İnceleme Sam s Detailing Signature Wax İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Nasilsiniz ?

3 Haftalik bir zaman dan sonra Kaldigimiz yerden devam ediyoruz Bugun kü inceleme konugumuz Sam s Detailing Signature Kati Wax i dir. İcerik olarak kaliteli Brezilya Carnauba içermektedir.

Ürün İçeriği

100 Ml Siyah Plastik Kutulu
Kokusu Fena degil
Fiyati 316 ₺

Ürün İncelemesine geçiyorum.

Öncesinde Yikanmis ve Kurulanmis ve Yüzey hazirligi tamamlanmis bir aracimiza Akzo Nobel Sikkens M 700 yüzey temizleme Tinerini kullaniyorum.

Signature Wax Uygulamasi

Wax in uygulamasi kolay Silmesi de cok iyi tek seferde Suff Marka Wax Silme bezi ile sildim

FİNALLER

TESTLER

Hafif ve Basincli Su Testi

Kova Su Testi

Testimiz Sona erdi arkadaşlar

Ürün Hakkindaki Kendi yorumum ilk Basta böyle si güzel markanin kutusunun içinden kesinlikle uygulama ped i cikmaliydi büyük eksik Vonixx Brazil Wax la benzer performans i var ikisi arasinda tercih edecem olsam Sam s i tercih ederdim icerisinden ped cikmamasina ragmen :) Ürün ün parlakligi ve Su itisi boncuklar gayet cok hos beklentimi fazlasiyla karsiladi ben bu ürünü begendim zaten Testler de Parlaklik ve Su İtiş e diyecek birsey yok :)

Not: Ürün uygulamasinda en önemli faktör yüzey hazırlığıdır.Yüzey Uygun degilse Performans olarak her zaman her ürün farklilik gösterir.

Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim ben iyim siz nasılsınız? Benim araçta hayal ettim bir an :) Eline sağlık Kiwami Fusso alternetifi olur mu

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@Sefa46 Ürün beni de şaşırttı, hiç beklemediğim bir boncuklanma ile karşılaştım. Parlaklığı da fena değilmiş :) Eline, emeğine, paylaşımına, cüzdanına sağlık :)

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık sefa hocam belkide bu fiyata kimse riske giripte almamıştır diye düşünüyorum kesene bereket çok güzel bilgilendirme videosu

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Şaşırttı sonuç gerçekten eline emeğine sağlık efenim
Bir an Viktoria aklima geldi kanki :)

Teşekkür ederim ben iyim siz nasılsınız? Benim araçta hayal ettim bir an :) Eline sağlık Kiwami Fusso alternetifi olur mu
Tesekkur ederim bende iyiyim :)Dayanim konusunda Fusso ya Rakip Bir Wax Suan Malesef yok.Tabi Sam s Parlaklik Konusunda 3 Kat daha guzel Fusso dan ama.

Kardesim Tesekkur ederim :)

Sefa Eline Saglik Dostum Harika olmus Test Ürün basarili sen harikasin.
Kral Eyvallah yorumun icin :)

Mükembel bir görüntü başarılı
Ellerine sağlik sefa hocam
Kardesim eyvallah saol guzel yorumun icin :)

@Sefa46 Ürün beni de şaşırttı, hiç beklemediğim bir boncuklanma ile karşılaştım. Parlaklığı da fena değilmiş :) Eline, emeğine, paylaşımına, cüzdanına sağlık :)
Abi tesekkurler guzel yorumun icin inan bende bu kadar performans beklemedim dedim parlaklik iyi olur su testinde basarisiz olur dedim de yaniltti gercekten guzelmis:)

Ürün beklentimin üzerinde çıktı. Elinize sağlık
Kesinlikle Beklentimizi karsilar hocam :)

Eline sağlık sefa hocam belkide bu fiyata kimse riske giripte almamıştır diye düşünüyorum kesene bereket çok güzel bilgilendirme videosu
Aynen oyle hocam fiyattan dolayi kimse almaya cekinmistir tahminimce ama bu fiyata biraz fazla ama soyle 220 tl bandinda bir fiyat olsa stokta kalmaz di :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Eline sağlık Sefa hocam güzel bir inceleme olmuş kesene bereket.

çok güzel testler ve incelemelerle forum ahalisine ürünleri almadan önce inceleme imkanı sunuyorsunuz. :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Sefa parlaklık sağlam görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi