Satılık 5’li Set Detay Fırçası

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Esenlikler arkadaşlar,
İngiltere’den alınma A kalite 1. Sınıf detay fırçalarını satıyorum. Ürün yüksek kalitededir. Kıl kısmı AutoBrite ve Work Stuff plastik materyal fırçaları ile aynıdır. Fırça kılları AutoBrite fırçalarından daha sık yapıda ve düz kesim olduğu için daha çok Work Stuff’a benziyor. Resimlerde AutoBrite ile karşılaştırmasından da anlayabilirsiniz.denemelerimde kıl dökme vs durumu ile karşılaşmadım. 3 Ocak Türkiye’ye geliş tarihimde gönderilecektir.

Set Fiyatı: 90₺

Ekli dosyayı görüntüle 16639 Ekli dosyayı görüntüle 16640 Ekli dosyayı görüntüle 16641 Ekli dosyayı görüntüle 16642
eğer varsa bende 1 set alabilir miyim?

tanjuyildizhan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Esenlikler arkadaşlar,
İngiltere’den alınma A kalite 1. Sınıf detay fırçalarını satıyorum. Ürün yüksek kalitededir. Kıl kısmı AutoBrite ve Work Stuff plastik materyal fırçaları ile aynıdır. Fırça kılları AutoBrite fırçalarından daha sık yapıda ve düz kesim olduğu için daha çok Work Stuff’a benziyor. Resimlerde AutoBrite ile karşılaştırmasından da anlayabilirsiniz.denemelerimde kıl dökme vs durumu ile karşılaşmadım. 3 Ocak Türkiye’ye geliş tarihimde gönderilecektir.

Set Fiyatı: 90₺

Ekli dosyayı görüntüle 16639 Ekli dosyayı görüntüle 16640 Ekli dosyayı görüntüle 16641 Ekli dosyayı görüntüle 16642
Hocam ben de alabilir miyim hiç fırçam yok yeni başladım detailinge daha. İyi bi nasip olacak eğer alabilir isem

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Tanju çok doğru bir seçim. Work Stuff a o kadar para vermeye gerek yok.
teşekkürler, açıkçası kaliteyi ben de bu kadar beklemiyordum. Sap kısmının kalitesi ve baş kısmının sık kıl yapısı ve düz kesimi çok kaliteli. Açıkçası elimdeki Ad sette o kaliteyi göremedim. Müsait zamanda kendi setimden en küçük olanı feda edip Koch GS ile kimyasal testine de sokacağım.
Eksik olmayın hocam. Sayenizde en iyi malzemelerle eksiklerimi tamamlıyorum. Deneme yanılma yaparak masraf edip paramın uçmasındansa en iyi ürünler ile başlamak herhalde en doğru olan olsa gerek.
Forumdan o kadar güzel şeyler öğreniyorum ki bu öğrendiklerimi Almanya’da 600-800€ gibi paralarla iki günlük kurslarda çeyreğini alamıyoruz. Çok şanslıyız bu konuda.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Ne mutlu ki böyle bir ortam aile kurulmuş burada, öncülük edilmiş :) inanın üye olalı çok az zaman olmasına rağmen dünyaları öğrendim. Kafamda belirli başlı ürünler varken buraya üye oldum ve şuan karşılaştırmalı olarak bir çok alternatif biliyorum :) ve hatta gördüğüm kadarıyla ortak ürün alıp bölüşmek dahi oldukça yaygın. Bu da çok faydalı bir olay bütçe ve yeni ürünleri deneyebilmek için.