Satılık komple çeyiz

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam kargoda sıkıntı oluştu herhalde. Öm gönderdim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam kargoda sıkıntı oluştu herhalde. Öm gönderdim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusuruma bakmayın son günlerde işim dolayısıyla pek ilgilenemiyorum. Kargo ile tekrar görüştüm hala kesin bi cevap vermediler. Hafta başında tekrar görüşme yapacağım eğer size bu ürünün nerde olduğunu bulamayacaklarsa ben size ödemenizi geri göndereceğim.

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar, evlilik dolayısıyla aracımızla vedalaştık. Dolayısıyla malzemelerin tamamını satışa çıkardım. İstanbul’da ikamet ediyorum gelip alma imkanı olan arkadaşlara elden teslim edebilirim. Yüksek meblağlı alım yapmak isteyen olursa fiyat konuşabilirim onun dışında fiyat konusunda çok fazla konuşmak istemiyorum. Ürünler her zaman gölgede saklandı. Birçoğunu yeni alıp kullanmaya bile fırsat bulamadım.

GÜNCEL ÜRÜNLER.. Yazan tüm fiyatlara kargo ücreti dahildir. 2 ürünü birlikte alana şişeleri bayram hediyesi olarak göndereceğim. :)

1-Adam’s vrt, FİYAT: 75₺ - Çok az deneme amaçlı
kullanıldı, sıfıra yakın, etiketin bittiği yere kadar dolu.

2-Arexons fulcron double, 25₺ - %80 duruyor.

3-Sprey başlıklı boş şişe, FİYAT: 12₺ - 2sini de alana kargo dahil toplam 20₺.

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlk mesaj günceldir. Kalan ürünlerin hepsini almak isteyene toplam 100₺, kargo dahil fiyat.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Başkan fiyatları ucuzlatırsan satılabilir bekleme bence 6 ay geçti bu fiyattan gitmiyor demekki bir alıcı bulunur belki indirim yaparsanız

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bedavaya mı verelim hocam ürünün sıfırı 125₺ ben 75 demişim..
Bi 6 ay daha beklerim sıkıntı yok diyorsun Emre yani. Zaten çeyizin 95% si satıldı bunlar da gider de fiyat biraz düşündürüyor herkesi. Sıfır VRT kaç kişi gider alır 125 TL ye soru o?