Satış Satılık TW Ceramic Spray Coating

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaslar selam,

Stoklari serelimde de paylasmistim ben 1 adet ceramic coating ve 2 adet sealentt almistim. Ancak bana yanlislikla 3 adet ceramic coating gonderildi. Firma zarar etti yani. Neyse o kismi firma ileiletisime gecerek cozdum. Siteden dummy bir alışveriş daha yaparak bir ürün daha aldım, parasını ödedim ve ürünü göndermemeleri için haberleştim. Teşekkür ettiler, hediye bez ya da koku göndermek istediler, zahmete hiç lüzum yok dedim kapadık konuyu.

Haliyle elimde 3 adet urun olmus oldu. Hadi 2 tanesini kullanirim da 1 tanesi fazla.

Almayi dusunen varsa İstanbul Küçükköy elden teslim olmak uzere verebilirim.

Fiyat 110 tl. Ürün sıfır. Fiyatı böyle verdim çünkü gelip alan arkadaş benzin parası harcayacak.
Takas düşünebilirim.

Bu satistan her turlu zarardayim. Kargoyla ugrasamam su ortamda. Olur da yakınımda olan vardır, yolu düşecek vardır. Ürünü almayı düşünürse gelip alabilir.

Sitede şuan satış fiyatı 127,90 TL kargo ücretsiz. Ben de toplamda 3 adet bu ürün için firmaya 257,80 + 127,90 olmak üzere toplamda 385,70 TL ödedim, yani ürünün 1 tanesi bana 128,56 TL'ye geldi. Ben adamlara hakkımı helal ettim, bende kalmasın paraları da onlarda benim param kalabilir.

Stokları serelim;
Stokları Serelim

Ha bu arada almayı düşünenler için Trendyol'da kampanyası var, ürün 103 TL kargo bedava. Ben o fiyata vereceğime satmam arkadaşlar üzgünüm. Ben hem kendi mağduriyetimi gidereyim, hem de birileri daha ucuza ürün sahibi olsun diye ilan açtım, yoksa akmaz kokmaz, dursun kullanırız elbet.

Turtle Wax Seramik Boya Koruyucu 500 ml 53342 | Trendyol

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...