Stokları Serelim

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #7,321
Klasik kapı, kaput ve bagaj kapağı menteşeleri içinde 901 veya HHS 2000 kullanılabilir mi?
Hocam merhaba,

Benim mesajımda bahsettiğım ürün würth hhs grease dir. Hhs 2000 ise farklı bir üründür. Birkaç post önce farklılıklarından bahsetmiştim.

Siz tunap 901 veya würth hhs grease alırsanız, bahsettiğiniz tüm menteşeler de kullanabilirsiniz. Daha iyi bir koruma sağlayacaklardır. Hhs 2000 e göre. Hhs 2000 de bu menteşelerde iyi çalışır ama koruma ve dayanım bakımından bahsettiğimiz ürünlere göre bir tık altta kalır.

Sunroof kızakları için ise konuşuyorsak 901 veya hhs grease kesinlikle öneririm.

Bu arada size şöyle bir ayrıntıdan bahsedeyim. Sıfır araç alma imkanınız oldumu bilmiyorum ama 2016 ve 2018 yıllarında benim oldu ve ikisini de teslim alırken belirttiğiniz tüm menteşeler de beyaz gres vardı, sunroof kızakları dahil. Orda kullanılan ürün würth hhs grease dir.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Hocam merhaba,

Benim mesajımda bahsettiğım ürün würth hhs grease dir. Hhs 2000 ise farklı bir üründür. Birkaç post önce farklılıklarından bahsetmiştim.

Siz tunap 901 veya würth hhs grease alırsanız, bahsettiğiniz tüm menteşeler de kullanabilirsiniz. Daha iyi bir koruma sağlayacaklardır. Hhs 2000 e göre. Hhs 2000 de bu menteşelerde iyi çalışır ama koruma ve dayanım bakımından bahsettiğimiz ürünlere göre bir tık altta kalır.

Sunroof kızakları için ise konuşuyorsak 901 veya hhs grease kesinlikle öneririm.

Bu arada size şöyle bir ayrıntıdan bahsedeyim. Sıfır araç alma imkanınız oldumu bilmiyorum ama 2016 ve 2018 yıllarında benim oldu ve ikisini de teslim alırken belirttiğiniz tüm menteşeler de beyaz gres vardı, sunroof kızakları dahil. Orda kullanılan ürün würth hhs grease dir.
Ayrıntılı bilgilendirme için çok teşekkür ederim. 901 veya HHS Grease için fiyat takibine başlayayım o halde, uygun olandan kapalım bir tane

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sıcak sıcak şimdi geldi, ptt pazar günü bile çalışıyor ilginç :dusun:
Normal zamanda da pazar teslimat yapıyorlar mı yoksa bu aralar yoğunluk olduğu için mi çalışıyorlar bilemedim, teslim eden abi, yukarı çıkmadan sepete bıraktığı için de birşey soramadım.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Sıcak sıcak şimdi geldi, ptt pazar günü bile çalışıyor ilginç :dusun:
Normal zamanda da pazar teslimat yapıyorlar mı yoksa bu aralar yoğunluk olduğu için mi çalışıyorlar bilemedim, teslim eden abi, yukarı çıkmadan sepete bıraktığı için de birşey soramadım.
Güle güle kullanın. Kargo takipten baktım şimdi henüz bir güncelleme yok. Büyük ihtimal yarın gelir

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam merhaba,

E-ticaret sitelerinde wurth hhs gres yok siz direk ana bayiden aldınız galiba peki bizdemi bu şekil temin edelim ??

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
E-ticaret sitelerinde wurth hhs gres yok siz direk ana bayiden aldınız galiba peki bizdemi bu şekil temin edelim ??
Evet hocam bayilerde ne yazıkki bulunması biraz zor bir ürün. Size özelden bana yardımcı olan satış danışmanının numarasını vereyim yardımcı olacaktır size de.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Burada var sanirim.

https://onlineotoyedekparcasi.com//arac-bakim-ve-temizlik-urunleri/kimyasal-urunler/raf-2-6/prd-hhs-gres-beyaz-bakim-gres-wurth

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@eryayli, @jlmami

Hocam merhaba,

Ben würth ana bayiden alırken fiyat 50tl+KDV idi. Kargo biraz yüksek tutuyor. Ama yakınınızda bir würth bayii varsa oraya ücretsiz gönderebilirler diye düşünüyorum. Ben iki tane aldım bulmuşken 142,73tl tuttu, kargo dahil..

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

çok sevdiğim bir ürün rutin yıkamalarda taban halısı temizliğinde kullanıyorum. Aynı işi Aktiv clean de çözüyor çokta güzel şeftali kokusu var ama bunun 3 katı fiyatı var. Bu F/P ürünü
Vay arkadaş 5 tane birden :komik: Ben hiç kullanmadım bu ürünü ama gördüğüm kadarı ile memnun olan çokmuş :)

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam hayırlı olsun taban halısı için ben de alacağım nasıl uyguluyorsunuz sıkıp bekleyip siliyor musunuz yoksa fırçalama işlemi yapıyor musunuz? Bir de link alabilir miyim :)
Ayda bir uygulama yaptığım için fırçalamaya gerek duymuyorum. Ama halıda yoğun bir kir görürsem fırçalarım. Yüzeye uyguladıktan sonra Köpüğün uçmasını bekliyorum. Uçtuktan sonra tüyleri uzun nemli bez ile siliyorum ardından kurumaya bırakıyorum.