Respect3578 Uygulama Paylaşımları

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Hem VW gibi görece sert vernik, hem Transporter gibi cüsseli bir gövde hem de siyah renk Bu üçlünün ilk ve son hali arasındaki fark verilen emeği işçiliği sonuna kadar gosteriyor, elinize saglik harika olmuş.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Böyle heybetli bir araçta sabır ile çalışmak gerekli. Maşallah :nazar:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bravo hacım. Yeniden askerlik yapmak gibi bişi bu. Çok güzel olmuş. 2 günde iyi yetiştirmişin ben arabayı yetiştiremiyorum:komik:
Maşallah:nazar:

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Teşekkürler.

Ellerinize sağlık, baya uğraştırmıştır iki araba kadar yüzeyi var maşallah :) Kaputtaki noktalar taş izi mi?
Baya baya uğraştım. Evet kaputta çok fazla taş izi var.

Bir kamyon emek var, tebrik ederim güzel iş çıkarmışsınız
EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler. Gerçekten büyük bir emek ve tecrübe oldu

Hem VW gibi görece sert vernik, hem Transporter gibi cüsseli bir gövde hem de siyah renk Bu üçlünün ilk ve son hali arasındaki fark verilen emeği işçiliği sonuna kadar gosteriyor, elinize saglik harika olmuş.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gercekten cüsseli bazen hiç bitmeyecek zanettim hatta ilk gece yatağa girdim ve düşünmekten uyuyamadım.

Ellerine sağlık. Böyle heybetli bir araçta sabır ile çalışmak gerekli. Maşallah :nazar:
Pasta yapılırken en büyük iş sabirda zaten normal araçta olsa sakin ve zamani dusunmeden ve acaleci olmadan yapılan pasta hakkını veriyor.

Bravo hacım. Yeniden askerlik yapmak gibi bişi bu. Çok güzel olmuş. 2 günde iyi yetiştirmişin ben arabayı yetiştiremiyorum:komik:
Maşallah:nazar:
Sanki çalışırken istanbul köprüsünü onariyordum bir tarafından diğer tarafına gitmek 2 günümü aldı. Sağolasın hocam. Yetiştirmek için uykularım kaçtı. Bizdeki bu detay kafası oldukça çabuk yaslaniriz .

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Arkadaşlar Merhaba.
İki gün süren bir boya düzeltme işlemi gerçekleştirdim. Nedeni araç Wolksvagen Transporter uzun ve büyük bana iyi tecrübe oldu.
Elimden geldiğinde imkanlarımla güzel bir iş ortaya çıkarmaya çalıştım.
Uygulamaya gelecek olursak en sevdiğim şekilde resimli anlatarak ve değerli arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum.
Aracın ilk geldiği hali.

Birinci gün İlk olarak detaylı jant lastik ve davlumbaz temizliği ile başladım. Demirtozu da uyguladım. Demirtozu uyguladığım ilk anda ismini vermek istemediğim bir ürün kullandım yeteri kadar verim alamadım sonrasında Koch FB kullandım. ilki temizlediği kadar temziledi geri kalanınıda FB halletti o yüzden bu kadar kızarmadı :D

Daha sonra kompla aracı Koch Fb ile demirtozu yaptım ve duruladım arkasından çinden gelen killi denemek istedim. Kalitesi çok kötü bir daha sipariş vereceğimi düşünmüyorum sert bir yapısı var güzel kaydırmassak yüzeyi baya çizecek cinsten ama yüzeyde baya iş yaptı.

Kil işleminden sonra tekrar durulandık ve kurulama işlemi gerçekleştirdikten sonra yüzeyin halini atayım +18 görüntüler var. :D

Daha sonra üstlerde bulunan metal aksamlar çok kötüydü ne olduğunu anlamadım ama oralara menzerna ile giriştim çıkarabildiğim kadar çıkarttım. Elle zor oldu sonra şarjlı matkap ile devam ettim videoda var en sona ekleyeceğim.

Oraları hallettikten sonra boya ölçümü yaptım çıkan sonuç olumluydu.

Aracı maskeleme işlemi yaptıktan sonra Chemical Guys ın v34 pastasını ve koch chemie cutting pad ini denemek istedim. Ama bir hata olduğunu çok geç anladım pastayı zamanında parlatan adamlardan indirimden almıştım 59 Tl civarıydı şimdi de indirimde ama bir daha asla almam neden mi resimlerle görelim. Ayıca KC cutting pad de artık kullanılmaz durumda. Kendi ürettiği pasta olsa h9 tadından yenmezmiş nasıl mı anladım finishi Kc M3 pasta ve pedi ile yaptım yağ gibi kaydı gitti hem pasta hem pad harika iş yaptı.

V34 bolca tozlu bir alan bıraktıktan sonra gözlemlerim şu şekildeydi. Araç alman aracı boya gerçekten kalın pad ve pasta seçimi yüzünden baya bir zorlandım zaten KL Pro ile çalışıyorum iyice zorladı. Ufs Domestic ile ve başka pasta ile daha iyi sonuca gidebilirdim buda bana tecrübe oldu.
Genede şuraya bir 50 ----- 50 bırakayım.

Arkasaından M3 ile giriştik ve mükemmel sonuç çok beğendim hem pastayı hemde padini. Pastası hologramsız ve parlak bir sonuca ulaştırıyor.

Bu işlemlerden sonra takrar yıkanıp durulandıktan ve yüzey temizliği yapıldıktan sonra koruma olarak Auto Glym Hd Wax uyguladım.

Ve Artık finishler.

Zaman ayırıp okuyup ve resimlere baktığınız için teşekkür ederim. Araç çok büyük olduğu için ve ramazan olduğundan dolayı 2 gün sürdü işlemler. Uygulamanın da kısa bir videosunu atıyorum iyi seyirler. Beğenip kanalıma abone olursanız çok mutlu olurum.

Ellerine sağlık güzel uygulama olmuş keyifle okudum ve izledim.

Son düzenleme:

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık hocam baya uğraştırıcı olmuştur fakat final fotolarıyla yorgunlugunuz gitmiştir maşallah diyelim :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Respect3578 Elinize sağlık iyi kas yapmışsınızdır koca araba, sert vw verniği ve kl pro makine eşittir kas, kan tahlili yapsam kesin kreatinin artmıştır eminim:komik:

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@Respect3578 Elinize sağlık iyi kas yapmışsınızdır koca araba, sert vw verniği ve kl pro makine eşittir kas, kan tahlili yapsam kesin kreatinin artmıştır eminim:komik:
kreatin fln dediniz üni zamanlarım ve spor yapan zamanlarım aklıma geldi. Toz şekilde satılan kreatin alırdım :D Kas ne kelime :D sol kürek kemeiğimdeki kulunç' um bildiğin artık Kamp kurdu gitmiyor doktorum var mı? Bir çare bu kulunçlar için.
Bu araca hakkından gelecek kombinasyon ne olabilirdi? tüm forum arkadaşlarımdan bu konuyada bir cevap bekliyorum en azından tartışıp doğrusunu bulalım. gerçi benimki biraz pasta ve pedi denemekti ama onlar beni denedi. :aksii:

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
kreatin fln dediniz üni zamanlarım ve spor yapan zamanlarım aklıma geldi. Toz şekilde satılan kreatin alırdım :D Kas ne kelime :D sol kürek kemeiğimdeki kulunç' um bildiğin artık Kamp kurdu gitmiyor doktorum var mı? Bir çare bu kulunçlar için.
Bu araca hakkından gelecek kombinasyon ne olabilirdi? tüm forum arkadaşlarımdan bu konuyada bir cevap bekliyorum en azından tartışıp doğrusunu bulalım. gerçi benimki biraz pasta ve pedi denemekti ama onlar beni denedi. :aksii:
Kulunçlar hamlamıştır hocam bir tane mide koruyucu üstüne tok karna bir kas gevşetici bir de istirahat başka çare yok:komik:
Polisaj konusunda çok tecrübem yok ama şunu söyleyeyim ben yumuşak reno verniğine kl pro Menzerna 400 ve ufs keçe ile girdim 2 kişi olmamıza rağmen pertim çıktı kısaca makine çizik almada güçsüz daha çok hobi makinesi arabayı 2 3 günde bitireceksin anca öyle olur üstadlar daha iyi bilir tabi benim tecrübem bu yönde:)

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Kulunçlar hamlamıştır hocam bir tane mide koruyucu üstüne tok karna bir kas gevşetici bir de istirahat başka çare yok:komik:
Polisaj konusunda çok tecrübem yok ama şunu söyleyeyim ben yumuşak reno verniğine kl pro Menzerna 400 ve ufs keçe ile girdim 2 kişi olmamıza rağmen pertim çıktı kısaca makine çizik almada güçsüz daha çok hobi makinesi arabayı 2 3 günde bitireceksin anca öyle olur üstadlar daha iyi bilir tabi benim tecrübem bu yönde:)
normal bir aracı Kl Pro ile bir günde bitiriyorum ama bu araç long long olduğu için 2 günde bitti :D Kl Pro boyayı yakmadan güzel çizik alıyor sadece sabır ve kombinasyon iyi olmalı ufs domesticle ve hdcut iyi çalışmıştı mesela ama bu kombinasyon işe yaramadı.

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şu kombinasyonu denemek isterdim naçizane; Ufs domestic ped+ koch h9, master shine polish ped+koch f5, final hex logic ped+ebony polish