Satılık 5’li Set Detay Fırçası

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Esenlikler arkadaşlar,
İngiltere’den alınma A kalite 1. Sınıf detay fırçalarını satıyorum. Ürün yüksek kalitededir. Kıl kısmı AutoBrite ve Work Stuff plastik materyal fırçaları ile aynıdır. Fırça kılları AutoBrite fırçalarından daha sık yapıda ve düz kesim olduğu için daha çok Work Stuff’a benziyor. Resimlerde AutoBrite ile karşılaştırmasından da anlayabilirsiniz.denemelerimde kıl dökme vs durumu ile karşılaşmadım. 3 Ocak Türkiye’ye geliş tarihimde gönderilecektir.

Set Fiyatı: 90₺

D30DF312-D0CB-4EE4-B282-B1B458125C61.jpeg D29D0128-9827-4278-BC2A-F25F4C650402.jpeg 994D504B-F06C-46C5-83A0-7E7563F1F165.jpeg 5884F3BC-73DF-4FCA-A262-CFECDA24B798.jpeg

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Aha on numara müdür bana bir set garanti ayır aga boyacı fırçaları 15 liraya gelen yerde vp den daha kaliteli malzeme yapıştır

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Üstad kimyasal dayanımı hakkında bilgin var mı ? Örneğin green star tarzı bir ürün ile kullanımında sorun yaratır mı ?
Sorun yaratmaz hocam ürün kimyasal dayanıklı. Ama test edebilirim aklınızda soru işareti varsa ki yakın zamanda Green star ile temizlik yapacağım. Sık kıl yapısı var elimdeki diğer AutoBrite sete göre daha sık kılları Work stuff gibi.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
İsterseniz Size de ayırayım hocam. :)
Olur hocam ben de bir sete talibim :) sgcb nin setine de benziyor. Anladığım kadarıyle vp fırçalara göre daha iyi iş çıkarabilecek bir materyal :) bu arada ben bu işlerde yeniyim, hassas parçalarda da (piano black kısımlar vs) kullanabiliriz değil mi ?

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Olur hocam ben de bir sete talibim :) sgcb nin setine de benziyor. Anladığım kadarıyle vp fırçalara göre daha iyi iş çıkarabilecek bir materyal :) bu arada ben bu işlerde yeniyim, hassas parçalarda da (piano black kısımlar vs) kullanabiliriz değil mi ?
SGCB nin fırçaları pek iyi değil. Bu fırçalar çok iyi görünüyor. Fırsat varken alın bence hocam.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Kusura bakmayın mütevazi olamıyacağım WorkStuff'ı Ülkemizde satışı olmadan önce deneyimlemiş biri olarak kesinlikle kıyas bile edilemez.
yine de bu paralara bu kalitede 5 li fırça seti kolay kolay denk gelmez sanırım :) benim gibi yeni başlayan arkadaşlar için de oldukça faydalı olacaktır. Acemiliğimizi atarız :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerine sağlık Atalay alıştığımız daha çokta mecbur kaldığımız ürünlerin dışına çıkmak yeni şeyler öğrenmek adına böyle uygulamalar güzel oluyor sonuçta güzel zaten. Marka kalitesine zaten çamur atılmaz
SGCB nin fırçaları pek iyi değil. Bu fırçalar çok iyi görünüyor. Fırsat varken alın bence hocam.
Evet bende değişik ucuz fırçalar var. Domuz kılı vs. İç temizlik başlığımda bayağı yerden yere vurdum çünkü daha paketi açarken dökme yapmaya başlamıştı:) bu gerçekten çok kaliteli.
Kusura bakmayın mütevazi olamıyacağım WorkStuff'ı Ülkemizde satışı olmadan önce deneyimlemiş biri olarak kesinlikle kıyas bile edilemez.
Kıyas etmek demeyelim de, kıl yapısı ve sıklığı olarak birebir aynı. Geçtiğimiz yıllarda Frankfurt fuarında standlarında bizzat uzun uzun incelemiş birisi olarak ikisinin de baş kısmının aynı olduğunu belirttim sadece. Kimyasal dayanımı gibi konularda bilemeyiz o konuda mukayese etmedim. Dayanımı aynı da olabilir, farklı da. Sanırım benim aldığım fırçaları deneyimlediniz yurt dışında o yüzden böyle dediniz.
Ad ürünlerini çok severek kullanan biriyim fakat görsel olarak hiç özen yok gibi geldi bana baya iş yapıyor olabilir ama ne bileyim sen ad sin abi görselinde olacak.
Ad de çok kaliteli ama bu fırçalar daha sık ve düz kesim kıllara sahip. Tabiki AD’ye verdiğim 20£ düşününce siz de haklısınız :)

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Kıyas etmek demeyelim de, kıl yapısı ve sıklığı olarak birebir aynı. Geçtiğimiz yıllarda Frankfurt fuarında standlarında bizzat uzun uzun incelemiş birisi olarak ikisinin de baş kısmının aynı olduğunu belirttim sadece. Kimyasal dayanımı gibi konularda bilemeyiz o konuda mukayese etmedim. Dayanımı aynı da olabilir, farklı da. Sanırım benim aldığım fırçaları deneyimlediniz yurt dışında o yüzden böyle dediniz.
Albino serisini denemenizi isterim saygılar sevgiler.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
@Tonyukuk07, üstadım senin bilgin vardır. Ben de fırsat buldukça iş ya da gezmek amaçlı avrupaya çıkıyorum. Kimyasal ürünleri tr ye bagajda sokmanın yolu var mı ? Benim bildiğim şampuan vs ürünlerde gramaj sınırı vardı. Geçen alta foam almıştım, yanında shiny garage şampuan hediyesi vardı ve anında el koydular bagaj kontrolde.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Abi bana iki takım ayırır mısın varsa elinde fiyat çok iyi gerçekten