Satılık Liquid Elements Orbital polisaj makinesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam benim de beze ihtiyacım var . forumda sık konusu geçen klin twisted veya blue marline alternatif bezler mi. Bir de sedan arabayı kurulamak için 40x40 cmlik olanı yeterli gelir mi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam benim de beze ihtiyacım var . forumda sık konusu geçen klin twisted veya blue marline alternatif bezler mi. Bir de sedan arabayı kurulamak için 40x40 cmlik olanı yeterli gelir mi
Blue Marlinden iyi, Klinle yarışır seviyede. @Detail 35 'in karşılaştırması var konularında.

40*40 herhangi bir arabayı kurulamaya yetmez diye düşünüyorum. Denemedim ama bu boyutta bez ile etekler, kapı araları falan ancak kurulanır.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul

Blue Marlinden iyi, Klinle yarışır seviyede. @Detail 35 'in karşılaştırması var konularında.

40*40 herhangi bir arabayı kurulamaya yetmez diye düşünüyorum. Denemedim ama bu boyutta bez ile etekler, kapı araları falan ancak kurulanır.
Abi aslında korumalı araca yetebilir, çok su tutacağını sanmam :) ama koruma yoksa 50x80 aşağısı kurtarmaz :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Abi aslında korumalı araca yetebilir, çok su tutacağını sanmam :) ama koruma yoksa 50x80 aşağısı kurtarmaz :)
İyi Korumalı araca yeter, lakin iki tane alınırsa kapı arası bagaj araları silecek araları vs yerlere de yeter diye düşünüyorum.
Ancak benim kişisel tercihim bir büyük bir küçükten yana. Büyük ile genel olarak kurulama, küçük ile etek altı kapı aralası vs detay yapılabilir. :) ben yabancı sayfalarda bmw m jantı için ayrıca bu küçük kullanıldığını gördüm, dışarıdan cam kurulandığını ve silindiğini gördüm. Yani biraz kullanıcıya kalmış bu bezlerin sınırı. :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ürünler şimdilik bitmiştir arkadaşlar. Mart ayında görüşmek üzere :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Sıfır Liquid Elements T4000 V2 polisaj makinesi satılıktır. Yanında hediye olarak 40x40 kurulama havlusu ve Klin Korea Green Monster hediye.Orijinal taşıma ve muhafaza çantasıyla kutusunda teslim edilecektir.

Fiyat ve ürün SADECE cuma gününe kadar satılması durumunda geçerlidir. Cuma’ya kadar satılmazsa ürün satılık değildir.

Fiyat: 1500₺

Özellikleri;

-yardımcı baskı sensörleri ( istenilen baskı uygulanırsa yeşil led, çok yüklenilirse kırmızı led yanıyor)

-125mm

-15mm salınım

-950W

-ses aralığı 84dB-95dB (gayet sessiz)

-8 metre kablo
-
Devir aralığı 2000-5000

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
satılmıştır, konu kilitlenebilir. @Murat hocam konuyu açtığınız için ayrıca teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...