Renault Megane K2 Gravon&Lamp Protect Uygulamasi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba

Bugün kü Test Konuğum Megane 4 Sedan aracimiz.Oldukca Yogun Çizik ve Hologram mevcuttu,yüzeyi en iyi kondisyona getirerek uygulamaya başladim bu islem tam 12 Saat Sürdü.

Kullanilan Malzemeler

Rupes Course Kalin Pasta
Zvizzer Medium İnce Pasta
Scholl Concepts Final Pastasi
Klinet Pro Yüzey Temizleyici Prep
Lamp Protect Far Seramiği
K2 Gravon Seramik Kaplama

Uygulama ve Ürün İncelemesi

Polisaj Grubu Gayet Basarili güzel kombin yaptim hatasiz ve kusursuz sonuç elde ettim.

Yüzeyi Temizlemek yani Seramik Kaplama icin K2 Pro Klinet i sectim Başliginida Evde unutunca Alta 500 ün Başligini Kullandim.:terlisırıtan:

K2 Pro Klinet Begendim F/P Üzerinde bir Temizligi var Kokusu AutoBrite nin Crystal Glass Cam Temizleyicisi ile nerdeyse ayni Yogun İzoropil Alkol var temizlik kabiliyeti iyi tavsiye ederim.

K2 Pro Gravon Seramik Kaplama İlk Defa Kullaniyorum,Kokusu Yoğun Uygulamasi Rahat,Silmesi Rahat ve kullanim Talimatina göre uyguladim güzel sonuç aldim Parlaklik Şahane begendim Su İticilik,Dayanim vs İlerleyen zaman da test edeceğiz.
50 Ml Olmasi Fiyatinin da Kampanya Dahilinde 544₺ Olmasi İnsani Cezbediyor bu fiyatlara seramik yok.

Sadece Elestiri Kismi Kutu İçerisinden Uygulama Takozu ve Bez Çikmiyor onu kendiniz tedarik etmeniz gerekmektedir.

Lamp Protect Aslinda Bircogumuz Fiyatindan dolayi Buyuk ihtimal sepetine eklemistir :terlisırıtan: Ürün ü bugün uyguladim özelden cok soran oldu nedir ne degildir diye.
Ürün den çok bir beklentim yoktu ancak Ürün Seramik gibi Kürleşiyor ve katman oluşturuyor.Kapagini açtigimda Damla Ucu Kürleşmiş.Dayanimina bakacagiz Bu Arada Bunun icinden Uygulama Takozu ve Bez cikti :terlisırıtan:

Finaller

Seramik in Hepsini araca uyguladim 2 Kat Şeklinde Kalan Ürünüde Jantlara ve Plastik aksamlara uygulayip bitirdim.

İlk İzlenimler bu şekilde Test Yaptigimda Güncellerim.

Ayrica Kampanya için Tesekkurler @Tonyukuk07

Bir Sonraki Uygulamada Görüsmek üzere Kendinize İyi Bakin

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Beyazda bi başka parlıyor yaa :kalplix:
Gravon ve lamp protectın dayanımlarını gözlemleyebılırsek sevinirim abii. Lamp protect daha ilgimi çekti merakla bekliyoruz dayanım sonucunu :)

Eline emegine saglık :opucukx:

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Arkadaşlar Merhaba

Bugün kü Test Konuğum Megane 4 Sedan aracimiz.Oldukca Yogun Çizik ve Hologram mevcuttu,yüzeyi en iyi kondisyona getirerek uygulamaya başladim bu islem tam 12 Saat Sürdü.

Kullanilan Malzemeler

Rupes Course Kalin Pasta
Zvizzer Medium İnce Pasta
Scholl Concepts Final Pastasi
Klinet Pro Yüzey Temizleyici Prep
Lamp Protect Far Seramiği
K2 Gravon Seramik Kaplama

Uygulama ve Ürün İncelemesi

Polisaj Grubu Gayet Basarili güzel kombin yaptim hatasiz ve kusursuz sonuç elde ettim.

Yüzeyi Temizlemek yani Seramik Kaplama icin K2 Pro Klinet i sectim Başliginida Evde unutunca Alta 500 ün Başligini Kullandim.:terlisırıtan:

K2 Pro Klinet Begendim F/P Üzerinde bir Temizligi var Kokusu AutoBrite nin Crystal Glass Cam Temizleyicisi ile nerdeyse ayni Yogun İzoropil Alkol var temizlik kabiliyeti iyi tavsiye ederim.

K2 Pro Gravon Seramik Kaplama İlk Defa Kullaniyorum,Kokusu Yoğun Uygulamasi Rahat,Silmesi Rahat ve kullanim Talimatina göre uyguladim güzel sonuç aldim Parlaklik Şahane begendim Su İticilik,Dayanim vs İlerleyen zaman da test edeceğiz.
50 Ml Olmasi Fiyatinin da Kampanya Dahilinde 544₺ Olmasi İnsani Cezbediyor bu fiyatlara seramik yok.

Sadece Elestiri Kismi Kutu İçerisinden Uygulama Takozu ve Bez Çikmiyor onu kendiniz tedarik etmeniz gerekmektedir.

Lamp Protect Aslinda Bircogumuz Fiyatindan dolayi Buyuk ihtimal sepetine eklemistir :terlisırıtan: Ürün ü bugün uyguladim özelden cok soran oldu nedir ne degildir diye.
Ürün den çok bir beklentim yoktu ancak Ürün Seramik gibi Kürleşiyor ve katman oluşturuyor.Kapagini açtigimda Damla Ucu Kürleşmiş.Dayanimina bakacagiz Bu Arada Bunun icinden Uygulama Takozu ve Bez cikti :terlisırıtan:

Finaller

Seramik in Hepsini araca uyguladim 2 Kat Şeklinde Kalan Ürünüde Jantlara ve Plastik aksamlara uygulayip bitirdim.

İlk İzlenimler bu şekilde Test Yaptigimda Güncellerim.

Ayrica Kampanya için Tesekkurler @Tonyukuk07

Bir Sonraki Uygulamada Görüsmek üzere Kendinize İyi Bakin
Abi emeğine sağlık. İşi ehline bırak demiş atalar. Kolay gelsin abi :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Beyazda bi başka parlıyor yaa :kalplix:
Gravon ve lamp protectın dayanımlarını gözlemleyebılırsek sevinirim abii. Lamp protect daha ilgimi çekti merakla bekliyoruz dayanım sonucunu :)

Eline emegine saglık :opucukx:
Tesekkurler Kardesim :opucukx: Dayanimini Takip etmeye çalisacagiz.

Eline emeğine sağlık komutanım:)
Eyvallah Master Detailing :sırıtan1:

Abi emeğine sağlık. İşi ehline bırak demiş atalar. Kolay gelsin abi :)
Kardesim Tesekkur ederim :)

Eline sağlım sefa hocamm devamını bekliyoruz:)
Durmak yok devam edecegiz hocam Testlere :)

K2 Gravon seramiğin sio2 oranı yüzde kaç kutuda belirtilmiş mi? @Sefa46
Kutuda belirtilmemis ben arastirayim birseyler bulursam yazarim.

cavit63

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Emeğinize sağlık.Beyazda güzel parlamış.

Mi 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BirayKorkmaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Üstadım elinize sağlık. Sonuç harika. Lamp Protect ürünü benim de dikkatimi çekmişti. Kullanım sonrası performans yorumlarınıza göre ben de alıp uygulayacağım.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emeğinize sağlık.Beyazda güzel parlamış.

Mi 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler hocam :)

Merhaba @Sefa46 hocam. İkinci katı uygularken bekleme süreniz ne oldu? Bı konuda ne tavsiye edersiniz genel olarak?
Hocam merhaba 1 nci Kati Uyguladiktan sonra 2-2.5 Saat Bekledim Sonra 2 nci Kati uyguladim zaten kullanim Kilavuzundada bu sekilde anlatilmiş :)

Üstadım elinize sağlık. Sonuç harika. Lamp Protect ürünü benim de dikkatimi çekmişti. Kullanım sonrası performans yorumlarınıza göre ben de alıp uygulayacağım.
Tesekkurler hocam :) insallah takibini yapabiliriz :)