Maşallah before after fotolar olunca herşey daha güzel anlaşılıyor. Emeğinize sağlık. Şu direksiyon ve vites topuzunu da sahibi beğenirse siyaha çevirseniz çok güzel olur gibi geldi
abi eline koluna sağlık, senin uygulamalarda bu ara baya iç temizliğe doğru yönelmiş ön kapıların kumaş döşemeleri ile arka kapıların arasında ki renk farkı fotoğraftan mı yoksa daha önce yapılan bir yenileme mi söz konusu, bu dikkatimi çekti.
Maşallah before after fotolar olunca herşey daha güzel anlaşılıyor. Emeğinize sağlık. Şu direksiyon ve vites topuzunu da sahibi beğenirse siyaha çevirseniz çok güzel olur gibi geldi
Arkadaşım tanıdık diye gittiği serviste 3600 TL hesap çıkarmışlar o yüzden şuan bişey yapacağını sanmıyorum içindeki pisligide görünce yenge hanım binmem demiş bu şekilde o yüzden yaptırdı.
abi eline koluna sağlık, senin uygulamalarda bu ara baya iç temizliğe doğru yönelmiş ön kapıların kumaş döşemeleri ile arka kapıların arasında ki renk farkı fotoğraftan mı yoksa daha önce yapılan bir yenileme mi söz konusu, bu dikkatimi çekti.
Orijinali bu şekilde İbrahim ben sadece temizledim. Baya uygulama yapıldı da arada seramikte var ama yetişmekte sıkıntı çekiyorum hem foto hem uygulama baya zaman alıyor tek başına. Senin gibi bir arkadaş yanımda olsa da hep beraber yapsak
Arkadaşlar Mardin'den İzmir'in Aliağa ilcesine geldim. Fakat ev alacagimdan veya alma.asamasinda olduğundan dolayı yerlesemedim eşyalarımı depo gibi bir yere koydum. Tüm detay ürünlerimde kutularda fakat bgn gittim açtım yerlerini buldum kendimi çok zor tutuyorum. Alışmış olduğum bir tempo vardı. Şimdi yerleşiye kadar ve yer edenesiye kadar paylaşım yapamayacağım belkide bu süreçte sizlerden ve forumdan uzaklasacagim çok üzülüyorum bu duruma. En yakın zamanda yerleşip kaldığım yerden devam etmek ümidiyle şimdilik kendinize iyi bakın.
Arkadaşlar Mardin'den İzmir'in Aliağa ilcesine geldim. Fakat ev alacagimdan veya alma.asamasinda olduğundan dolayı yerlesemedim eşyalarımı depo gibi bir yere koydum. Tüm detay ürünlerimde kutularda fakat bgn gittim açtım yerlerini buldum kendimi çok zor tutuyorum. Alışmış olduğum bir tempo vardı. Şimdi yerleşiye kadar ve yer edenesiye kadar paylaşım yapamayacağım belkide bu süreçte sizlerden ve forumdan uzaklasacagim çok üzülüyorum bu duruma. En yakın zamanda yerleşip kaldığım yerden devam etmek ümidiyle şimdilik kendinize iyi bakın.
Yeni tayin yeriniz hayırlı olsun. Aliağa çok güzel bir ilçedir. Demirçelik olmasa tadından yenmez. Paylasımlarınizı begenerek takip ediyorum. Ev işleriniz hâl olduğunda daha motive ve güzel paylasımlarınizı bekliyoruz.
Yeni tayin yeriniz hayırlı olsun. Aliağa çok güzel bir ilçedir. Demirçelik olmasa tadından yenmez. Paylasımlarınizı begenerek takip ediyorum. Ev işleriniz hâl olduğunda daha motive ve güzel paylasımlarınizı bekliyoruz.
Merhabalar Aliağa geldikten sonra bir akrabamın arabasını acil polisaj ve bakıma aldım. Kendinin söylediğine göre İzmir'de yaptiracaktı fakat benim geldiğimi duyunca vaz gecti. PC den yükleme yapamıyorum çünkü eve yerleşmemiz hala olmadı. Yapılan işlemleri yazıp sonucu resim olarak paylaşacağım.
Detaylı ön yıkama b33
Demirtozu flowey
Kil Çinli kill
Pasta cut koch Chemie h9 + ufs focus taban
Pasta finish koch Chemie M3 + KC mor ped
Koruma auto glym hd wax
Çok teşekkür ederim. Amatör ruh profesyonel iş bizimkisi gerçekten iş gibi bakmadigimiz için çok güzel seyler yapıyoruz bu araç 2 gün de anca bitti ve sonuçtan araç sahibi ve ben çok memnun kaldık
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş zamanları degerlendirmece sercanim birde eş dost sağolsun güveniyor bizde kendi aracımız gibi hiçbir zarar vermeden fabrikasyon ayarlarına getirmeye çalışarak teslim ediyoruz
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi