Arkadaşlar merhaba, nadir konu açsam da forumu sıkı takip ediyorum okul olmadığı günlerde çevremizdeki eş dostun araçlarıyla ilgileniyorum. Araç sevdigim bı abimin babasının kendisi bağ bahçe ile uğraşmayı çok seven ama arabayla ilgisi olmayan birisi. Son 6 aydır hiç yikamaciya dahi verilmemiş bi araç. 3.5 gün civarı sürdü iç ve dış temizliği. Epey fotoğraf geliyor olacak aşağıda . Aracı alıp öncelikle demirtozu ve kil temizliğini yaptım . Demirtozu da koch chemie FB kil ise valet pro mavi . İkisindende ben çok memnunum uzun süredir kullanıyorum . Ardından aracı arkadaşın dükkana aldım . Boya düzeltme olarak müşterinin bı beklentisi yoktu ben tek aşamalı bı polisaj yaptım meguiars d300 ile yüzeydeki ölü tabakayı aldım . Ardından turtle ice wax uyguladım. Parlaklığı destekledigi için üzerine de turtle wax seal nshine yaptım çok sevdiğim bı ürün benim yüzey kayganligi su iticiliği güzel. Ardından işimizin en zor olduğu yere ic kısma geldik. Sadece süpürmek 1 buçuk saatimi aldı . Ki fircalamama rağmen ilk seferinde tam istediğim gibi olmadı da. Ardından koltulara valet pro carpet i sıkıp fircaladim . 1/20 ile temizlik benim işimi gördü . Ardından makina ile çekmeye başladım ama asıl iş burda temiz suya ulaşmak gerçekten zor oldu . 5 6 kez koltukları çekmek zorunda kaldım suyla durulama yaparak . Ardından iç plastiklere geçtim koch chemie gs ve valet pro apc kullanıyorum bu aşamalarda ikiside bence sınıfınin iyi ürünleri . Sert plastiklerde silgi sungerden de destek aldım . Her yeri temizledikten sonra koch chemie ts ile korumaya aldım tüm plastikleri . Araç içinde epey kötü koku vardı bı tazeleme açısından koku bombası uyguladım . Deri kısımları koch Pol star ve colourlock deri fırçasiyla temizledim . Tavanı da wurt araç içi temizleyici köpükle geçip arkasından nemli bezle sildim. Ama ilginçtir tavani çok pis değildi. Her aşamanın fotoğrafı yok ancak önce ve sonrası olarak fotoğrafladim çoğunu iş üstünde foto çekmek aklına gelmiyor insanın bunu forumda çok iyi yapan abilerimize selam
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aracın içine dahi binemem bunu görsem. Eline saglık valla kabuk degistirmis resmen..