Satıldı

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
Katılım
27 Eki 2017
Mesajlar
3,175
Beğeniler
7,609
Yaş
43
İl
Ankara
#4
Mesajlar düzenlenmiştir. Bir ilanın fiyatı yüksek ise bunu dile getirirken üsluba dikkat edilmeli.
 

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
Katılım
27 Eki 2017
Mesajlar
1,889
Beğeniler
2,679
İl
Kocaeli
#5
@nuriksari @multispace
Ürün satışlarında yorum yapmamanızı rica ediyorum. Forum düzeninin korunmasına yardımcı olunuz. Bir satış konusunda problem varsa bize bildirebilirsiniz, doğrudan müdahale etmemenizi bekliyoruz. Ayrıca bu forumda herhangi bir sponsor bulunmamaktadır.
 

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
Katılım
27 Eki 2017
Mesajlar
5,785
Beğeniler
8,441
Yaş
35
İl
Bilecik
#6
Evet arkadaşlar. Diğer forumlar gibi burada tatsız olayların yaşanmamasını en baştan beri temenni ettik. Yeri geldi müdahale ettik.

Üslup, anlayış, dayanışma, paylaşım, tarafsızlık hep en dikkat ettiğimiz hususlardır.

Satış konularında mesaj alt sınırı aramadık. Ancak gördük ki böyle olmuyor.

Ürünlerin satış fiyatları tamamen satıcının belirlediği bir kriterdir. Katılıyoruz. Paylaşımcı olmak adına forumumuzun yazılı bir kuralı bulunmaması, sizlerin fiyatları istediğiniz gibi belirleme hakkını doğurmuyor maalesef. Sonuçta alan da memnun olmalı satan da. Ayrıca ürün fiyatı ile ilgili yapılan uyarılara göğüs gererken üsluba dikkat etmeli ve gerginlik yaratmamalısınız.

Fiyat konusunda uyarı yapan üyelerimizin de daha dikkatli ve hassas olmalarını rica ediyorum. Sonuçta sanal ortamdayız ve yanlış anlaşılmalara çok müsait bir platform üzerinde konuşuyoruz. Alay edercesine uyarmaktansa "Şurada sıfırı şu fiyattan üstelik taksit ile satılıyor. Fiyatı düşürmenizi tavsiye ediyorum" gibi daha hoşgörülü bir yorum yapmanızı istiyoruz.

Konuyu, bu tip konuşmaların tekrarlanmaması adına kapatıyoruz. Satış konusu açma ile ilgili mesaj alt sınırı getireceğiz. Gerekli düzenlemeler Admin tarafından yapılacaktır.
 
Son düzenleme: