Satılık Prima Amigo Glaze, Poorboys Wheel Sealant

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Abi ben bu işe ciddi anlamda kafaya taktım. yer olsa zaten bütçesi hazır yıkama makinesinden vakumuna ne varsa alacam ama işte yeri çözemiyorum..
Yer bulursan banada haber ver :p İyiki yok. Olmadığı halde bir bakıyorum yıkama makinelerine bakıyorum bir bakıyorum polisaj makinelerini ve videolarını izliyorum. İyi ki yerimiz yok :halay:

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Siz yine iyisiniz. Ben gaza gelip K5 aldım sokak da yıkıyorum.
Benimde uzun uzun düşünüp vazgeçtiğim bir durum. Dışarıdaki insanlar sağolsunlar bakışları yetiyor.
En son petroldeki dayılar kardeşime fotoğraflarını çektirmiş ne bu araba sevgisi diyerek. Birisi B33’ü ön yıkamaya hazırlarken arkadaşıma sen yaşlanmışsın iyi pompalayamıyorsun demiş vs vs.
Pompacı dayılar:

94D7A79F-A6BC-4ECA-9AB7-31ACF74DB022.jpeg

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Siz yine iyisiniz. Ben gaza gelip K5 aldım sokak da yıkıyorum.
:kop: Hocam inanın sokak olmasa da binanın araba otoparkı var, afedersiniz tabiri caizse kıç kadar, orada yıkamanın planlarını yapıyorum. Bu gidişle makine siparişi vereceğim gibi. Tabi biraz önce kredi kartını öderken bir an kendime geldim. Ekstreyi kontrol etme ihtiyacı hissettim. Bu ay 3 bin civar detay ürünü almışım. Kullandığım kullanabildiğim şu ana kadar demir tozu, spritz, deri ürünleri ;)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Emre hocam, hayırlı satışlar. Bu aralar insanların kafasını fazlaca karıştırıyorsun :mutlu: . Seçmece ürünler hep.