Hocam Aksine almayıp kendini tutabilene helal olsun dedim ki sizde bu marka havlu var diye biliyorum ama ben karışmam . evdekiler niye aldın , havlular iyi ki aldın diyor
1400gsm twisted pile havlu her detaycının çeyizde bulunmasını isteyeceği türden. Fiyat olarak da başarılı bana göre de. Atalay beye teşekkürler, bu ürünle buluşmamızı sağladığı için.
Hocam Boyutları bence ideal gsm değerinden sanırım ilk elime aldığımda biraz ağır gibi geldi havlu daha büyüğüne ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum bu havludan biraz daha küçük klin korea medium var bende mesela o biraz küçük gelmişti bana .özellikle yüksek araçlarda tavanı küçük havlu ile kurulamak zor oluyor ulaşamıyorsun araca temas ediyorsun falan .küçük boyutlu havlularda yan panellerde kullanışlı oluyor ama katlıyorum ben büyükleri
Boyutu bence de küçük, ama 70x90 müdahillerinden kesinlikle daha başarılı. Önemli olan boyutu değil işlevi dediklerinde black hole den bahşediyorlarmış meğersem ben çok beğendim bu havluyu, Atalay hocama bir kere daha teşekkür ederim bizlere bu Veli nimeti Ulaştırdığı için.