rütus ve pasta cila

La1end

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
aracımin önceki sahibi sanırım fırçayla yikamislar çizikler mevcut pasta cila yaptırmak istiyorum ama rütus olmasi gereken yerler var önce rütus yaptırıp sonrami pasta cila yaptırmaliyim benim düşüncem rütustan sonra olursa rütus fazlaliklari düzeltir düzgün bir yüzey görünür ama rütus boyasini söküp atarsa bir işe yaramaz sizlerin görüşlerini almak isterim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
aracımin önceki sahibi sanırım fırçayla yikamislar çizikler mevcut pasta cila yaptırmak istiyorum ama rütus olmasi gereken yerler var önce rütus yaptırıp sonrami pasta cila yaptırmaliyim benim düşüncem rütustan sonra olursa rütus fazlaliklari düzeltir düzgün bir yüzey görünür ama rütus boyasini söküp atarsa bir işe yaramaz sizlerin görüşlerini almak isterim
Önce Polisaj Yapmaniz gerekiyor daha sonra Rotüs islemi yaptirmaniz gerekir. Rotus taze oldugu icin polisaj isleminde silinir yüzeyde durmaz.

La1end

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
taze bir rütustan bahsetmemistim aslinda atıyorum rütus yapıldı 1 ay sonra pasta cila gibi araç beyaz golf 7 bu arada

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
taze bir rütustan bahsetmemistim aslinda atıyorum rütus yapıldı 1 ay sonra pasta cila gibi araç beyaz golf 7 bu arada
Rötuş boyalarının üstüne vernik atılmıyor, fırınlama işlemine de tabi tutulmadığı için yine polisaja karşı dayanıksız olacaktır. İlla polisaj öncesi yapılacaksa ayrı dikkat etmek gerekir rötuş yapılan yere.