Scangrip multimatch R vs Halojen light

mahmut0382

Amatör Detaycı
Üye
İl
adana
Abi karşılaştırma için teşekkürler .
Ben uygulama yaparken darabayı kapatarak karanlık ortam yaratıp tepedeki 8 adet led projektör ( İki farklı renkte ) ve 3 adet yine led projektör bulunan tripod ( Yine iki farklı renkte ) ile çalışıyorum . Bunların dışında en son finishte scangrip colour match pen ile kontrol yapıyorum güneş altında bugune kadar sıkıntı yaşamadım . Bende rupesinde feneri var scangrip colour match pen ve rupes neredeyse aynı sadece scangrip colour match pen de led yuvarlak şekilde iken rupesin fenerinde kare . Bunun dışında ben tavana ray led denilen spotlardan koymayı düşünüyorum . Var bizde bir sıkıntı başkası florasandan ışık tüneli yapıp kusursuz işçilik yapıyorum diye geçine dursun biz leddi holojendi sarıydı beyazdı scangripti kafa yoralım .

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
onur usta test için teşekkürler imkanlar elverirse scangrıp almak bana farz oldu olmazsa çinli çakma takılırız artık:)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@mahmut0382, @akhisar, benim arabada ürünü bir kez daha karşılaştırma fırsatı buldum, halojen ile arasında muazzam fark var, özellikle beyaz araçta fark çok açılıyor. Konuyu açarım inşallah bugün akşam.
Bu scangrip bizim gibi obsesif psikopatlar için tam bir deli icadı. Altı üstü bir temizlik polisajı yapıp wax yenileyecektim, uygulama 15 saat sürdü. Hiç iyi olmadı bunu almam :deli:

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
@mahmut0382, @akhisar, benim arabada ürünü bir kez daha karşılaştırma fırsatı buldum, halojen ile arasında muazzam fark var, özellikle beyaz araçta fark çok açılıyor. Konuyu açarım inşallah bugün akşam.
Bu scangrip bizim gibi obsesif psikopatlar için tam bir deli icadı. Altı üstü bir temizlik polisajı yapıp wax yenileyecektim, uygulama 15 saat sürdü. Hiç iyi olmadı bunu almam :deli:
seni yormuyalım bu kadar onur usta yolla sen cihazı bana kafan rahatlasın :) olmadı @Murat ın mala çökmek lazım