler.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa Hocam elinize kolunuza sağlık, detaylara verdiğiniz önem ve bunları fotoğraflar ile anlatımınız ders niteliğinde olmuş, çok beğendim.
Yok ki İzmir'de bizimde sizin gibi bir arkadaşımız, şöyle yüzümüzü güldürsün :)
Büyük emek var araç da teşekkürler.
Hocam Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin Ankara ya bekleriz o zaman yerim yok ama sizi agirlayacak evimiz var ama İzmir de @Detail 35 Kardesim var onun uygulamalarini begeniyorum oda yardimci olur size her daim

Son düzenleme:

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Hocam Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin Ankara ya bekleriz o zaman yerim yok ama sizi agirlayacak evimiz var :) ama @Detail 35 Kardesim var onun uygulamalarini begeniyorum oda yardimci olur size her daim
Yolum düşerse çayınızı içmeye uğrarım çok teşekkür ederim misafirperverliğiniz için, o işin şaka kısmı tabi ki,
İzmir'de de işinin hakkıyla yapan pek çok forum üyesi arkadaşımız var @Detail 35 Kutas da onlardan biri, zaman zaman buradan da olsa sohbet ediyoruz kendileriyle sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar her konuda,

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Yolum düşerse çayınızı içmeye uğrarım çok teşekkür ederim misafirperverliğiniz için, o işin şaka kısmı tabi ki,
İzmir'de de işinin hakkıyla yapan pek çok forum üyesi arkadaşımız var zaman zaman buradan da olsa sohbet ediyoruz kendileriyle sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar her konuda,
Her zaman bekleriz Hocam :)

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Elinize emeğinize sağlık.
Bayram günü böle güzellikler görmek içimizi açtı cidden.
Öncelikle bu kadar emek verdiğiniz için tebrik etmek lazım. İç dış detaylı temizlik, polisaj, koruma vs işlemleri kelimelere dökmek bile insanı yoruyor. Tek seferde bu kadar büyük önemli işe başlamak benim gözümü korkutuyor artık. Cesaretinizden ve çabanızdan dolayı büyük tebrikler.
Araç zaten çok güzel görünüyor, emeklerin karşılığını almışsınız görünen o ki.
Ufacık bir noktaya değinmek istedim; 'egzoz çıkışının alt kısmı biraz siyah renk kalmış. Bu kısma herhangi bir metal polish ürünü uyguladınız mı?' Ben genel de bu kısmı siyah gördüğümde metal polish ürünüyle müdahale ediyorum. Hemencecik tertemiz pas parlak oluyor, ancak ne var ki kısa süre sonra tekrar siyahlanıyor. Sık sık da metal polish ürünü uygulamak doğru mudur? bilemedim açıkçası. Belki bilenler daha iyi aydınlatır bu konuda....
Tekrar elinize sağlık, bu kadar detayı bir arada izlemek bu bayram günü içimizi açtı...

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize emeğinize sağlık.
Bayram günü böle güzellikler görmek içimizi açtı cidden.
Öncelikle bu kadar emek verdiğiniz için tebrik etmek lazım. İç dış detaylı temizlik, polisaj, koruma vs işlemleri kelimelere dökmek bile insanı yoruyor. Tek seferde bu kadar büyük önemli işe başlamak benim gözümü korkutuyor artık. Cesaretinizden ve çabanızdan dolayı büyük tebrikler.
Araç zaten çok güzel görünüyor, emeklerin karşılığını almışsınız görünen o ki.
Ufacık bir noktaya değinmek istedim; 'egzoz çıkışının alt kısmı biraz siyah renk kalmış. Bu kısma herhangi bir metal polish ürünü uyguladınız mı?' Ben genel de bu kısmı siyah gördüğümde metal polish ürünüyle müdahale ediyorum. Hemencecik tertemiz pas parlak oluyor, ancak ne var ki kısa süre sonra tekrar siyahlanıyor. Sık sık da metal polish ürünü uygulamak doğru mudur? bilemedim açıkçası. Belki bilenler daha iyi aydınlatır bu konuda....
Tekrar elinize sağlık, bu kadar detayı bir arada izlemek bu bayram günü içimizi açtı...
Tesekkurler hocam Egzoz un orasi malesef yanmis artik körelmis oraya malesef metal parlaticilarin yapabilecegi birsey yok biraz ugrastim sararma ortaya cikti oraya Metal Pasta ile polisaj yapip denemek lazim veya Zimparalanip denemek lazim zaten Zimpara da yanimda yoktu Rutin Temizlikte Metal Parlaticinin Temizlikte kullanilmasinda herhangi bir sikinti olmaz ancak Dizel Araclarda biraz daha cabuk kararma oluyor. Bu arac 4 yillik bir arac artik orasi ile ilgili islem yapilmadigi icin malesef bu tur manzaralarla karsilasmaktayiz.Rutin yapilmis olsaydi bu hale gelmezdi :)