Hocam benim de beze ihtiyacım var . forumda sık konusu geçen klin twisted veya blue marline alternatif bezler mi. Bir de sedan arabayı kurulamak için 40x40 cmlik olanı yeterli gelir mi
Hocam benim de beze ihtiyacım var . forumda sık konusu geçen klin twisted veya blue marline alternatif bezler mi. Bir de sedan arabayı kurulamak için 40x40 cmlik olanı yeterli gelir mi
İyi Korumalı araca yeter, lakin iki tane alınırsa kapı arası bagaj araları silecek araları vs yerlere de yeter diye düşünüyorum.
Ancak benim kişisel tercihim bir büyük bir küçükten yana. Büyük ile genel olarak kurulama, küçük ile etek altı kapı aralası vs detay yapılabilir. ben yabancı sayfalarda bmw m jantı için ayrıca bu küçük kullanıldığını gördüm, dışarıdan cam kurulandığını ve silindiğini gördüm. Yani biraz kullanıcıya kalmış bu bezlerin sınırı.
Sıfır Liquid Elements T4000 V2 polisaj makinesi satılıktır. Yanında hediye olarak 40x40 kurulama havlusu ve Klin Korea Green Monster hediye.Orijinal taşıma ve muhafaza çantasıyla kutusunda teslim edilecektir.
Fiyat ve ürün SADECE cuma gününe kadar satılması durumunda geçerlidir. Cuma’ya kadar satılmazsa ürün satılık değildir.
Fiyat: 1500₺
Özellikleri;
-yardımcı baskı sensörleri ( istenilen baskı uygulanırsa yeşil led, çok yüklenilirse kırmızı led yanıyor)
-125mm
-15mm salınım
-950W
-ses aralığı 84dB-95dB (gayet sessiz)
-8 metre kablo
-
Devir aralığı 2000-5000
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi