Respect3578 Uygulama Paylaşımları

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Gündüzden bir ön gösterim yapmıştım şimdi asıl olaya gelelim. Çok merak ettiğim aracın parlaklığını bir kat daha artacağını düşündüğüm Soft99 Authentic' i denedim sonuç mu? beraber ilerleyelim.

Kirli halimiz var neden 2 fotoğrafta kalmış ve ilk fotoda da tam kirlerimiz gözükmemiş ama üstüne çamurlu yağmur yağdı.

Gündüzden motor temizliğini atmıştım ama resim olarak tekrar atmak istedim kalite olarak daha iyi çıkar.

Dış yıkamaya geçmeden evvel ben jantlarımı ve lastiklerimi temizledim. Jant temizliğinde Koch Chemie FB kullandım ve kullandığım demir tozları arasında en iyisi olduğunu anladım artık. Jant yıkama sırasında 2 adet fırçam var sarı olan arkalara kadar giriyor gayet iş giriyor siyah olansa bir ara A101 gelmişti ordan aldım oda sarını giremediği yerlere giriyor çok guzel iş görüyor yedek de mevcut. :D Lastikler bu arada ön iki lastikler arkalarda yok denecek kadar azdı demirtozu.

Gelelim dış temizliğimize dış temizliğimiz de kullanılan ön yıkama köpüğü Gtechniq W4 1:20 yaptım gene sulu oldu secho ile artık bir daha ki yıkamam da 1:10 yapıcam yani 200 ml ürün 1800 ml su olucak daha sağlam olacağını düşünmekteyim malum ceviz gelse de onu da denesem sabırsızlık içerisindeyim :D

Ön yıkamadan sonra kullandığım malzemeler. Çift kova ve mükemmel şampuanımız Purpe Velvet. 1 litre daha almadığıma pişmanım yalnız ben bu sefer ürünü biraz fazla kullandım. Onun yarısını bile kullansam hayli hayli yetecekti. Yani kendi videosunda neredeyse 1 tatlı kaşığı koyulduğunu görmüştüm. Purestar Dublex, Gtechniq yıkama eldiveni. Bu iki üründe uzun süre araca eldiven ve kuruluma havlusu aldırmayacak çok çok belli kalite olarak çok çok çok üstünde. Çift kova yıkamamızı yaptık ve kurulandık. Fırçalarım hepsi kaliteli değil, her şeyde mükemmel olmasın :D

Her yerin tamamen kuru olduğundan emin olduktan sonra heyecanla uygulamasını beklediğim Authentic e geldi sıra.

Uygulamayı tamamladım. Uygulama sırasında herhangi bir problem olmadı ve kolay silindi dayanım olarak az bir dayanımı var ama bunu parlaklığı beni cezbetti şimdi sizi de cezbetsin. :D

Finaller istediğim gibi oldu tabi eksiklerim var. Davlumbaz fırçası, lastik fırçası, lastik parlatıcı (burada kullanılan pek tatmin edici değil endurence aldım, diğerleride tedarik ediliyor kargoda :D ), Birde davlumbazlarda kullanmak için Barebone alacağım bakalım o ne zaman nasip olacak.
Okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim herkese.
Başka bir uygulamada görüşmek dileğiyle. Havalar ısındı. devamı gelir :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Gündüzden bir ön gösterim yapmıştım şimdi asıl olaya gelelim. Çok merak ettiğim aracın parlaklığını bir kat daha artacağını düşündüğüm Soft99 Authentic' i denedim sonuç mu? beraber ilerleyelim.

Kirli halimiz var neden 2 fotoğrafta kalmış ve ilk fotoda da tam kirlerimiz gözükmemiş ama üstüne çamurlu yağmur yağdı.

Gündüzden motor temizliğini atmıştım ama resim olarak tekrar atmak istedim kalite olarak daha iyi çıkar.

Dış yıkamaya geçmeden evvel ben jantlarımı ve lastiklerimi temizledim. Jant temizliğinde Koch Chemie FB kullandım ve kullandığım demir tozları arasında en iyisi olduğunu anladım artık. Jant yıkama sırasında 2 adet fırçam var sarı olan arkalara kadar giriyor gayet iş giriyor siyah olansa bir ara A101 gelmişti ordan aldım oda sarını giremediği yerlere giriyor çok guzel iş görüyor yedek de mevcut. :D Lastikler bu arada ön iki lastikler arkalarda yok denecek kadar azdı demirtozu.

