Arkadaşlar herkese günaydın,
Divortex Red Shine 5 Kg Konsantre lastik parlatıcıyı daha önce kendi aracıma uygulamıştım ancak araç hareket etmediği için tam anlamıyla bir gözlem olanağı sunmuyordu.
Hatırlayacağınız üzere Pazar günü namı diğer balina Master'a dış temizlik yapmıştım. Yukarı da ki mesajımda bahsettiğim karışımı 2 kat olmak üzere Master'a da uyguladım. (Karışımı aşağıya alıntıladım)
2 kat uygulamayı yıkama sonrası lastikler kuruduktan sonra lastiğe bolca fıslayıp 2 kez de leflef süngere fısladıktan sonra iyice yedire yedire sürdüm. Dışa PSS uygulama, cam ve kapı içi temizliği vs derken dışarıda hava iyiydi ve lastikler kurumaya yakındı yaklaşık 30 - 45 dk sonra tekrar aynı şekilde ikinci katı geçtim.
Ve gözlemler
1. Gün: Pazar günü uygulamadan 2 saat sonrası
2. Gün: Pazartesi sabah 07:31
3. Gün: Salı sabah 08:10 (evet bugün işe geç kaldım
)
4. Gün: Çarşamba sabah 07:36
5. Gün: Perşembe yani bugün 07:41
@DropX Hocam, belki meg endurance ilk etapta pahalı gelebilir, ki gerçekten öyle. Yaz ayları için güzel bir alternatif olabilir bu ürün sizin için. Şuna dikkat edin 500 ml olarak satılan sulandırılmış olarak geliyor. Ben bu performansı konsantre olanı yukarıda bahsettiğim şekilde sulandırarak aldım.
@Berkay
Bu ürün üzerine
@Hakankılıç abi ile baya fikir alış verişinde bulunmuştuk kendisine tekrar teşekkür ederim.
Okuduğunuz ve beğendiğiniz için teşekkür ederim.
Saygı ve selametle.
Sağlıklı günler dilerim