Öneri Şarjlı Basınçlı Yıkama Makineleri Önerisi

dnzbrn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba,

Uzun süredir aracımı kendim yıkayamıyordum fakat artık o vakti bulabiliyorum hem de kafa dağıtmaya ihtiyaç duyulan şu günlerde arabacı adamın en iyi kafa dağıtma yöntemi olduğu için hobimi faaliyete geçirmeye karar verdim. Ancak birkaç sıkıntı var ki İstanbul'da yaşayan için evinden elektrik çekip Basınçlı makine kullanma işi problem bu sebepten Şarjlı Basınçlı Yıkama Makinesiyle idare etmeye karar verdim. Bilen, kullanan ve önerisi olabilecek siz değerli forumseverlerin önerilerine açığım. Basıncı ve köpük atma aparatları fena olmayan piyasada bulunabilir ürün önerilerinizi bekliyorum.

Herkese şimdiden değerli vaktini ayırdığı için teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Hocam ben daha önce Einhell’in şarjlı yıkama ürününü kullanmıştım. Hatta forumda incelemesi de mevcuttur. (Hypresso diye aratabilirsiniz.) Tabi benim makine maksimum 24 bar basınç vadediyordu, sizin düşündüğünüz ürün ise ortalama 4 katı. Hiçbir şekilde elektrik çekemiyorsanız ve aracınızı kendiniz yıkamak istiyorsanız neden olmasın. Ama her halükarda şarjlı cihazlar elektrikli basınçlı yıkama makinelerine kıyasla zayıf kalıyor. Kışın trafik filmini sökmekte zorlanabilirsiniz mesela. Yine aracı durulamanız elektrikli bir makineye göre daha fazla zaman alır. Benim deneyimlerim bu şekilde olmakla birlikte tekrar şarjlı cihaz almak zorunda kalsam sizin düşündüğünüz makineyi alırdım. Tabi maddi anlamda sizi yormayacak ise. Ama ben yine de 50 metre elektrik kablosu çekme seçeneğini zorlamanızı öneririm. Aynı paralara çok daha rahat kullanım sunacak bir ürün alabilirsiniz. Suyu da hortumla uğraşmak istemezseniz damacana ile halledersiniz. 60-70 litre ful detaya yetiyor… Uzattığım için kusura bakmayın, selamlar.
Merhaba, bu post işinize yarar.

dnzbrn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, bu post işinize yarar.
Merhaba, evet gördüm ancak son mesaj üzerinden birkaç ay geçmiş ve bir ürün üzerinden değil de genel bir fikir oluşması için sormuştum aslında. Tüm yorumları okudum total denen ürünü satışta bulamadım. Bosch ürünü 13k civarı ki bence fiyatı hayli fazla, işin içinden çıkamadım diyebilirim yani. Yine de bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhaba, evet gördüm ancak son mesaj üzerinden birkaç ay geçmiş ve bir ürün üzerinden değil de genel bir fikir oluşması için sormuştum aslında. Tüm yorumları okudum total denen ürünü satışta bulamadım. Bosch ürünü 13k civarı ki bence fiyatı hayli fazla, işin içinden çıkamadım diyebilirim yani. Yine de bilgilendirmeniz için teşekkürler.
Ben hiç kullanmadım, yardım olur diye paylaştım. :)