Renault Talisman 1.6 Dci İcon Boya Koruma Wax

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Tesekkurler hocam guzel yorum icin Meguiars in zaten Profesyonel olarak 1 tane deri koruma urunu var amator olarak fazlaca var ilk uygulama yapildiginda fazla parliyor ancak biraz bekledikten sonra matlasiyor Deri koltuklarin ic kisimlarini Detay fircasiyla fazla kopurtmeden temizledim resim eklememisiz
130 a yakin resim cekmisiz yukleme yaparken bi muddet sonra kendimde geciyorum :sırıtan1:
fast picture share

Buda 1 gun sonraki hali
Eyvallah hocam teşekkürler. Burada kesinlikle daha iyi gözüküyor önceki finallere göre ama yine de hafif bir parlama var tabi :keyifsizx: Parlayan deri görünce kendimden geçiyorum :D İmkanın olursa colourlock deri kalkanını denemeni şiddetle tavsiye ederim matlığı ve dokunuş hissi bence çok güzel. Tekrar ellerine sağlık :alkis::alkis:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eyvallah hocam teşekkürler. Burada kesinlikle daha iyi gözüküyor önceki finallere göre ama yine de hafif bir parlama var tabi :keyifsizx: Parlayan deri görünce kendimden geçiyorum :D İmkanın olursa colourlock deri kalkanını denemeni şiddetle tavsiye ederim matlığı ve dokunuş hissi bence çok güzel. Tekrar ellerine sağlık :alkis::alkis:
Bir sonraki Urun alimina Colourlock u ekledim o zaman :sırıtan1:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık, çok güzel parlamış. Black wax ı makina ile uygulamam değişik olmuş, ben elle uygulamıştım White olanı hep. Makina ile de deneyeyim bakalım.
Makina ile guzel oluyor hocam silmesi cok rahat iz falan kalmiyor 30 dk kadar beklettikten sonra siliyorum.

Finaller beni benden aldı ustam çok güzel harika olmuş emeğiniz çok bizde teşekkürler
Tesekkur ederim :)

SrvtDlr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mugla
Hocam elinize saglık tüm resımleri ve yorumları okudum sahane brşey olmuş görünen emek ve kalite ortada cok profesyonel bir dokunuş olmuş hayran kaldım finallere