Seat Ibiza FR

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hayırlı olsun fr donanım bir başka duruyor. Ayna kapaklarına ve jant rengine bayıldım :)
ibizayi yakindan tanırım fr da spor süspansiyon varmidir bilmiyorum ama normali hiç yol tutmuyor :)
Vogtland yay toparlar gibime geliyor fazla konforu düşürmeden

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Çok güzel arabalar abi ama 1.4tsi ibiza cupralar genelde çok yükleniyor güzel sonuçlar alınıyor ancak uzun vadede motor kırma şanzıman kırma gibi olaylarla karşılaşılabiliyor. Yüklenecekse sağlıklı yüklenmeli tüm parçalar güce dayanıklı olarak revize edilmeli, turbosu, soğutması, frenleri, şanzımanı vs. Belli bir beygirin üzerine çıkınca arabanın gücü yola aktarmasıda bir hayli zor oluyor tabi sürekli sarıyor. Otoban kullanımı 100+ kmler için güzel olabilir. Ben stock yada stage 1 binmeyi tercih ederdim o araçlara. 2.0 Tfsi leon cupralar bir başka tabi :D
Benim kullandığım leon cupraydı.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

smertt1

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Çok güzel arabalar abi ama 1.4tsi ibiza cupralar genelde çok yükleniyor güzel sonuçlar alınıyor ancak uzun vadede motor kırma şanzıman kırma gibi olaylarla karşılaşılabiliyor. Yüklenecekse sağlıklı yüklenmeli tüm parçalar güce dayanıklı olarak revize edilmeli, turbosu, soğutması, frenleri, şanzımanı vs. Belli bir beygirin üzerine çıkınca arabanın gücü yola aktarmasıda bir hayli zor oluyor tabi sürekli sarıyor. Otoban kullanımı 100+ kmler için güzel olabilir. Ben stock yada stage 1 binmeyi tercih ederdim o araçlara. 2.0 Tfsi leon cupralar bir başka tabi :D
Cupra da stock taraftarıyım dsg zaten eli kulağında şanzıman stage 2 lerde çok tatlı oluyor ama tork dayanmayabiliyor tabi
En mantıklısı TR de 5 i geçmeyecek sayıda olan 1.8 tsi Manuel cupralar var fakat fiyatları çok :)