Gelelim dış temizliğimize dış temizliğimiz de kullanılan ön yıkama köpüğü Gtechniq W4 1:20 yaptım gene sulu oldu secho ile artık bir daha ki yıkamam da 1:10 yapıcam yani 200 ml ürün 1800 ml su olucak daha sağlam olacağını düşünmekteyim malum ceviz gelse de onu da denesem sabırsızlık içerisindeyim :D

Ön yıkamadan sonra kullandığım malzemeler. Çift kova ve mükemmel şampuanımız Purpe Velvet. 1 litre daha almadığıma pişmanım yalnız ben bu sefer ürünü biraz fazla kullandım. Onun yarısını bile kullansam hayli hayli yetecekti. Yani kendi videosunda neredeyse 1 tatlı kaşığı koyulduğunu görmüştüm. Purestar Dublex, Gtechniq yıkama eldiveni. Bu iki üründe uzun süre araca eldiven ve kuruluma havlusu aldırmayacak çok çok belli kalite olarak çok çok çok üstünde. Çift kova yıkamamızı yaptık ve kurulandık. Fırçalarım hepsi kaliteli değil, her şeyde mükemmel olmasın :D

Her yerin tamamen kuru olduğundan emin olduktan sonra heyecanla uygulamasını beklediğim Authentic e geldi sıra.

Uygulamayı tamamladım. Uygulama sırasında herhangi bir problem olmadı ve kolay silindi dayanım olarak az bir dayanımı var ama bunu parlaklığı beni cezbetti şimdi sizi de cezbetsin. :D

Finaller istediğim gibi oldu tabi eksiklerim var. Davlumbaz fırçası, lastik fırçası, lastik parlatıcı (burada kullanılan pek tatmin edici değil endurence aldım, diğerleride tedarik ediliyor kargoda :D ), Birde davlumbazlarda kullanmak için Barebone alacağım bakalım o ne zaman nasip olacak.
Şahane parlaklık katmış güzel bir yıkama olmuş :) elinize sağlık, endurance reklam sorumlusu gibi oldum artık ama yine söyleyim lastik parlatıcı almaya uzun bir süre ara verirsiniz artık :D

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık, maşallah peşpeşe bu kadar güzel uygulama ve paylaşımlar takdiri hakediyor. :)
Yarın bende kiwami ile authentic uygulama arasında kararsız kalmıştım. Sizin bu parlak finallerinizden sonra authentic uygulayacağım herhalde :)

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@mustafacagri yokya zaten adam gibi bişi almak istiyordum bayanda forumda ismini duydum begenecegime eminim

@Kzmsefa bende memnun kaldım. Gerçekten güzel parlaklık kattı birgün oncesindede beyaz araca yaptım . Beyaz olmasına rağmen oda parlıyordu.
Yazın bu ya tiril tiril parlıyor. Bir bakan bidaha bakıyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Hacım maşallah mp5 gibi saydırıyon gene. Allah esirgesin. :komik:
Bak işte muhannet komşu adamı mal sahibi edermiş ben göndermedim sana:taraa: kutusuyla aldın authentici e sonuçta şahane arrık bol bol şenlendirirsin buraları ellerine sağlık;)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, çok güzel parlamış, fb güzel bir f/p ürünüdür hatta bu konuda en iyisidir diyebilirim. bende severim ama çok daha iyileride var, güzel ürünler kullanmışsın, sonuçta çok başarılı olmuş. Güzel yansımalar yakalamışsın.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@Mentalfeed hocam vallaha bu detaydaki merak bir gün bizi öldürecek. Aracına polisaj yaptığım bir arkadaşımla beraber ortak aldık sağolsun oda beni kırmadı ve kimyasallarda zaten ucuz şuanda 85 TL ye geldi 100 gram ürün bize. Yani ben parlaklığını çok merak ediyordum sonunda kavuştuk

@onurçiko AF iron out ve bir kaç markaninkini de denedim ama bu FB gerçekten onların üstü. Bununda üstü vardir eminim. Kendime aldığım ürünlerle her zaman yapmak istediğim ama bir türlü yapamadığım işleri ortaya koyuyorum bir nevi patlama diyebiliriz.

Her ikinizede teşekkürler.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam elinize sağlık emeğinizin karşılığını fazlasıyla aldığınız güzel bir uygulama olmuş. Parlaklık çok başarılı gerçekten..En azından havalar giderek ısınıyor sık uygulama yapabilirsiniz Wax erken veda etsede:mutlu:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Şimdilik motor temizleme elimizin yettiği yere kadar

Multi wash tfr 500 ml yetmedi
Motor temizleyici 500 ml oda yetmedi.
Sonunda ise bir kat parlaklık versin diye orta sınıf plastik vinil koruyucu.

