Satılıklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GirayGirgin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
merhaba uzun süredir detailing hobimden uzak kaldım gerek iş yoğunluğum gerek eskisi kadar cezbetmediği için

2 adet Auto Finesse Yıkama kovası Gridleri içerisinde. Fiyat 750 Tl kırık vsvs hiçbirşeyi yoktur.
Blo Air S sadece kontrol amaçlı açıldı 3000 TL
Stjarnagloss Çanta TR'de tek 1.750 TL
AutoFinesse Çanta 1.750 TL
Prima amigo hiç açılmadı 400 TL

ErkanBener

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Masallah 40€ ürünü 1750₺ iyi fiyat stajarnagloss çantasından bahsettim Çanta Kumaş mı Plastik mi

GirayGirgin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Herkese merhaba uzun süren karar verme aşamasından sonra çeyizin hemen hemen hepsini satmak istiyorum.Ciddi anlamda vaktim yok ve eskisi kadar ilgi duymuyorum.Elimde AutoBrite Stjarnagloss AutoFinesse DuelAuto Polishedpigs birçok ingiltere menşeili geniş çaplı bir stoğa sahibim oradaki kuru ile direk elimden çıkartacağım hiçbir ek ücret eklemeden şimdiden saygılar sevgiler.

ADZ233

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Herkese merhaba uzun süren karar verme aşamasından sonra çeyizin hemen hemen hepsini satmak istiyorum.Ciddi anlamda vaktim yok ve eskisi kadar ilgi duymuyorum.Elimde AutoBrite Stjarnagloss AutoFinesse DuelAuto Polishedpigs birçok ingiltere menşeili geniş çaplı bir stoğa sahibim oradaki kuru ile direk elimden çıkartacağım hiçbir ek ücret eklemeden şimdiden saygılar sevgiler.
Auto finesse ürünlerini görebilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...