Satılık komple çeyiz

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Hocam ben de çok çeşit yok hatta hiç yok ,Biraz authentic var oda bitmek üzere.
Hocam aslında ben çeşit olsun diye alacaktım yani bana yarısı da yeter
Eğer siz de aynı düşüncedeyseniz ve satan arkadaş için de uygunsa belki paylaşabiliriz
Fatih Şahin

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam aslında ben çeşit olsun diye alacaktım yani bana yarısı da yeter
Eğer siz de aynı düşüncedeyseniz ve satan arkadaş için de uygunsa belki paylaşabiliriz
Hocam tek ürüne çift kargo göndermek benim açımdan problem olabilir biraz rica ile gönderim yapıyorum kargoda. Anlaşma benim veya bulunduğum kurumun değil :)

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dr. Beasleys wax, autobrite top gloss, koch protector wax, autoglym wheel seal, zwipes bez, gtechniq bez rezerve diğer ürünler günceldir.

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Soft99 fusso, af Aqua deluxe havlu, gyeon tire, valetpro protectant rezerve kalan ürünler güncel

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
KALAN GÜNCEL ÜRÜNLER..

Merhabalar, evlilik dolayısıyla aracımızla vedalaştık. Dolayısıyla malzemelerin tamamını satışa çıkardım. İstanbul’da ikamet ediyorum gelip alma imkanı olan arkadaşlara elden teslim edebilirim. Kargo olarak da anlaşmalı fiyattan mng kargo ile gönderim sağlayabilirim. Yüksek meblağlı alım yapmak isteyen olursa fiyat konuşabilirim onun dışında fiyat konusunda çok fazla konuşmak istemiyorum. Tabii ki herkes kendi teklifini yapmakta özgür. Ürünler her zaman gölgede saklandı. Birçoğunu yeni alıp kullanmaya bile fırsat bulamadım.

1-Meguiar’s nxt all metal polish, FİYAT: 45₺
Ürünün %80den fazlası duruyor.

2-Gtechniq I1 smartfabric, FİYAT: 75₺ - Kapalı kutu hiç açılmadı.

3-3D eraser kireç lekesi giderici, FİYAT: 20₺ - 500ml orijinal kutunun içerisinde yarısı 250ml kadar ürün var.
4-Autobrite citrus wash, FİYAT: 10₺ - %30 duruyor.

5- Arexons fulcron double, 25₺ - %80 duruyor.

6-Adam’s vrt, FİYAT: 70₺ - Çok az kullanıldı, sıfıra yakın, etiketin bittiği yere kadar dolu.

7-Eurow double density mikrofiber, FİYAT: 25₺ - 1 adet kalmıştır.

8-Meguiar’s mikrofiber bezler, FİYAT: 10₺ - Adet fiyatıdır. 4ünü birlikte alana 30₺.

9-Gtechniq g5 cam su kaydırıcı, FİYAT: 25₺ - 100ml orijinal şişenin içerisinde yarısı kadar ürün var.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Kargom geldi. Özenli paketleme ve ilgin için sağol Devrem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dr. Beasleys wax, koch protector wax, autoglym wheel seal, zwipes bez, gtechniq bez, Soft99 fusso, Af Aqua deluxe havlu, gyeon tire, valetpro protectant, 3d eraser, autobrite top gloss satılmıştır.