Daha dış yıkama ve authentic uygulayacağım akşam paylaşırım

Ellerinize sağlık. Yeni fark ettim bu güzel paylaşımı. Su tuttunuz mu hiç?

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@KaiZeN teşekkürler ederim. Yapacağımız daha çok şey var.

@Shirb13 sizin calismalarida takip ediyorum iç temzilikte ki çalışmalarınız güzel. Dış yüzey gerçekten hassas biyer dikkat edilmesi gereken en önemli yer. Özellikle makina vs. Kullanılacaksa bu işleri yapacaksanız ya kaportacı ya gidin çıkma bir ön kaput alıp ondan deneme yapın sonra reel de gerçekleştirin derim deneme olmadan yapılan iş hüsranla sonuçlanır.

@_CaN_ hyr can bey aracim 2017 ocaktan itibaren bende daha motora su tutmadım hiç. Bu çalışma öncelikle toz alma sonra apc ile temizleyenerek tekrar silme sonra motor temizleyici ile temizleyip tekrar mikro fiber bezlerle silme sonunda da plastik vinil koruyucu ve parlatıcı sıkıp silme gene yaklaşık 2 saatimi aldı. Bütün komple heryeri temizlemek elle mümkün değil ama elimizin yettigi yere kadar kirleri arindirdim. Zaten senede 1 veya 2 defa yapıyorum. Bazen beyni kapatıp komple motoru yıkamayı bende istiyorum bekli olur

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@KaiZeN teşekkürler ederim. Yapacağımız daha çok şey var.

@Shirb13 sizin calismalarida takip ediyorum iç temzilikte ki çalışmalarınız güzel. Dış yüzey gerçekten hassas biyer dikkat edilmesi gereken en önemli yer. Özellikle makina vs. Kullanılacaksa bu işleri yapacaksanız ya kaportacı ya gidin çıkma bir ön kaput alıp ondan deneme yapın sonra reel de gerçekleştirin derim deneme olmadan yapılan iş hüsranla sonuçlanır.

@_CaN_ hyr can bey aracim 2017 ocaktan itibaren bende daha motora su tutmadım hiç. Bu çalışma öncelikle toz alma sonra apc ile temizleyenerek tekrar silme sonra motor temizleyici ile temizleyip tekrar mikro fiber bezlerle silme sonunda da plastik vinil koruyucu ve parlatıcı sıkıp silme gene yaklaşık 2 saatimi aldı. Bütün komple heryeri temizlemek elle mümkün değil ama elimizin yettigi yere kadar kirleri arindirdim. Zaten senede 1 veya 2 defa yapıyorum. Bazen beyni kapatıp komple motoru yıkamayı bende istiyorum bekli olur

Hocam uygulamalarım hakkında ki yorumunuz ve dış uygulama konusunda ki uyarı ve öneriler için teşekkür ederim.

Çıkma parça konusunda bende benzer bir şey düşünüyordum :)

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Telefondan direk atınca bu kadar dandik resim oluyor ya insan uyuz oluyor.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bugün boşluktan iki aracın far temizlemesini yaptım.
Yapılan işlem 600 su zımpara yoksa 800 su zımpara sonra 1500 veya 2000 su zımparası ile fıs fıs yardımıyla fıslayarak zımpara işlemi yaptım. daha sonra normal matkap a cırtlı taban takarak ona göre iki adet ped im vardı. Onlar la 3D Hd Cut pasta sonra 2. kat olarak Meguairs M205 hare giderici pastayı bitirmek için yaptığım finish pastası.
Haydi öncesi sonrasına :D

Katarak ameliyatımız başarılı olarak sonuçlanmıştır. Kontrol yok, hap yok, tedavi süreci yok :D
İsteyen üstüne korumada yapabilir :D

okuyanların gözlerine sağlık başka uygulamalarda görüşmek dileğiyle :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Purestar Dublex Twist Towel 70x90 videosunu YouTube de merak edenler için iyi seyirler.

Teşekkürler video güzel olmuş.
Şu twisted şahane olaymış :) almak için bu kadar bekleyip tereddüt ettiğime o kadar pişmanım ki :) yıkamada en çok jant temizliği ve kurulamaya üşeniyordum, kurulamayı bu sayede şahane şekilde çözdük. Darısı jant temizliğine :D

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Elinize sağlık akşam akşam gözlerim şenlendi

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi