Satılık waxlar ve çeşitli ürünler

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Metal rampa yapabilirsiniz 50cm çok yüksek degil
Ama kaldırımı işgal etmiş olacaz öyle de. İstanbulun ortasındayız belediye anında yapışır. Çünkü şikayet edecem adam çok mahallede. Bizim apartmanda tek araç sahibi benim, kaldırım da çok geniş. Gelen geçen bırakıyor ben de en son yere çakmalı otopark kilidi yaptım. 2 günde şikayet ettiler :)

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Ama kaldırımı işgal etmiş olacaz öyle de. İstanbulun ortasındayız belediye anında yapışır. Çünkü şikayet edecem adam çok mahallede. Bizim apartmanda tek araç sahibi benim, kaldırım da çok geniş. Gelen geçen bırakıyor ben de en son yere çakmalı otopark kilidi yaptım. 2 günde şikayet ettiler :)
Kaldırıma kadar rampa yapabilirsin abi kaldırımada biraz eğim versen çok sıkıntı olmaz bence. Ama dükkanın içinden rampa yapman gerekir kaldırımla arasında mesafe yoksa. Otopark kilidini kaldırmaları normal çünkü kapı önleri ortak kullanım alanı.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Kaldırıma kadar rampa yapabilirsin abi kaldırımada biraz eğim versen çok sıkıntı olmaz bence. Ama dükkanın içinden rampa yapman gerekir kaldırımla arasında mesafe yoksa. Otopark kilidini kaldırmaları normal çünkü kapı önleri ortak kullanım alanı.
Durum şöyle, kaldırımdan dükkana giriş çok yüksek kalıyor. Eğimi azaltmak için rampayı uzatmak lazım, öyle yapınca da kaldırımı işgal etmiş oluyorum o da olmuyor. image.jpg

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Durum şöyle, kaldırımdan dükkana giriş çok yüksek kalıyor. Eğimi azaltmak için rampayı uzatmak lazım, öyle yapınca da kaldırımı işgal etmiş oluyorum o da olmuyor. Ekli dosyayı görüntüle 18203
Taşınabilir bişey yapabilirsiniz diye kastedmiştim arabayı alıp rampayı kaldırabilecek şeiklde bi düzenek hazırlanabilir. Uğraşmaya değer mi sizin bileceğiniz iş :)

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Taşınabilir bişey yapabilirsiniz diye kastedmiştim arabayı alıp rampayı kaldırabilecek şeiklde bi düzenek hazırlanabilir. Uğraşmaya değer mi sizin bileceğiniz iş :)
Hergün rampayı indir kaldır çok zor iş olur :) garaj olarakta kullanmak istiyorum çünkü 80 m2 dükkan herşeye müsait :) aah ah astalt seviyesinde olaydı :)

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Aslında 55 cm değil
zaten 15 cm kaldırım , kaldırımdan dünkanın yüksekliği 40 cm olmuş oluyor

asfattan kaldırıma bir rampa , kaldırımdan dükkanada bir rampa yaparsanız olabilir
Biraz dükkanın içindende pay alırsınız olur biter
Normalde devlet kaldırımları döşerken garajı olan evlere girebilecek şekilde taş kullanıyor oraya eğim veriyor.
bu yüzden yoldan kaldırıma çıkmak için sorun ve yolu kapatma gibi bir problem olmaz

Son düzenleme:

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Başlığı Tapu Kadostro birimine çevirmenin Cezası olarak acaba Xodis’in günahını hanginize yazsam :mutlu::komik: