Satış Satılık Sıfır Ürünler

orhann490

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Fiyatları güncelledim
Arkadaşlar herkese selam. Aracımı sattığım için fazlalık elimde olan ürünlerin bazıları. Fiyatları makul tutmaya çalıştım.
Kargo alıcıya ait Gardrops üzerinden yardımcı olurum. Görsellerinide ekledim.
NOT: Lütfen ürün almak isteyen konu altına yazsın yoksa karışıklığın önüne geçmek zor oluyor.

AB Super Foam Jelly Bean Şeker kokulu 200₺
Sams Exterior Detailer 125₺
Sams Glaze 180₺ ( %95 dolu )
Auto Finesse Satin 165₺
Auto Finesse Rejuvenate 220₺
K2 Satina 100₺
SGCB Large Jant fırçası 115₺
Alta Foam 2000 sıfır 350₺

35320

Son düzenleme:

orhann490

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Arkadaşlar özelden çok yazan oldu lütfen konuya yazın karışıklık olmasın akşama dönüş yapacağım.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Sabah 09:30'da da yazmıştım,
-AB BrıteGel.
-Sams Ceramic Booster

Ayrıca;
-AB Purple Velvet olur da satılmadıysa bir tane alabilirim :)

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Sabah 09:30'da da yazmıştım,
-AB BrıteGel.
-Sams Ceramic Booster

Ayrıca;
-AB Purple Velvet olur da satılmadıysa bir tane alabilirim :)

Konuya yazmanin öncelik oldugu kuralini hatırlıyorum. Tabiki satıcı karar verir kime satacagina. Ben konuya yazdım 2 Ürüne talibim diye ama size satarsa da saygı duyarim :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Konuya yazmanin öncelik oldugu kuralini hatırlıyorum. Tabiki satıcı karar verir kime satacagina. Ben konuya yazdım 2 Ürüne talibim diye ama size satarsa da saygı duyarim :)
Hocam bende sabah konuya baktığımda satıcıya özel mesajdan ulaşılmış olduğunu gördüm, satıcı da satılan ürünlerin kime satıldığı ile ilgili yorum yazmış, bu yüzden ben de ilk olarak özel mesaj gönderdim, mesaj da ürünler ile birlikte fırçayı da sordum, daha sonra satıcı arkadaş da;
Hocam konunun altına yazar mısın. Ürünler sende fırça için de 10₺ daha almıyım
diye özel mesaj gönderdiği için karışıklık olmasın diye de özel mesaj gönderdiğim saati de yazdım. Konuya yazarken de olur da Velvet almaktan vazgeçen olursa ona talip olduğumu belirterek yazdım. Bu ürünleri merak ediyordum, fırsat olup alıp deneyemedim, olursa deneyimlemek isterim ama satıcı size satarsa da bende saygı duyarım.:)

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Hocam bende sabah konuya baktığımda satıcıya özel mesajdan ulaşılmış olduğunu gördüm, satıcı da satılan ürünlerin kime satıldığı ile ilgili yorum yazmış, bu yüzden ben de ilk olarak özel mesaj gönderdim, mesaj da ürünler ile birlikte fırçayı da sordum, daha sonra satıcı arkadaş da;

diye özel mesaj gönderdiği için karışıklık olmasın diye de özel mesaj gönderdiğim saati de yazdım. Konuya yazarken de olur da Velvet almaktan vazgeçen olursa ona talip olduğumu belirterek yazdım. Bu ürünleri merak ediyordum, fırsat olup alıp deneyemedim, olursa deneyimlemek isterim ama satıcı size satarsa da bende saygı duyarım.:)

Sorun degil ama bu karisikliklarin olmamasi adina keske konuya mesaj yazılsaydi. Satıcı benim mesajımi begendi karsi tepki olarak, ben de ürünleri alacagimi düsünüyordum açıkçası :/

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Sorun degil ama bu karisikliklarin olmamasi adina keske konuya mesaj yazılsaydi. Satıcı benim mesajımi begendi karsi tepki olarak, ben de ürünleri alacagimi düsünüyordum açıkçası :/
Bende neden özel mesaj gönderdiğimi açıkladım hocam, konunun başına bakarsanız dediğimi de anlarsınız. Bir de satış konusu kurallarında konuya yazmanın öncelik olduğu ile ilgili bir yazı vs göremedim, bununla ilgili bilgilendirme amaçlı bana link gönderebilir misiniz..

orhann490

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
@coskusu06 Coşkun hocam öncedende tanıyorum sizi baya alışverişimiz oldu. Biliyorsunuz bende yanlış olmaz :) Açıkçası ben sürekli konu altına yazıldığını düşündüğüm için konu altına yazın diye belirtmedim. İnanın o kadar msj atıp sonra vazgeçtim diyen mi ararsınız benimde kafam karıştı. İlk sırası ile kim yazdıysa ürünleri ona göre vericem. @escaba_tr bilgin olsun seninde hocam.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
@coskusu06 Coşkun hocam öncedende tanıyorum sizi baya alışverişimiz oldu. Biliyorsunuz bende yanlış olmaz :) Açıkçası ben sürekli konu altına yazıldığını düşündüğüm için konu altına yazın diye belirtmedim. İnanın o kadar msj atıp sonra vazgeçtim diyen mi ararsınız benimde kafam karıştı. İlk sırası ile kim yazdıysa ürünleri ona göre vericem. @escaba_tr bilgin olsun seninde hocam.
Sorun yok hocam, ben de gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum ve yanlış bir durum olmadı.. Takdir sizindir, satmak isterseniz,
AB BrıteGel.
-Sams Ceramic Booster
Ayrıca;
-AB Purple Velvet olur da satılmadıysa bir tane alabilirim

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır

ben forumdan belki 50 defa alışveriş yaptım. Ürünleri satarken admin özellikle belirtiyor ki özel mesaj değil konu altına yazılan geçerli diye. Ben sizin özel mesajdan anlaştığınızı nereden bilebilirim ? Kurallar neyse ona göre hareket edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum şahsen. Orhan abi seni severim ama benim şahsi fikrim budur. Ortada yanlış bi durum var bence

orhann490

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
ben forumdan belki 50 defa alışveriş yaptım. Ürünleri satarken admin özellikle belirtiyor ki özel mesaj değil konu altına yazılan geçerli diye. Ben sizin özel mesajdan anlaştığınızı nereden bilebilirim ? Kurallar neyse ona göre hareket edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum şahsen. Orhan abi seni severim ama benim şahsi fikrim budur. Ortada yanlış bi durum var bence
Haklısın varsa ortada bi yanlış anlaşılma ben üstleniyorum kendi adıma özür dilerim Coşkun. Arkadaş ilk defa sanırım ürün alacak onunda tecrübe edecek olmasına verelim durumu. Eğer durumu düzeltme adına varsa yapabileceğim bişey buyur yardımcı olmaktan yanayım. Kimse mağdur olmasın istiyorum. Hepimizin ortak noktası hobimiz olan detay için burdayız. Ürün çok telafi ederiz Coşkun.

orhann490

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Arkadaşlar fiyatları revize ettim
Kalan ürünler güncel

AB Super Foam Jelly Bean Şeker kokulu 200₺
Sonax Ceramic Sprey 190₺ ( 2 adet mevcut )
Sams Exterior Detailer 125₺
Sams Glaze 180₺ ( %95 dolu )
Auto Finesse Satin 165₺
Auto Finesse Rejuvenate 220₺
K2 Satina 100₺
Gyeon Tire 300₺
SGCB Large Jant fırçası 115₺