Duyuru Sadece DetailForum'a Özel Alta Foam 2000 Kargo Dahil 179.90 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
1 adet alayım lütfen? @Murat Üstad senin diğer ilandan Marflo kil eldiveni de almayı düşünüyorum. Mümkünse pompa ile gönderebilir misin? Ödemeyi de pompa+kil eldiveni şeklinde yaparım.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
2 litre ve 3 litre farkı önemli sizce hocam ?
Teknik açıdan objektif yorum yapabilir miyim bilmiyorum ama şöyle tabir edeyim; Alta Foam, Vw’nin tok kapı sesi gibi hissettiriyor. Marolex sanki Opel gibi. İlk zamanlar tok, sonra cılız. Yine alacak olsam Alta alırım. Bu arada arabam Opel, napayım param yetmedi:)

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
1 adet alayım lütfen? @Murat Üstad senin diğer ilandan Marflo kil eldiveni de almayı düşünüyorum. Mümkünse pompa ile gönderebilir misin? Ödemeyi de pompa+kil eldiveni şeklinde yaparım.
Hocam bunları ben göndermeyeceğim.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
2 litre ve 3 litre farkı önemli sizce hocam ?
Hem Marolex hem de Alta kullanmamış birisi olarak yorumlamak gerekirse :D, Kwazar ile 1 LT karışım ile ön yıkama yapabiliyordum. Genelde yorum 1.5-2LT gittiği yönünde ama HB araçta rahat rahat 1L ile defalarca yaptım.
Büyük ihtimalle kapasitenin büyük olmasının yaratacağı en büyük avantaj daha uzun periyotlarla pompalama yapmanız olabilir. Totalde kullanılan havayı eşit sayarsak tek değişecek şey 20 snde değil de 30snde bir pompalarsınız onuda 10sn pompalayacağınıza 15 sn pompalarsınız yani sonuçta çok değişen bir şey olacağını sanmıyorum.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hem Marolex hem de Alta kullanmamış birisi olarak yorumlamak gerekirse :D, Kwazar ile 1 LT karışım ile ön yıkama yapabiliyordum. Genelde yorum 1.5-2LT gittiği yönünde ama HB araçta rahat rahat 1L ile defalarca yaptım.
Büyük ihtimalle kapasitenin büyük olmasının yaratacağı en büyük avantaj daha uzun periyotlarla pompalama yapmanız olabilir. Totalde kullanılan havayı eşit sayarsak tek değişecek şey 20 snde değil de 30snde bir pompalarsınız onuda 10sn pompalayacağınıza 15 sn pompalarsınız yani sonuçta çok değişen bir şey olacağını sanmıyorum.
Arabam iki kapı ve tente ye sıkmayacağm düşünülürse doğru bir karar vermişim gibi duruyor. Teşekkürler yorum için :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
:komik:
Kısaca şöyle bişey sanırım Emirhan:mutlu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...