Satış SATILIK - ÇEŞİTLİ ÜRÜNLER

Cycl3s

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Arkadaşlar merhaba,

Dolabımda biraz alan açmak için bazı ürünlerimi satıyorum. Sebebi yerlerine yeni ürünler koymak :) Kaybettiğimiz günlerimizi geri verseler yine kaybederdik misali. :)

Beğenmediğim, bir zararını gördüğüm bir ürünü asla satmam. Bir detaycı olarak çok farklı ürüne dokunup devamlı yeni birşeyler deneyen birisiyim.

Bu işlere ilk başladığımda keşke birileri kullanılmış ürünler de satsa da deneyimlesem diyordum, belki sattığım ürünlerin arasında deneyimlemek isteyen arkadaşlarımız olur. Ürünler malumunuz ithal ve pahalı ürünler, bir tercih yapmadan denemek kıymetlidir.

Ürünlerin teslim yolu tercihen İstanbul içi elden teslim etmek olur. Anadolu veya Avrupa yakasında da bulunabiliyorum.

İstanbul dışarısındaki arkadaşlarımız için iyi bir kargo yapabilirim ancak min. sipariş tutarımı 750 TL olarak belirtmekteyim.

Kullanılan ürünlerin ne kadar kaldığını biraz göz kontrolü biraz boy kontrolüyle sağladım, hak geçmemesi açısından ön gördüğüm kapasitelerden eksik bir kapasite çıkması durumunda alıcı isterse bana iade edebilir isterse eksik ML için bir geri ödeme takdim edebilirim. Ancak yazdıklarımın dışarısında farklı birşey beklemiyorum.

Fiyat konusunda olabildiğince araştırıp fiyat belirlemeye çalıştım, yanlış adreslediğim bir fiyat olur ise özelden kaynak göstererek uyarmanız yeterli olacaktır

Meguiars ENDURANCE - tam dolu hiç kullanılmadı. 850 TL

GYEON WETCOAT - 400 ML 300 TL . ıslak cila işlerinin öncüsü ve güzel bir üründür. araç yıkamasında üzerine sıkıp durulayabilirsiniz. Pratiklik konusunda iyidir. Ben benzin yıkaması yaptığım için biraz zor oluyordu.

Sonax BSD : 450-500ml 350 TL : ilk göz ağrım, güzel bir waxdır. Kokusu çok güzel kalıcılığı güzeldir. araç dışarıda çok tozlu bir yerde kalıyorsa biraz toz çekme yapabilir. Parlaklığı başarılıdır

Slopes w35 sprey wax - 600ML 200 TL: . Güzel bir fiyat performans waxdır. Biraz tozlanma yapabiliyor ama su boncuklanmasını çok beğenmiştim.

ADBL SYNTETIC WAX - 500 ML 220 TL : min 500 ml olarak satıyorum, en fazla 1 litre satış yapacağım. çok iyi bir waxdır, pek yorum gerektirmez. Üst seviye koruma ve kalıcılık sağlar. Bölerek bir şişede göndereceğim.

Son düzenleme:

Cycl3s

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Adbl syntetic wax 0.5 ml satılmıştır. 1.5 litre daha mevcuttur.
Konu güncel

Son düzenleme:

Cycl3s

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Adbl ceramic qd
ADBL Glass cleaner
ADBL Black water
Syntetic wax 0.5ml