Satılık Zymol Glasur

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Swisswax nerden bakabiliriz Türkiyede ve nedense bu forumda da olduğu gibi bana da bir türlğ Zymöl gibi sıcak ve etkileyici gelemedi Swisswax. Yoksa tartışılmaz bir marka.
Geçen sene gidip 1-2 ürün almıştım., maslak sanayi de mağazaları var., Ürünler isviçre frangı üzerinden hesaplanıyor., İçeri bir girdim girmez olaydım., içerde özel ipek örtüyle Ferrari 360 Challenge Stradale, 850 CSi, W124 500E, C107 450SLC 6.9, Ferrari Enzo gibi araçları görünce asabım bozuldu aldım çıktım ürünleri., Wax olarak Zymöl 'un wax'larını kendime daha yakın ve başarılı buluyorum ama Swissvax 'ında DIVINE, Paul Dalton's Crystal Rock, Mystery, Utopia, Concorso, 356 gibi çok çok başarılı waxları var.

Son düzenleme:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Geçen sene gidip 1-2 ürün almıştım., maslak sanayi de mağazaları var., Ürünler isviçre frangı üzerinden hesaplanıyor., İçeri bir girdim girmez olaydım., içerde özel ipek örtüyle Ferrari 360 Challenge Stradale, 850 CSi, W124 500E, C107 450SLC 6.9, Ferrari Enzo gibi araçları görünce asabım bozuldu aldım çıktım ürünleri
hahaa sormadılarmı arabanız ne diye. :komik::komik: ben olsam kallavi bir yalan sıkar yavaş yavaş salınarak çıkardım. :para::super::p :komik::komik::komik:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Geçen sene gidip 1-2 ürün almıştım., maslak sanayi de mağazaları var., Ürünler isviçre frangı üzerinden hesaplanıyor., İçeri bir girdim girmez olaydım., içerde özel ipek örtüyle Ferrari 360 Challenge Stradale, 850 CSi, W124 500E, C107 450SLC 6.9, Ferrari Enzo gibi araçları görünce asabım bozuldu aldım çıktım ürünleri
İyi kurtarmışsın kendini oradan, ben jantların birine yapışırdım, beni kazırlardı oradan artık.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
hahaa sormadılarmı arabanız ne diye. :komik::komik: ben olsam kallavi bir yalan sıkar yavaş yavaş salınarak çıkardım. :para::super::p :komik::komik::komik:
O gün dayımın yanına uğramıştım; manyak herif bari oraya kadar gidicen gitmişken benim aracın bi parçasını servise sor diyince onun aracıyla gitmiştim., Allahtan dayımın aracıyla gittim (yeni kasa 530i) kapıda şöyle bir baktılar araca geçer not aldık yoksa kesin paso sıkardım :komik::komik:

İyi kurtarmışsın kendini oradan, ben jantların birine yapışırdım, beni kazırlardı oradan artık.
Hocam sorma hiç bozuntuya vermemeye çalışıyorum bir yan da araçlar falan bi 5dk. beklettiler., çay kahve falan ikram edelim., içeriyi gezmek istemez misiniz falan dedim yok acil işim varr., içimden dedim nasıl olsa buldunuz yolunacak kaz 'ı :kop:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Eyvallah Onur dur daha kutuyu elimize almadık. :)

Kardeş payı her zaman...

@nuriksari gule gule kullanın. Hızlı olanın kazandığı bir yarış sanki:deli::D
Selametle
Sağol dostum hele kargoyu bir alalım çeyizdeki başköşedeki yerini alsın diğer arkadaşlarıyla beraber. Ondan sonra artık ne zaman sıra gelir de kullanırız bakalım. ;)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
nurettin hayırlı olsun güle güle kullan alamayanlar üzülmesin nurettin bu bana fazla der böler hevesini alınca

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E fazlaa zaten. ;) Wax elime geçmeden kafamda böldüm zaten Recep. Senin izlenimin nasıl Titanium ile arasındaki fark hakkında?