Satış Satilik Karisik Ürünler (Sürekli Güncel)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
S100 Carnauba Kati Wax Aplikatörlüdür yaninda Silme Bezi de vardir Sifir Ürün 800₺

Tac System Hyeong Wax (Sentetik) 350₺ Sprey Başlik vardir.

Angelwax Fastfoam Ph Nötr Ön Yıkama Şampuani 475₺ 1 Lt dir.

ADBL Wipe Out Pro Sprey Başlikli Wax ve Seramik Kaplama öncesi yüzey Temizleyici Prep 350₺

ADBL Glass Pro 500 Ml Sprey Başlikli Cam Temizleyici 250₺

Euphrate Araç Kurulama Havlusu 350₺ Tek Tarafli Twisted 75×55 Cm 750 GSM dir.4 Renk seçeneği vardir.

Dr Beasley Dış Plastik Aksam Koruyucu 500₺

Dr Beasley The Final Finish Boya Koruyucu ürün Quik Detailer Tarzi 500₺

Dr Beasley Premium Paint Sealant Ekstra Parlaklik Katan boya koruyucu Sealant 650₺ (Aplikatörlü)

Meguiars Seramik Kaplama öncesi yüzey Temizleyici Prep 200₺

Dr Beasley Wheel Seal Jant Koruyucu 500 Ml 500₺ Sprey şise ile birlikte gönderilecektir.

ADBL TANGY Asidik Şampuan (Seramik Uygulanmiş araclar için Bakim Sampuani) 500 Ml 25

ADBL İnterior QD Torpido ve Plastik aksam Temizleyici ve Koruyucu 500 Ml 300₺ Sprey Başlikla gönderilecektir.

Koch Chemie Quick Shine Çok Amaçli Koruyucu 600₺

Deturner Leather QD Deri Temizleyici ve Koruyucu 500 ML 300₺ Sprey Başlikla gönderilecektir.

ADBL TİRE MOUSSE Orta Parlak Seviyede Lastik Parlatici 250₺

ADBL İnterior QD limited İc Mekan Temizleyici ve Koruyucu 150₺

ADBL APC Typoon 330₺ Çok Amacli Genel Temizleyici 1/25 e kadar sulandirilir.

ADBL NEON Çok Amaçli Bez (Wax / İç Detay / Genel.Amaçli ) Adet 55₺

ADBL Vampire Deironizer + Detail Brush 650₺ (Jant ve Boyali Yüzey Demirtozu Temizleyici ) Canyon Başlikli

ADBL Beetle Juice Squeezer Yol kiri ve Böcek Temizleyici 1 Lt 400₺ Canyon Başlikli

ADBL Shampoo Pro Agresif Kova Şampuani yüzey temizleyici Wax öncesi kullanilir.350₺ dir.1 LT

Deturner İnterior Matt Dogal görünüm veren İc Plastik ve Torpido Koruyucu 500 ML 300₺

Deturner İnterior Dressing İç Aksam Plastik ve Torpido Koruyucu 500 ML 300₺ (Yaninda Uygulama pedi gönderilecektir.)

Deturner APC Çok amaçli genel Temizleyici 1/30 a kadar sulandirilir.

Deturner Ceramic Shampoo Seramik içerikli kova Şampuani Seramikli/Seramiksiz araclarda kullanilir. 350₺

Sytex

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Manisa
Siteye bir gün girmedik, neler kaçırmışım böyle. Neyse sen diğer kutuları açana kadar sıkı takipte olayım bari sefa hocam

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Valla üstadim zamaninda uyguna aldigimjz urunleri uyguna verdim bende zaten kar amaclida yapmiyorum tek.sikinti suan kargo kutusu valla hi kargo icin netten koli ve patpat naylon siparisi verdim :terlisırıtan:
Beklemede kalin biraz daha urun var onlarida koyarim paylasiriz.

Bblk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Adbl bonnet, Deturner wet coat ve vonixx wax ben alayım üstat teşekkürler

Son düzenleme: