Estafurullah burada zaten doğru yolu bulmaya calısıyoruz. Cam pastası uygulamadım, İpa uygulamadım, Silerken Amway cam temzileyici uyguladım sadece. Normal standart mikrofiber bez ile 10 dakika bekledikten sonra sildim.
Uyglamam acaleci bir uygulama oldu onda hem fikiriz Berkay beye üstte yazdım ne yapıldığını.
Birde size bir video izlemenizi tavsiye ederim onuda paylaşıcam ultra ile normal i karşılaştırmış. Normal glaconun su iticiliği daha iyi videoda ve boncuklaması. Ultra biraz daha kalıcılık için yapıldığı için perdeleme vs oluyor videoda. Yani 12 aylık wax gibi parlaklık az dayanım uzun
linki bıraktım 7. dakikadan sonra izleyebilirsiniz sağ taraf glaco, sol taraf ultra perdelemeyi olayıda tam bendeki gibi.
tabi cam pastası ve ipa ile temizlik yapılırsa belki daha iyi sonuç verebilir.
Uyglamam acaleci bir uygulama oldu onda hem fikiriz Berkay beye üstte yazdım ne yapıldığını.
Birde size bir video izlemenizi tavsiye ederim onuda paylaşıcam ultra ile normal i karşılaştırmış. Normal glaconun su iticiliği daha iyi videoda ve boncuklaması. Ultra biraz daha kalıcılık için yapıldığı için perdeleme vs oluyor videoda. Yani 12 aylık wax gibi parlaklık az dayanım uzun
linki bıraktım 7. dakikadan sonra izleyebilirsiniz sağ taraf glaco, sol taraf ultra perdelemeyi olayıda tam bendeki gibi.
tabi cam pastası ve ipa ile temizlik yapılırsa belki daha iyi sonuç verebilir.
Pasta, kil ve ipa şart hocam. Bir de mikrofiber bir miktar zarar veriyor silerken, düz pamuklu beze minimum kimyasal kullanarak silmek lazım. Not aldım haftaya bunu da ekleyeyim konuya en iyisi