Satılık : Falken eurowinter hs 01 91 h

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cermen_555

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
205.55.16 ebat

2017 nin 39. haftasi uretimidir lastikler 2018 de biz aldik o kis kullandik 2019 da kis girmeden arac satildigindan 1 kis kullanilmis yeni aracim 17 jant oldugundan bosa cikmistir

kapali garajimda posetli saklama kosullarina uygun hafta bir ceyret tur attirilarak gunes gormeden muhafaza edilmektedir

internette en uygun tane 300 olarak buldum ben bakabilirsiniz kis gelmeden kacirmayin simdiden hayirli olsun
fiyat 800 ufak bi pazarligmiz olur forum ahalisi ile :)
TEST : Falken Eurowinter HS01

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Lastik kullandığım ve kefil olduğum bir lastiktir 20cm karda 5 kişi fluence deli bir rampayı çıktık hemde iz miz yoktu valla beni yolda bırakmadı helal olsun dedim millet bize bakarken biz çıkıyorduk

Basri Amca

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
205.55.16 ebat

2017 nin 39. haftasi uretimidir lastikler 2018 de biz aldik o kis kullandik 2019 da kis girmeden arac satildigindan 1 kis kullanilmis yeni aracim 17 jant oldugundan bosa cikmistir

kapali garajimda posetli saklama kosullarina uygun hafta bir ceyret tur attirilarak gunes gormeden muhafaza edilmektedir

internette en uygun tane 300 olarak buldum ben bakabilirsiniz kis gelmeden kacirmayin simdiden hayirli olsun
fiyat 800 ufak bi pazarligmiz olur forum ahalisi ile :)
Hocam nerede ikamet ediyorsunuz ? Elden teslim olabilir mi ? Kesin degil ama yuksek ihtimal ile talip olabilirim :)

cermen_555

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Hocam nerede ikamet ediyorsunuz ? Elden teslim olabilir mi ? Kesin degil ama yuksek ihtimal ile talip olabilirim :)
samsun da ikamet ediyorum elden tabiki alabiliriniz sehir dısında iseniz bi tanıs vasıta ile ürünlere baktırabilir bende anlasmalı kargo ile uyguna ucret alıcı seklinde gönderebilirim.

cermen_555

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Lastik kullandığım ve kefil olduğum bir lastiktir 20cm karda 5 kişi fluence deli bir rampayı çıktık hemde iz miz yoktu valla beni yolda bırakmadı helal olsun dedim millet bize bakarken biz çıkıyorduk
bende kefilim :) aldıgım sene global lastik testlerinde ilk 5 içerisinde olan bir lastikdi. arastırıp aldım. tam fiyat performans ürünüdür.

Basri Amca

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
samsun da ikamet ediyorum elden tabiki alabiliriniz sehir dısında iseniz bi tanıs vasıta ile ürünlere baktırabilir bende anlasmalı kargo ile uyguna ucret alıcı seklinde gönderebilirim.
Ben İstanbuldayım ama sık sık amasya samsun tarafına gelip gidiyorum sorun olmaz ama ben biraz düşüneyim cünkü şuan 2. araba alip mevcuttaki arabayı da değiştirme ihtimalim var. Size dönüş sağlarım. Hayirli satışlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...